Ο πολιτικός κρατούμενος Γιώργος Γερμενής στέλνει από τα κελιά της Τιμής το δικό του μήνυμα - ΒΙΝΤΕΟ


Το αγωνιστικό μήνυμα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γεώργιου Γερμενή μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Ελληνικής Αυγής για το Νότιο Αιγαίο».
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, Φίλοι και Φίλες της Χρυσής Αυγής.
Όπως γνωρίζετε βρίσκομαι στις Φυλακές Κορυδαλλού, στα Κελιά της Τίμής, όπως τα αποκαλούμε...
 
 εμείς οι Εθνικιστές. Στα διπλανά κελιά βρίσκεται ο Αρχηγός μας, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, και οι άλλοι βουλευτές μας, ο Χρήστος Παππάς, ο Γιάννης Λαγός και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Καθένας ξεχωριστά σας σφίγγει το χέρι σε κάθε έναν και κάθε μία από εσάς, και σας λέει: ΟΡΘΟ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ, Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΜΕΝΕΙ.
Χαιρετίζουμε λοιπόν τον αγώνα σας και την υποψηφιότητα σας για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για την Ελληνική Αυγή. Μια Ελληνική Αυγή που εμείς οι Χρυσαυγίτες, τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες, όπως μας αποκαλούν κάποιοι που δεν γνωρίζουν. Αυτοί οι «κάποιοι» δεν γνωρίζουν τα μαύρα πουκάμισα της Κρήτης και της Μάνης, δεν γνωρίζουν τα μαύρα πουκάμισα των Ιερολοχιτών, το μαύρο χρώμα από τις μπλούζες μας που πενθεί τη σημερινή κατάντια της προδομένης πατρίδας μας, από τα πολιτικά κόμματα εδώ και σαράντα. Εδώ και τρεις δεκαετίες αγωνιζόμαστε και προσμένουμε να φέρουμε την Αυγή της Πατρίδας και του Έθνους μας. Και γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα πως δεν πρόκειται να έρθει με το τηλεκοντρόλ στο χέρι, ξαπλωμένοι στον καναπέ, παρακολουθώντας κάποιο τούρκικο σήριαλ, απ' τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.
Γι' αυτό καλώ όλους σας εδώ σήμερα να δώσετε τον Αγώνα τον καλό, τον Αληθινό, να γίνετε κήρυκες μίας άλλης ιδεολογίας, που πηγάζει από τα ψηλά αιώνια ιδανικά του Γένους μας, του Γένους των Ελλήνων. Που πηγάζει από το Θείο τραγούδι της Ιλιάδος έως τα κλέφτικα δημοτικά τραγούδια της εποχής της τουρκοκρατίας και από εκεί στο έπος που γράφτηκε το 40 στα βουνά της Πίνδου και στα οχυρά Ρούπελ.
Αυτό το έπος καλείστε εσείς σήμερα να συνεχίσετε. Βγείτε έξω στους δρόμους. Από πόρτα σε πόρτα. Από καφενείο σε καφενείο. Μιλήστε με απλό κόσμο, δείξτε τους ποιες είναι οι προθέσεις μας και γιατί μαχόμαστε πραγματικά.
Κλείνοντας σας λέω, όντας φυλακισμένος, ότι το ηθικό μας είναι ψηλά, γι' αυτό και εσείς όντας ελεύθεροι, ΜΗ ΛΥΓΙΣΕΤΕ. Γκρεμίστε τα τείχη των διεφθαρμένων

Γερμενής Γεώργιος
Φυλακές Κορυδαλλού