Έχουν καταργήσει την ανεξαρτησία των εξουσιών: Είμαστε ο άνεμος της κάθαρσης


της Ευγενίας Χρήστου, υποψήφιας αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής με την "Ελληνική Αυγή για την Αττική"
Κρίνεται ζωτικής σημασίας να κατανοήσει κανείς ότι το τηλεφώνημα του υπουργού Αθανασίου την ώρα που διεξαγόταν η ανάκριση του αρχηγού έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την ποιοτική και ουσιαστική διάκριση των τριών κρατικών λειτουργιών, της νομοθετικής, εκτελεστικής και ...

δικαστικής. Όπως είπε και ο Locke και ο Montesquieu η ελευθερία των ατόμων δεν θα μπορούσε να επιτευχτεί εάν και τα όργανα που ασκούσαν τις διαφορετικές αυτές λειτουργιές, δεν ήταν διαφορετικά. Καθώς η σύμπτωση σε ένα κρατικό όργανο νομοθετικών, διοικητικών και δικαστικών αρμοδιοτήτων οδηγεί με ιστορική βεβαιότητα στην αυθαιρεσία. Την οποία αυθαιρεσία βιώνουμε ξεκάθαρα σήμερα μέσα από τις πολιτικές διώξεις εναντίων μας.
Οι επικοινωνιολόγοι του Πρωθυπουργού δεν αναλογίστηκαν τις συνέπιες που θα είχε στη συνείδηση του ελληνικού λαού η εικόνα του αρχηγού ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος με χειροπέδες που με ανύπαρκτες αποδείξεις οδηγήθηκε στον κορυδαλλό, σε περίοδο που η πατρίδα αργοπεθαίνει και το σάπιο προσωπείο της κυβέρνησης 40 χρόνων έχει πλέον αποκαλυφτεί;
Δεν γνωρίζουν την ελληνική ψυχή, ο Έλληνας δεν αντέχει την αδικία! Γιατί η Ελλάδα μπορεί να συνεχίζει να γεννά εφιάλτες αλλά γεννά και ΗΡΩΕΣ. Το αποτέλεσμα είναι η ιστορία να έχει να θυμάται ένα Σωκράτη, ένα Κολοκοτρώνη και ναι έναν Νικόλαο Μιχαλολιάκο!
Είναι σύνηθες οι πολίτες προεκλογικά να ζητάνε από τους πολιτικούς να μην τους απογοητεύσουν, τώρα για πρώτη φορά ζητάμε εμείς από τους πολίτες να μην μας απογοητεύσουν !Μαύρο στη Νέα Δημοκρατία και σε όλους αυτούς διότι είναι ανήθικοι και επικίνδυνοι για την ασφάλεια και τη σταθερότητα της ελληνικής πολιτείας.
Μην γελιέστε δεν έχει να κάνει ο πόλεμος που δεχόμαστε επειδή δεν τους αρέσει η ιδεολογία μας, τρανό παράδειγμα η Ουκρανία και η θέρμη του κ.Βενιζέλο προς τον Γιατσενιούκ, αντιθέτως το μόνο μας έγκλημα είναι ότι δεν κλέψαμε και εμείς τα δικά σας λεφτά, τα λεφτά του ελληνικού λαού.
Πιστεύω ότι οι θυσίες μας και τα βάσανα τα οποία έχουν επιβάλει τα πανούργα σχέδια του κ.Βορίδη και της παρέας του στις οικογένειες μας και στα μικρά παιδιά μας που συνεχώς αναζητούν το πατρικό χάδι δεν θα λησμονηθούν το Μάιο. Διότι η Χρυσή Αυγή έχει πια ξεφύγει από πρόσωπα είναι μια ΙΔΕΑ ένα Όραμα για ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας και ναι αποτελεί ηλιαχτίδα ελπίδας και για όλη την οικουμένη η οποία αντιμετωπίζει και εκείνη παρόμοια προβλήματα με εμάς έχοντας να αντιμετωπίσει τους διεθνείς τοκογλύφους.
Δεν δύναμε ποτέ να σκεφτώ ότι σήμερα μπορούν να υπάρχουν πολιτικοί που ζουν πλουσιοπάροχα ενώ έλληνες πολίτες πεθαίνουν στο δρόμο από το κρύο και παιδιά βιώνουν την τραγική απώλεια των γονιών που οδηγηθήκαν από τους πολιτικούς στην αυτοκτονία. Ναι είμαι περήφανη που δεν είμαστε σαν εσάς κ Μάκη! Ναι, είμαι περήφανη για τους Συναγωνιστές μου στα Κελιά της Τιμής διότι ως «σωστοί» πολιτικοί έβαλαν το κοινό καλό πάνω από το ατομικό συμφέρον.
Η Ελληνική Αυγή σε όλους τους δήμους και τις περιφέρειες θα σημάνει την αυγή του ελληνισμού και την εξυγίανση της τοπικής αυτοδιοίκησης.