Ο αποστάτης Αλεξόπουλος μιλούσε για εντολές Σαμαρά και τώρα συμπράττει με τους σκευωρούς - ΒΙΝΤΕΟ


Στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της βουλής, με την οποία ενημερώνει για την αποχώρησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και την ανεξαρτητοποίησή του, ο Ιούδας αφενός υιοθετεί τις αβάσιμες και ατεκμηρίωτες κατηγορίες του αντεθνικού Καθεστώτος εις βάρος της Χρυσής Αυγής και αφετέρου ψεύδεται συνειδητά και ασυστόλως.
Η ενέργειά του, δεν θα κριθεί από τα δημοσιογραφικά φερέφωνα της Χούντας του Μνημονίου, ούτε από εκείνους οι οποίοι πανηγυρίζουν θαρρώντας πως βρήκαν αξιόπιστο μάρτυρα κατηγορίας στην ...

πολιτική σκευωρία κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Θα κριθεί από τον Ελληνικό Λαό, εκείνον ο οποίος απαίτησε ο νομός Λαρίσης να δώσει μια έδρα της βουλής στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή και όχι σε έναν «ανεξάρτητο» πολιτικό τσαρλατάνο, υποχείριο μιας αντεθνικής και αντιλαϊκής τυραννικής εξουσίας.
Ο Ιούδας ενημέρωσε για την «ανεξαρτητοποίησή» του, μέσω μιας επιστολής η οποία είναι γραμμένη και ραμμένη στα μέτρα των υπογείων του Μαξίμου. Ουσιαστικά, δεν πρόκειται περί γνωστοποίησης αλλά αντίθετα, πρόκειται ξεκάθαρα για δήλωση υποταγής στο Καθεστώς της κλεπτοκρατίας. Και τούτο αποδεικνύεται από το γεγονός πως η «σωρεία αποκαλύψεων» την οποία επικαλείται πλήρης θράσους, είναι ένα τεχνητό δημιούργημα εκείνων οι οποίοι τον προέτρεψαν στην άθλια προδοσία του έναντι του Ελληνικού Λαού.
Στις 15 Δεκεμβρίου του 2013, σε ανοιχτή εκδήλωση της μοναδικής πολιτικής δύναμης η οποία αντιστέκεται στη Χούντα του Μνημονίου, του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, ο όψιμα «συγκλονισθείς εκ της σωρείας αποκαλύψεων» Ιούδας, βάλλει κατά του αρχιμάγειρα της διαπλοκής Αντώνη Σαμαρά, του υπουργού Αθανασίου και των «λοιπών σιναφιών  της διαπλοκής» με εντολή των οποίων διώκεται η Χρυσή Αυγή.
Οι δημόσιες αυτές δηλώσεις, οι οποίες έγιναν στις 15 Δεκεμβρίου, δυόμιση μήνες μετά την εξαπόλυση των παράνομων και αντισυνταγματικών πολιτικών διώξεων της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά κατά του Αρχηγού και μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, αποτελούν την τρανότερη απόδειξη της προδοσίας του Ιούδα. Κι επιπλέον, το τεκμήριο της συνδιαλλαγής του Ιούδα με τους αρχιμάγειρες της διαπλοκής, τους οποίους τότε καταριόταν και σήμερα γλύφει προκειμένου να διασώσει το σαρκίο του.
Τον παραδίδουμε στη χλεύη του Ελληνικού Λαού.