Κοινή ανακοίνωση των Τοπικών Οργανώσεων Θεσσαλίας της Χρυσής Αυγής

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjHJP1Ai3V_3_jjyTZIxqfOOA7PVMiceSWpyaiBFfYkKJnc1cy1nzmVEftVncTTt0607FgszGwGIilnAvMeb3LkwWuj9zJ-_3iL_MWcMjMeG_VQDqKID583j3V-xQDBMqa_BW2YXcjk3hM/s1600/logo_sq.jpeg
Γνωρίζουμε ότι οι ανθρώπινες αντοχές έχουν ένα όριο. Αυτό που δεν γνωρίζαμε, ήταν το αν η τιμή και η αξιοπρέπεια έχουν όριο. Φρόντισε να μας το μάθει ο κ. Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.
Μια μόλις εβδομάδα από την μεγαλειώδη συγκέντρωση μας στην  Λάρισα, όπου έγινε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Κινήματος μας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ενώ το πολιτικό κατεστημένο ομολογεί κάθε μέρα που περνά την πολιτική του ήττα, και ενώ ο περήφανος λαός ...

μας αντιστέκεται, και ενώ οι ψηφοφόροι, οι απλοί υποστηρικτές και τα στελέχη μας, δίνουν τον καλό και τίμιο αγώνα, σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά, αψηφώντας απειλές, τρομοκρατία, και συκοφαντίες, έρχεται ο κ. Αλεξόπουλος να δώσει μια "ανάσα" στο καταρρέον πολιτικό κατεστημένο.
Κατεστημένο, που μόλις χθες έλεγε πως πολεμούσε και που μόλις σήμερα εκλιπαρεί για την "επιείκεια"  του. Καθαρές κουβέντες κ. Αλεξόπουλε. Παραδώστε την έδρα. Δεν σας ανήκει. Και αν όπως λέτε, πιστεύεται στις Εθνικιστικές ιδέες (που πολύ αμφιβάλλουμε μετά την σημερινή εξέλιξη) τότε γνωρίζετε πολύ καλά πως η βουλευτική έδρα σε ένα Εθνικιστικό κόμμα, ανήκει σε αυτούς που μπορούν να σηκώσουν το βάρος της. Και εσείς απλά δεν μπορείτε. Κάντε λοιπόν μια κίνηση που θα περισώσει έστω και λίγο την τρωθείσα σας πολιτική αξιοπρέπεια.
Κλείνοντας, δηλώνουμε πως δεν θα μας φανεί καθόλου παράξενο, να δούμε τις επόμενες μέρες τον κ.Αλεξόπουλο να κάνει και "αναλύσεις" σχετικά με το πόσο "εγκληματική οργάνωση" είναι η "Χρυσή Αυγή" και το πόσο "κακοί" είμαστε εμείς, οι πρώην συναγωνιστές του. Αν σε πάρει η κατηφόρα-λέει ο λαός μας- απλά δεν σταματάς πουθενά.
Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε απερίσπαστοι τον αγώνα μας. Δεν θα ασχοληθούμε άλλο με τον κ. Αλεξόπουλο. Έχουμε πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε. Και το σοβαρότερο που έχουμε να κάνουμε, είναι να γκρεμίσουμε το σάπιο κατεστημένο (που μέλος του -και μάλιστα επίλεκτο- έγινε και ο κ. Αλεξόπουλος) καθώς και να φτιάξουμε μια νέα Ελλάδα, που θα δίνει στον λαό της ελπίδα και προοπτική.
Η ρήση του Σάμιουελ Τζόνσον πως "Ο πατριωτισμός αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο κάθε απατεώνα",επαληθεύτηκε προφανώς για μια ακόμη φορά...
ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΛΑΡΙΣΗΣ, ΦΑΡΣΑΛΩΝ, ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