ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΤΡΕΛΟΣ ΔΙΚΤΑΤΩΡ»!


Γράφει ο Αντίοχος
Βρισκόμαστε ήδη μια ανάσα πριν από τον προγραμματισμένο «δεύτερο γύρο» των καθεστωτικών διωγμών κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, την «τελική λύση» όπως την έχουν χαρακτηριστικά ονομάσει οι περί τον φον Αντωνάκη. Η πιθανότερη κατάληξη, είναι η προφυλάκιση όλων των βουλευτών του Κινήματος, από την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη». Που το πάνε το πράμα ο ...

φον και η παρέα του (με την έγκριση των εντολοδοτών τους βεβαίως-βεβαίως…); Στη διαιώνιση της χουντάρας τους μέχρι τον Ιούνιο του 2016! Πρόκειται για το σχέδιο «τρελός δικτάτωρ», όπως το λένε περιπαιχτικά κύκλοι των υπογείων της αμαρτωλής πιάτσας Συγγρού, μεταξύ τους!

 Οι στόχοι της ομαδικής προφυλάκισης των βουλευτών
Ποια η σκοπιμότης της ομαδικής προφυλακίσεως των βουλευτών της Χρυσής Αυγής; Διπλή. Κατ’ αρχάς, ελπίζουν στην πιάτσα ότι το Κίνημα θα στερηθεί τα γνωστά του στελέχη από την τριπλή μάχη των ευρωπαϊκών, δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Ειδικότερα δε, τον Η. Κασιδιάρη, από τη μάχη της Αθήνας. Έπειτα, θα θέσουν το Κίνημα εκτός νόμου. Εκτός εκλογών δεν μπορούν να το θέσουν (υπό άλλη ονομασία), αλλά πιστεύουν ότι με όλα αυτά θα τρομοκρατήσουν έναν σημαντικό αριθμό ψηφοφόρων (κυρίως επίδοξων), που θα στραφούν σε συστημικά κόμματα. Εφόσον, λοιπόν, ξεπεράσουν –όπως ελπίζουν- τον κάβο των τριπλών εκλογών με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, θα προχωρήσουν στο δεύτερο μέρος του σχεδίου τους. Ποιο είναι το βασικό εμπόδιο στην ολοκλήρωση της τετραετίας; Σίγουρα, η εκλογή νέου προέδρου του προτεκτοράτου, τον Μάρτιο του 2015. Θα μπορούσαν βέβαια οι διεθνείς τοκογλύφοι να διατάξουν τον ΣΥΡΙΖΑ να συναινέσει σε κάποιο πρόσωπο «κοινής αποδοχής», ακόμα κι από το χώρο του (π.χ. τον Κωνσταντόπουλο ή ακόμα και τον Γλέζο), αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο την επομένη δε θα υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ (λόγω του ότι θα φύγουν αηδιασμένοι οι ψηφοφόροι του…) και το σύστημα δε θέλει να στερηθεί την εναλλακτική του λύση.

Εκλογή νέου προέδρου του προτεκτοράτου με 162 βουλευτές!
Ποιες δυνατότητες υπάρχουν, λοιπόν; Πολλές, με έγκλειστους στις φυλακές όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής! Πρώτα-πρώτα, σ’ αυτή την περίπτωση, το σύνολο των βουλευτών που θα κληθούν να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο του προτεκτοράτου πέφτει αυτόματα από τους 300 στους 282. Επειδή, όμως, οι κόκκινοι μπράβοι του συστήματος (ΚΚΕ) έχουν ήδη προαναγγείλει (κατόπιν σχετικών οδηγιών που τους δόθηκαν από τους αφεντάδες τους…) ότι θα απόσχουν από τη διαδικασία εκλογής προέδρου, ο καθαρός αριθμός των βουλευτών που θα κληθούν να τον εκλέξουν πέφτει στους 270. Το οποίον σημαίνει ότι, στην τρίτη εκλογή, ο νέος πρόεδρος (δηλαδή ο Κουρέλης της ΡΗΜΑΔ…) θα χρειαστεί μόλις 162 βουλευτές, δηλαδή τα τρία πέμπτα των 282 και όχι 180 που απαιτεί η κανονική σύνθεση της Βουλής!

Παραίτηση Παπούλια για διευκόλυνση της ανωμαλίας!
Εδώ, όμως, παρουσιάζεται ένα σοβαρό πρόβλημα. Η εκλογή νέου προέδρου θα γίνει κανονικά τον Μάρτιο του 2015, δηλαδή όταν θα συμπληρώνεται το 18μηνο της προφυλάκισης του Αρχηγού και των 2 πρώτων προφυλακισθέντων βουλευτών. Γεγονός που αναγκαστικά θα οδηγήσει στην έναρξη της μεγάλης δίκης πολύ πριν. Δε γίνεται, λοιπόν, παιχνίδι τον Μάρτιο του 2015! Πρέπει να γίνει νωρίτερα. Πως, όμως; Με την παραίτηση Παπούλια τον Οκτώβριο, «για να διευκολύνει τις πολιτικές εξελίξεις», όπως προανήγγειλε το Σάββατο εφημερίδα της πιάτσας Συγγρού! Καταλάβατε τώρα τι νόημα είχαν αυτά τα «περίεργα» που είπε ο Παπούλιας στους υπαλλήλους της προεδρίας την Πρωτοχρονιά, ότι είναι η τελευταία πρωτοχρονιά που κάνει μαζί τους; Άρα, το σχέδιο είναι παλιό…

Είναι στο κόλπο και οι δουλάρες του ΣΥΡΙΖΑ.
Κι όμως, υπάρχει ακόμα τρόπος να στραβώσει το σχέδιο. Πως; Να μην ψηφίσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τις άρσεις των ασυλιών. Διότι, ναι μεν έχει η συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων την πλειοψηφία, αλλά σε τέτοια θέματα θέλει να υπάρχει μια ευρύτερη συναίνεση του… συνταγματικού τόξου, για ευνόητους λόγους. Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισε να τις υπερψηφίσει! Λέτε να μη γνωρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το σχέδιο «Τρελός Δικτάτωρ»; Αποκλείεται! Τότε, γιατί διευκολύνει την παραμονή του φον στην εξουσία; Προφανώς, διότι οι συριζαίοι είναι δουλάρες του παγκοσμίου συστήματος εξουσίας, που έχει εκπονήσει (ή έστω εγκρίνει) το σχέδιο!

(Το παραπάνω κείμενο δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» που κυκλοφορεί)…