Ο φαρισαϊσμός των αμερικανοσιωνιστών για την Κριμαία


Το δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε στην Κριμαία, βάσει του οποίου το 95% περίπου του κριμαϊκού λαού αποφάσισε την ένωση με την Ρωσία, συνοδεύτηκε από ένα χείμαρρο καταγγελιών της κυβέρνησης του Ομπάμα και των σιωνιστικών ΜΜΕ. Ο στόχος των ...

καταγγελιών περί παράνομου δημοψηφίσματος και μη αποδοχής του αποτελέσματος αυτού είναι ξεκάθαρος. Οι Αμερικανοσιωνιστές επιζητούν κλιμάκωση της έντασης έως τα πρόθυρα πολέμου ώστε να μπορέσουν να αποφύγουν τα γεγονότα που θα επακολουθήσουν στην Ανατολική Ουκρανία, την Οδησσό και την Υπερδνειστερία.
Στην άσκηση της εξωτερικής τους πολιτικής οι ΗΠΑ συχνότατα λειτουργούν βάσει του δόγματος Goebbels: «Εάν ένα ψέμα είναι αρκετά μεγάλο και επαναλαμβανόμενο αρκετά συχνά, τότε αυτό θα γίνει αποδεκτό». Πριν ακόμη ολοκληρωθεί το δημοψήφισμα στην Κριμαία και ενώ υπήρχε η σίγουρη πρόβλεψη ότι το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ της απόσχισης της χερσονήσου από την Ουκρανία και ένταξής της στην Ρωσία, οι ΗΠΑ και η ΕΕ είχαν δηλώσει εκ των προτέρων ότι το δημοψήφισμα ήταν παράνομο. Με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου χαρακτήρισε την ψηφοφορία παράνομη και είπε ότι πραγματοποιείται υπό την στρατιωτική απειλή της Ρωσίας και ότι παραβιάζεται το διεθνές δίκαιο.
Ο φαρισαϊσμός στο απόγειο του! Οι ΗΠΑ που έχουν οργανώσει εκλογές σε χώρες στρατιωτικά κατεχόμενες από τις ίδιες, κατεχόμενες με χιλιάδες στρατιώτες, εκατοντάδες μαχητικά αεροσκάφη και υπό την απειλή πυραύλων, όπως π.χ. στο Ιράκ και Αφγανιστάν, ομιλούν περί παραβιάσεως του διεθνούς δικαίου, όταν μάλιστα χαιρέτισαν τις ψηφοφορίες και εκλογές σε αυτές τις προαναφερόμενες χώρες ως «μοντέλο δημοκρατίας».
Υπάρχει καμία άλλη χώρα σε αυτό τον πλανήτη που να παραβιάζει τόσο ασύστολα τα διεθνή σύνορα άλλων κρατών, όπως οι ΗΠΑ; Όποια κράτη θεωρούνται από τις ΗΠΑ ότι είναι εμπόδιο στα γεωστρατηγικά και γεωοικονομικά τους σχέδια τότε χωρίς καμία ηθική συστολή παραβιάζονται τα σύνορα αυτών των κρατών, η εθνική τους κυριαρχία και εκδιώκονται τα καθεστώτα τους. Εδώ και τουλάχιστον δυο δεκαετίες η Ουάσιγκτον υιοθέτησε επισήμως το δόγμα του επιθετικού πολέμου, κάτι που απαγορεύεται από το διεθνές δίκαιο ως μια σαφέστατη μορφή επιθετικότητας και εφαρμόζει ως δόγμα της κρατικής της πολιτικής το δικαίωμα να δολοφονεί ανθρώπους σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη χωρίς καν να υπάρχει η άδεια της ίδιας της κυβέρνησης των ΗΠΑ.
