Συναγωνιστή Αλέξανδρε Γέροντα, Σε Χαιρετούμε! - ΒΙΝΤΕΟ από την έξοδο του από το νοσοκομείο


Σαν ένα ευτυχισμένο της Μοίρας σημάδι φρόντισε η Θεία Πρόνοια την ίδια χρονική στιγμή, να αντιπαρατεθεί στην Προδοσία ενός αχρείου, το μεγαλείο της Πίστεως και ο θρίαμβος της Θελήσεως ενός πραγματικά Γενναίου. Την ίδια εκείνη ώρα κατά την οποία τα όρνεα της καθεστωτικής προπαγάνδας περιέφεραν θριαμβευτικά την κατάπτυστη επιστολή του Ιούδα, ένας Χρυσαυγίτης που κέρδισε τον τίτλο τούτο στον Πολιτικό Αγώνα, στην Τοπική του Οργάνωση, στο πεζοδρόμιο και δίπλα στο Λαό, εξερχόταν του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν επί εκατόν είκοσι και πλέον ...

ημέρες μαχόμενος ενάντια σε θεούς και δαίμονες, ΝΙΚΗΤΗΣ!
Το Πνεύμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, δεν είναι οι θέσεις και τα αξιώματα. Πολιτικός Στρατιώτης δεν γίνεται εκείνος ο οποίος έτυχε να φορέσει το μαύρο μπλουζάκι με τα εννέα γράμματα τα οποία περικλείουν την Εθνική και Κοινωνική μας Πίστη. Πολιτικός Στρατιώτης, Συναγωνιστής και Σύντροφος είναι εκείνος ο οποίος τιμά τα εννέα γράμματα με τη στάση και τον τρόπο ζωής του και κυρίως, με τον αδιάκοπο Αγώνα για την Πατρίδα και το Λαό. Μήτε έχουν σημασία τα χρόνια παρουσίας στον χώρο, ως αρκούνται να υποστηρίζουν ορισμένοι επαναπαυόμενοι στις δάφνες ενός ομιχλώδους παρελθόντος. Σημασία έχει η διαρκής προσφορά και επιπλέον, η διάθεση του ευτελούς εγώ στην υπηρεσία των Συντρόφων προς επίτευξη του Σκοπού.
Ο Αρχηγός μας άλλωστε, μετά την ανακοίνωση των αρχικών αποτελεσμάτων των εθνικών εκλογών της 6ης Μαΐου του 2012, δεν ευχαρίστησε προσωπικά εκείνους τους Συναγωνιστές που εξελέγησαν στο όνομα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στο αξίωμα του βουλευτή. Ευχαρίστησε όμως με λόγια βγαλμένα από την καρδιά, τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες τα οποία όργωσαν κάθε σπιθαμή της αγαπημένης Πατρίδος για να φτάσει και στο πλέον απομακρυσμένο άκρο της το Μήνυμα του Λαϊκού Εθνικισμού. Αυτά τα παιδιά, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι άνεργα αλλά δεν τα παρατούν, δεν συμβιβάζονται και δεν προσκυνούν τους καθωσπρέπει γραβατωμένους λακέδες, είναι η κινητήριος δύναμη και η Ψυχή του Κινήματος.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, είναι δημιούργημα και κτήμα της Ελληνικής Νεολαίας. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα γιγαντώθηκε από την Ελληνική Νεολαία. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα θριαμβεύσει χάρη στο φανατισμό, την Πίστη και τον Αγώνα της Ελληνικής Νεολαίας! Την 28η Σεπτεμβρίου του έτους 2013, η Ελληνική Νεολαία είδε ένα αντεθνικό Καθεστώς να συλλαμβάνει παράνομα και αντισυνταγματικά τον Αρχηγό και Συναγωνιστές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Η Ελληνική Νεολαία δεν πτοήθηκε, δεν λιγοψύχησε, παρά μόνον ατσάλωσε την Πίστη της και ορκίστηκε εκ νέου στις Ιερές μας Σημαίες ακόμη πιο σκληρό Αγώνα για την Πατρίδα, για την Πίστη και την Ελευθερία.
Την 1η Νοεμβρίου του έτους 2013, το ίδιο αντεθνικό Καθεστώς το οποίο απέτυχε να σταματήσει την Ελληνική Νεολαία δια της πολιτικής σκευωρίας εις βάρος του Αρχηγού και Συναγωνιστών της, όπλισε τα χέρια θρασύδειλων τρομοκρατών οι οποίοι δολοφόνησαν δύο από εκείνα τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες, στα οποία ο Αρχηγός είχε αφιερώσει την Εθνικιστική Νίκη του Μαΐου του 2012. Ένα ακόμη από εκείνα τα γενναία παιδιά, εισερχόταν βαρύτατα τραυματισμένο στην εντατική, βροντοφωνάζοντας με όση δύναμη του είχε απομείνει: «μάνα μην τους ακούς, Ζήτω η Χρυσή Αυγή, Ζήτω ο Αρχηγός»!
Για τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, ο Πολιτικός Αγώνας, η υπεροχή έναντι των αντιπάλων, δεν ήταν ποτέ ζήτημα ποσοτικό: χίλιοι Ιούδες δεν αξίζουν ούτε το νύχι ενός Χρυσαυγίτη, ενός Αλέξανδρου Γέροντα!
Σήμερα, χιλιάδες ελληνόπουλα τα οποία βλέπουν την πατριδοκάπηλη δεξιά και την αντεθνική αριστερά να ξεπουλούν την Πατρίδα και να εξαθλιώνουν το Λαό μας, έχουν ως πρότυπο τον Ήρωα Αλέξανδρο Γέροντα. Ο Αλέξανδρος Γέροντας, κατά την διάρκεια της πιο Μεγάλης Μάχης, εκείνης για την ίδια του τη ζωή, κραύγαζε περήφανα εκείνο το οποίο βρίσκεται σήμερα στα χείλη εκατομμυρίων συμπατριωτών μας: «Ζήτω η Χρυσή Αυγή, Ζήτω ο Αρχηγός»!
Οι Ήρωες από τους Προδότες τελικά, απέχουν μια δήλωση υποταγής! Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα συνεχίσει με κάθε νόμιμο μέσο τον Πολιτικό Αγώνα ενάντια στη Χούντα του Μνημονίου, η οποία βαστά το Λαό μας όμηρο στην δουλεία των τόκων. Θα συνεχίσει να μάχεται, διότι αυτή είναι η απαίτηση του κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, ο οποίος και έβαλε τη Χρυσή Αυγή στη βουλή, δίνοντάς της 18 έδρες. Μία εκ των οποίων έκλεψε ο Ιούδας, προσφέροντας μέγιστες υπηρεσίες στην εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου και στους διεθνείς τοκογλύφους.
Για εκατομμύρια συμπατριωτών μας, στις καρδιές των οποίων ξεχωριστή θέση κατέχουν ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας και η οικογένειά του καθώς και οι οικογένειες των Πεσόντων Συναγωνιστών μας Φουντούλη και Καπελώνη , υπάρχει η Τιμή και η Αξιοπρέπεια, η Πίστη και η Ελευθερία για να υψωθούν ψηλά και μαζί με τις Σημαίες μας, να ανεμίζουν ενάντια στον άνεμο! Στον καιρό των δειλών και των προσκυνημένων, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα εξακολουθεί να προσφέρει Πρότυπα για τη Νεολαία μας και Ήρωες για το Λαό μας!

Ευάγγελος Καρακώστας