Άστραψε και βρόντηξε στη βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης: «Είστε κυβέρνηση μιζαδόρων και απατεώνων» - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης τοποθετήθηκε επί του πολυνομοσχεδίου τονίζοντας ότι πολλοί εκ των βουλευτών του κοινοβουλίου ζουν σ' ένα γυάλινο κόσμο μιλώντας για πλεόνασμα και έξοδο στις αγορές.
Τη μόνη, όμως, έξοδο που θα δουν οι συγκυβερνώντες βουλευτές που υπερψηφίζουν τα μέτρα της αθλιότητας είναι η έξοδος από την πολιτική ζωή της χώρας. Ζούμε σε μια κοινωνία κατεστραμμένη, εκατομμυρίων ανέργων και 7.000 αυτοχείρων.
Ο Έλληνας θα αντιδράσει δυναμικά μέσω της ψήφου του. Όσο κι αν τα φερέφωνα των ...

τοκογλύφων πανηγυρίζουν, η απάτη έχει αποκαλυφθεί στα μάτια του Ελληνικού Λαού και στις δημοσκοπήσεις αποκαλύπτεται η ανυπαρξία του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΝΔ. Τα παράνομα και ανθελληνικά σχέδια της συγκυβέρνησης έχουν πέσει στο κενό. Κατήγγειλε την συνεχή κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, τα εκατομμύρια ευρώ που φεύγουν μέσω παράνομου τραπεζικού δανεισμού.
Όλους αυτούς που λένε ψέμματα και υποκινούν την κοινή γνώμη. Χαρακτήρισε άθλιο και παράνομο το σημερινό πολυνομοσχέδιο, καθώς με συγκεκριμένες διατάξεις του παρέχει άσυλο σε εγκληματίες, σε κακούργους που κατέστρεψαν την ελληνική οικονομία. Η Βουλή νομοθετεί με στόχο να απαλλάξει από τις ποινικές τους ευθύνες καταχραστές δημοσίου χρήματος.
Μιλάμε, λοιπόν, για μια κυβέρνηση μιζαδόρων και απατεώνων. Πολύ σύντομα, όταν θα έρθει η Χρυσή Αυγή στα πράγματα θα έχουμε πολιτική κάθαρση.
Η Χρυσή Αυγή μένει σταθερή στο σύνθημα με το οποίο μπήκε στην Βουλή: «Οι κλέφτες φυλακή». Ο Ελληνικός λαός έχει καταλάβει πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι το μοναδικό αντισυστημικό, πατριωτικό κόμμα που αγωνίζεται υπέρ των δικαίων του.