Ο υπουργός Εξωτερικών John Kerry κατηγόρησε την Ρωσία ότι καθοδηγεί τις ταραχές στην ρωσόφωνη Ανατολική Ουκρανία με σκοπό να δημιουργηθεί το πρόσχημα για περαιτέρω στρατιωτική επέμβαση των Ρώσων σε αυτή την περιοχή. Οι ΗΠΑ είναι όμως αυτές που κατέχουν το copyright για στρατιωτικές επεμβάσεις με πρόσχημα τα «ανθρώπινα δικαιώματα». Δεν έχουμε παρά να θυμηθούμε τις πρόσφατες επεμβάσεις τους στην Λιβύη και την αποτυχημένη επέμβαση στην Συρία. Να θυμηθούμε όμως και κάτι άλλο. Μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991 οι ΗΠΑ διέλυσαν την Γιουγκοσλαβία ως μέρος της στρατηγικής των Αμερικανοσιωνιστών που είχε σαν στόχο την ένταξη των πρώην χωρών του σοβιετικού μπλοκ στην σφαίρα επιρροής των ΗΠΑ. Στα μέσα της δεκαετίας του 1990 υποδαύλισαν και υποστήριξαν την απόσχιση της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης από την Σερβία και το 1999, σκοτώνοντας χιλιάδες Σέρβους, υποκίνησαν με την βοήθεια του αιμοσταγών Αλβανών τρομοκρατών του UCK την απόσχιση του Κοσσυφοπεδίου από την Σερβία και στη συνέχεια αναγνώρισαν την ιστορική αυτή σερβική επαρχία ως ανεξάρτητο κράτος της Αλβανικής μαφίας.
Στην ουκρανική κρίση οι ΗΠΑ και η ΕΕ είναι οι επιτιθέμενοι. Παρενέβησαν προκλητικά με μισθοφόρους-διαδηλωτές και ελεύθερους σκοπευτές για να αλλάξουν την ισορροπία δυνάμεων εις βάρος της Ρωσίας. Επεδίωκαν να μετατρέψουν όλη την Ουκρανία σε στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ με στόχο τον διαμελισμό της Ρωσίας. Καθώς η κρίση στο Κίεβο βαθαίνει και η πραξικοπηματική κυβέρνηση παραπαίει,  γίνεται όλο και πιο σαφές ότι ο στόχος των ΗΠΑ και των Αμερικανοσιωνιστών ήταν να μεταβάλλουν την ισορροπία συμφερόντων στην περιοχή. Η δήθεν «ουκρανική επανάσταση» είχε ως στόχο την εξάλειψη της ρωσικής επιρροής σε μια χώρα που βρίσκεται στα σύνορα της Ρωσίας και κατά ένα μεγάλο ποσοστό είναι ρωσόφωνη.
Οι Αμερικανοσιωνιστές δεν ανέμεναν την αντίδραση της Ρωσίας και γι αυτό μανιωδώς τώρα, μετά την απώλεια της Κριμαίας, προσπαθούν να διατηρήσουν τον έλεγχο τουλάχιστον στην υπόλοιπη Ουκρανία. Η κατάσταση όμως έχει ξεφύγει από τον έλεγχό τους και το ερώτημα είναι πόσο μακριά σκοπεύουν να φτάσουν οι ΗΠΑ, αφού με συμβατικά στρατιωτικά μέσα δεν είναι σε θέση να αντιδράσουν, κάτι που παραδέχονται και οι ίδιοι οι Αμερικανοί.
Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Όσο οι Αμερικανοσιωνιστές θα προσπαθούν να μεγεθύνουν την σφαίρα επιρροής τους για να επιβάλλουν την Νέα Παγκόσμια Τάξη τόσο θα αυξάνονται οι κρίσεις και οι συγκρούσεις στο διεθνές στερέωμα και τόσο θα αυξάνει ο κίνδυνος τρίτου παγκόσμιου πολέμου. Γι΄ αυτό και πρέπει να τους εμποδίσουμε συμμαχώντας και βοηθώντας αυτούς που έχουν το σθένος και τα μέσα να το πράξουν.

Γ.Λ.