Με χάντρες και καθρεφτάκια προσπαθεί ο Σαμαράς για τελευταία φορά να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό


Είναι γνωστή σε όλο το Πανελλήνιο η εικόνα των «ευπαθών» που γυρνάνε προεκλογικά τα πολιτικά γραφεία προκειμένου να πουλήσουν την ψήφο τους. Η «ταρίφα» στην οποία «κλείνει η συμφωνία είναι γύρω στα 50 ευρώ το κεφάλι. Με αυτά κατά νου έκανε το σημερινό διάγγελμα ο -όχι για πολύ ακόμα- καταρρέων πρωθυπουργός.
Βγήκε, λοιπόν, σήμερα ο Σαμαράς και περιχαρής εξήγγειλε ότι η κυβέρνηση θα μοιράσει λεφτά. Έκανε λόγο για περισσότερα από 500 εκατ. ευρώ που θα μοιραστούν σε 1 εκατ. πολίτες. Κατά ...

πρώτον αξίζει να σταθεί κανείς στο γεγονός ότι τα αποτελέσματα της κλάψας Σαμαρά στην τρόικα για την επερχόμενη εκλογική του διάλυση δεν ήταν και τόσο θετικά, αφού τα ρεπορτάζ λένε ότι θα του επιτρέψουν να μοιράσει γύρω στα 350 εκατ. ευρώ. Το γεγονός, βέβαια, ότι όλη αυτή η συμφωνία περιλαμβάνει εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεων και άλλα επαίσχυντα μέτρα δεν πρόκειται να σχολιαστούν από τα ΜΜΕ.
Ας υποθέσουμε  προς στιγμή ότι ο μόνιμος ψεύτης Σαμαράς που μονίμως εμπαίζει τον Ελληνικό Λαό, λέει για μία φορά αλήθεια και ότι όντως πρόκειται να του επιτρέψουν να μοιράσει 500 εκατ. ευρώ. Με απλά μαθηματικά αντιλαμβανόμαστε ότι εφόσον αυτό το ποσό θα δοθεί για έναν χρόνο, σε ένα εκατομμύριο πολίτες (όπως ο ίδιος είπε.), μιλάμε για ένα ποσό της τάξεως των 42 ευρώ ανά άτομο.
Κοινώς ο Σαμαράς προσπαθεί να εξαγοράσει την ψήφο των Ελλήνων πιο φτηνά, από ότι οι πολιτικάντηδες αγοράζουν την ψήφο των «ευπαθών» προεκλογικά. Και, φυσικά, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα γιατί σύμφωνα με τα μέτρα που θα έρθουν, οι Έλληνες πολίτες θα κληθούν να πληρώσουν άλλη μία ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών, χώρια τους χιλιάδες που θα βρεθούν στο δρόμο.
Στην πραγματικότητα, λοιπόν, ο Σαμαράς ακόμα και αν δεν ψεύδεται (για πρώτη φορά στην ζωή του) πουλάει «καθρεφτάκια» στους «ιθαγενείς», προκειμένου να τον ψηφίσουν.
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση: "Συνεχίζεται η απόλυτη υποταγή στους δυνάστες του ελληνικού λαού. Μόνη λύση για την χώρα η απαλλαγή από τα ανδρείκελα των τοκογλύφων Σαμαρά και Βενιζέλο που συνεχίζουν να ξεπουλάνε την Πατρίδα και να λένε ψέμματα στους Έλληνες".