ΧΤΥΠΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ Ο ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΓΛΟΥ ΠΟΥ "ΚΑΤΑΠΙΕ" ΤΗΝ OMEGA; ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ!

Η αποκάλυψη είναι από την Deal News και είναι εξαιρετικά σοβαρή.
Αυτός ο άνθρωπος είναι προφυλακισμένος για την υπόθεση της Proton, την οποία διακαώς προσπαθούν να “τελειώσουν” μένοντας μόνο στα επιχειρηματικά δάνεια στις βιομηχανίες συμφερόντων Λαυρεντιάδη. Ο πακτωλός όμως των δανείων των προηγούμενων διοικήσεων, ...

παραμένει ανεξερεύνητος, παρά το ότι όπως προκύπτει από τα ΦΕΚ του περιβόητου “σπασίματος” είναι 10πλάσια! Συμπτωματικά, εκεί έρχεται ο ρόλος του κυρίου Αθανάσογλου…
Ποιοί λοιπόν πήραν τα λεφτά; Που βρίσκονται σήμερα; ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΗΣ PROTON;
Ή περιμένουν όλοι να συμβεί “το μοιραίο” για να καθαρίσουν;
Διότι το σημαντικότερο στοιχείο είναι πως μέσα σε αυτα τα δάνεια που παραμένουν “μυστήριο”, βρίσκονται και οι τυχόν επισφάλειες που κληρονόμησε η τράπεζα μετά την συγχώνευση με την OMEGA BANK. Ποια ήταν η OMEGA BANK; Μα η τράπεζα στο ΔΣ της οποίας βρισκόντουσαν στενοί συγγενείς των κυρίων ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!
(Θυμίζουμε: Η τράπεζα “Ωμέγα” έγινε από το ΠΑΣΟΚ για να κλέψουν νόμιμα αλλά ανήθικα τον Ελληνικό λαό. Πρώτος πρόεδρος ήταν ο γιος του Γεννηματά, αδελφός της περίφημης Φώφης και στο Δ.Σ. βρίσκουμε και τον Παπανδρέου Νίκο. Οικογενειακή υπόθεση η καταστροφή της Ελλάδος από το ΠΑΣΟΚ).
ΩΜΕΓΑ
Ποιοι έσπασαν την Proton σε μία νύχτα είπαμε; Μα φυσικά η κυβέρνηση του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ με υπουργό τον ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!
Εάν λοιπόν αποδειχθεί η αποκάλυψη της εφημερίδας ότι ο προφυλακισμένος Αθανάσογλου συμμετέχει σε εταιρεία που χτυπά δημόσια έργα, τότε μιλάμε για σκάνδαλο μεγατόνων και ένα απίστευτο γαϊτανάκι συγκάλυψης από υψηλότατα επίπεδα που δεν φοβάται και που προκαλεί ασύστολα!

Μόνιμο και αιώνιο ΘΥΜΑ, ο Ελληνικός λαός, που στις πλάτες του, οι απατεώνες της πολιτικής σκηνής  και όχι μόνο, παίζουν τα πιο βρώμικα παιχνίδια, ενώ έχουν το ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ να μιλούν περί…”ηθικής”.

Κυρ Εισαγγελέα, είσαι εδώ;