Ο Ερντογάν, το φιλαράκι των Σαμαρά και Βενιζέλου, θέλει να μετατρέψει την Αγιά Σοφιά σε τζαμί!


Την χρονική περίοδο κατά την οποία οι νεογενίτσαροι της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά έχουν λάβει την απόφαση ανέγερσης τζαμιού στην Αθήνα, καθ' υπόδειξη Ερντογάν, ο Τούρκος πρωθυπουργός προχωρά σε μια κίνηση επίδειξης δύναμης και περιφρόνησης των υποτακτικών της Αθήνας: σχεδιάζει και μάλιστα άμεσα την μετατροπή της Αγιά Σοφιάς σε τζαμί!
Η είδηση αυτή διαρρέεται από κύκλους της κυβέρνησης Ερντογάν, ενόψει μάλιστα των εκλογών του Αυγούστου και σε συνδυασμό με το αρνητικό κλίμα το οποίο τείνει να διαμορφωθεί στην τουρκική...

 κοινή γνώμη με τις αποκαλύψεις οικονομικών σκανδάλων. Προς αντιστροφή του κλίματος, ο Ερντογάν σχεδιάζει πολιτική κίνηση συσπείρωσης των φανατικών μουσουλμάνων μέσω της μετατροπής της Αγιά Σοφιάς, η οποία σήμερα λειτουργεί ως μουσείο, σε τζαμί.
Μάλιστα οι διαρροές δίνουν και χρονικό ορίζοντα των ενεργειών του Τούρκου πρωθυπουργού: επιχειρώντας να εκμεταλλευτεί την επέτειο της Άλωσης της Πόλης, προτίθεται να παραστεί σε μουσουλμανική λειτουργία στην Αγιά Σοφιά, την 30η Μαΐου 2014,  ημέρα Παρασκευή.
Ενώ το υπουργείο των Εξωτερικών του οποίου προΐσταται ο πρόεδρος του κλεφτοΠΑΣΟΚ Βενιζέλος τηρεί εκκωφαντική σιωπή επιδιώκοντας να υποβαθμίσει το γεγονός, το Οικουμενικό Πατριαρχείο θεωρεί το ζήτημα εξόχως σοβαρό. Όπως ήταν αναμενόμενο, η αντεθνική Χούντα των ανδρείκελων των διεθνών τοκογλύφων στην Αθήνα αντέδρασε στις διαρροές αυτές δια της ενόχου σιωπής.
Να πει άλλωστε τι, η πολιτική ηγεσία η οποία έχει καταστήσει την Ελλάδα δορυφόρο της Τουρκίας. Παρά ταύτα, εάν ο Ερντογάν προχωρήσει στην υλοποίηση των σχεδίων του τότε θα πρόκειται σαφώς για μια θεαματική κατάρρευση της απάτης της ελληνοτουρκικής «φιλίας», την οποία δολίως καλλιεργούν στον Ελληνικό Λαό τόσο η ψοφοδεής κυβέρνηση όσο και τα αντεθνικά κόμματα της αριστεράς.