Οι Σκοπιανοί προχωρούν στην ανέγερση μνημείου προς τιμή των εαμοβούλγαρων!


Σημαντικά γεγονότα της σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας τα οποία αποκρύπτουν για ευνόητους λόγους οι μηχανισμοί του αντεθνικού Καθεστώτος, αναδύονται στην επιφάνεια με αφορμή την είδηση της ανέγερσης μνημείου στο νοσοκομείο Κατλανόβσκα Μπάνια στα Σκόπια.
Το μνημείο το οποίο θα βρίσκεται στην είσοδο του νοσοκομείου, θα αποκαλυφθεί στις 15 Μαρτίου, ...

όπως ενημερώνουν δημοσιεύματα εφημερίδων του κρατιδίου. Σκοπός του συγκεκριμένου μνημείου να τιμηθούν οι σλάβοι και ελληνόφωνοι συμμορίτες, οι οποίοι στράφηκαν κατά του Ελληνικού Λαού και του Εθνικού Στρατού κατά τα έτη 1946-49. Την χρονική εκείνη περίοδο, το νοσοκομείο Κατλανόβσκα Μπάνια της τότε Γιουγκοσλαβίας, περιέθαλψε πλήθος συμμοριτών, Ελλήνων και σλάβων, οι οποίοι τραυματίστηκαν στις επιχειρήσεις κατά της εδαφικής ακεραιότητας της Ελληνικής Πατρίδος.
Η μεταπολιτευτική «καθαγίαση» του προδοτικού και ανθελληνικού ρόλου τον οποίο διαδραμάτισε το ΚΚΕ κατά την περίοδο 1944-49, δεν θα σβήσει ποτέ από την μνήμη του Ελληνικού Λαού τις θηριωδίες και κυρίως την εγκληματική δράση των συμμοριτών, υπό την μπολσεβίκικη ηγεσία. Καθ' όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης, το Καθεστώς το οποίο εξουσιάζει τυραννικά το Λαό μας φρόντισε μέσω της δημόσιας εκπαίδευσης να καλύψει με βαθύ σκοτάδι τα αντεθνικά εγκλήματα του κομμουνιστικού κόμματος, διαστρεβλώνοντας τα ιστορικά γεγονότα και τον πραγματικό, ανθελληνικό ρόλο του.
Οι σλάβοι τάχθηκαν στο πλευρό των συμμοριτών του ΕΑΜ ΕΛΑΣ μιας και οι «αντιστασιακοί πατριώτες» του ΚΚΕ είχαν συμφωνήσει πως σε περίπτωση κατάληψης της εξουσίας από την κομμουνιστική συμμορία, θα προχωρούσαν σε αυτονόμηση της Μακεδονίας, όπως ονειρεύονταν οι Βούλγαροι και «βουλγαρίζοντες» σύντροφοί τους. Προς τούτο και τους αποδόθηκε δικαίως, ο χαρακτηρισμός εαμοβούλγαροι, για να θυμίζει στο διηνεκές την εθνική τους προδοσία.
Αξίζει να επισημανθεί, πως η αδερφική σχέση ΚΚΕ-σλάβων των Σκοπίων βαστά από τότε και επιβεβαιώνεται σε συνέδρια του ΚΚΕ και της νεολαίας του, όπου πάντοτε προσκαλούνται τιμητικά οι -κατά το ΚΚΕ- σύντροφοι του κομμουνιστικού κόμματος «Μακεδονίας»!
Κι ενώ οι «αντικειμενικοί» και «έγκριτοι» δημοσιογράφοι, κατηγορούν την Χρυσή Αυγή για εγκλήματα των Γερμανών επί Κατοχής (λες και υποχρεούται η Χρυσή Αυγή να απολογηθεί για εγκλήματα άλλων), αφήνουν στο απυρόβλητο το ΚΚΕ το οποίο αποδεδειγμένα έστρεψε τα όπλα κατά του Λαού μας, όχι απλά δολοφονώντας Έλληνες Πατριώτες, αλλά προχωρώντας και στο αδιανόητο μέτρο του «παιδομαζώματος», κατά τα πρότυπα των Τούρκων επί οθωμανικής κατοχής της Πατρίδος μας.