ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ (ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ ΚΟΜΜΑ) KANOYN THN ΕΚΠΛΗΞΗ: "ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ – ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ"


«Εξω η Ολλανδία, όχι μόνο από την Ευρωζώνη, αλλά και από την ΕΕ»! Αυτό λέει το Κόμμα της Ελευθερίας το οποίο στις δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές έρχεται… πρώτο!
Για να θέλουν να φύγουν από την ΕΕ σε μεγάλο ποσοστό και οι πλούσιοι Ολλανδοί αυτό σίγουρα προκαλεί μεγάλη εντύπωση. Είναι βέβαιο ότι κάτι λάθος, σοβαρό λάθος κάνει η ΕΕ στην πολιτική της για να ξεσηκώνονται εναντίον της οι πολίτες τόσο των φτωχών κρατών όσο και των πλούσιων!
Και μιλάμε για μια πλούσια χώρα σαν την Ολλανδία της οποίας το 70% των εξαγωγών κατευθύνεται προς τις άλλες χώρες της ΕΕ. Εύκολα λοιπόν μπορεί να κατανοήσει κανείς τους Ελληνες, τους ...

Πορτογάλους, τους Ισπανούς, ακόμη και τους Ιταλούς που τα τελευταία χρόνια βλέπουν το βιοτικό τους επίπεδο να καταποντίζεται, να θεωρούν γι’ αυτό υπεύθυνη την πολιτική της Ευρωζώνης και της ΕΕ και να διακατέχονται από αντι-ΕΕ αισθήματα.
Ας θυμηθούμε ότι πριν από σχεδόν εννέα χρόνια, τον Ιούνιο του 2005, όταν έγινε στην Ολλανδία δημοψήφισμα για το ευρωσύνταγμα, ο λαός της είπε ένα πεντακάθαρο «όχι», που συγκλόνισε την Ευρώπη! Καθώς είχε προηγηθεί τον Μάιο του 2005 και το «όχι» του γαλλικού λαού στο ευρωσύνταγμα, το αποτέλεσμα ήταν να σταματήσει αμέσως κάθε διαδικασία για την ψήφιση ευρωσυντάγματος μέσω δημοψηφισμάτων και να μην επανέλθει ποτέ αυτή η διαδικασία, για κανένα θέμα της ΕΕ.
Δημοσκοπήσεις βέβαια είναι αυτές, θα πει κάποιος, αλλά αν το κόμμα του Χέερτ Βίλντερς κατακτήσει την πρώτη θέση στην Ολλανδία στις ευρωεκλογές, πρέπει η επικράτησή του να βάλει σε σκέψη όχι μόνο τους Ολλανδούς, αλλά όλους τους Ευρωπαίους, για τις επιπτώσεις που έχει στις συνειδήσεις των πολιτών η πολιτική που ασκούν η Ευρωζώνη και η ΕΕ.
Και φυσικά η χαριστική βολή θα δοθεί όταν δουν και την πρωτιά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις ευρωεκλογές.
Θαναι μια καλή ευκαιρία, το σύστημα των μνημονιολάγνων και των τοκογλύφων τραπεζιτών και των απανταχού τσιρακιών τους να τα μαζεύουν και να ξεκουμπίζονται από τον σβέρκο μας όπου έχουν κατσικωθεί!

Θαναι δύσκολο, το καταλαβαίνουμε, αλλά υποσχόμαστε να τους βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε…

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ!




ethnikismos.net