Και άλλος "κηπουρός" του Τζέφρυ στον ΣΥΡΙΖΑ. Και έπεται συνέχεια…


Συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς η «πασοκοποίηση» του ΣΥΡΙΖΑ. Ένας ακόμη «κηπουρός» του Τζέφρυ, ο οποίος «την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια», ήρθε για να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των ποντικών που φεύγουν από το καράβι που βουλιάζει προκειμένου να βρουν ένα άλλο πιο ασφαλές, ώστε να ροκανίζουν ανενόχλητοι.
Ο λόγος για τον πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κρίτωνα Αρσένη, ο οποίος όπως αναφέρουν ...

πληροφορίες «έχει κλείσει» για να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές του Μαΐου. Ο Αρσένης, ως «γλάστρα» στον κήπο του Γιωργάκη, εξελέγη ευρωβουλευτής το 2009 για να ανεξαρτητοποιηθεί στην συνέχεια, συνεχίζοντας φυσικά να τσεπώνει τον παχυλό μισθό του ευρωβουλευτή.
Η περίπτωσή του είχε προκαλέσει πανελλήνια κατακραυγή, καθώς το ηθικό και έντιμο θα ήταν να παραιτηθεί από μια θέση, στη οποία διορίσθηκε από τον τότε αρχηγό του κόμματος Γιωργάκη Παπανδρέου και δεν εξελέγη με την ψήφο του Ελληνικού Λαού.
Όμως αυτό φαίνεται ότι δεν πτοεί τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κινούμενος σε μια αστεία και φτηνή λογική του ρητού «μάζευε και ας είναι και ρώγες» συσσωρεύει στις τάξεις του «κάθε καρυδιάς καρύδι» που έχει μείνει ορφανό από το πάλαι ποτέ ισχυρό ΠΑΣΟΚ. Αν μη τι άλλο και η περίπτωση Αρσένη δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «μια από τα ίδια» και ως γνήσια «λιγούρια της εξουσίας» οι συμμετέχοντες στο κομματικό αυτό συνονθύλευμα περιμένουν την ημέρα που θα γεύονται τους καρπούς της κυβερνητικής εξουσίας.

Γιώργος Μάστορας