Νέες μαϊμουδιές από το "Μπομπολιστάν": Θα μας φλομώσουν στα ψέματα μέχρι να κλείσουν οι κάλπες!


Τα ρέστα του θα παίξει το καθεστώς, συνεπικουρούμενο από τα φερέφωνα των νταβατζήδων, με τις μαϊμού δημοσκοπήσεις με την φρούδα ελπίδα ότι μπορεί να παραπλανήσουν για ακόμα μια φορά τον ελληνικό λαό.
Την στιγμή που όλοι στην ελληνική κοινωνία ξέρουν, από τους πολίτες μέχρι τα κομματικά επιτελεία, πως η Χρυσή Αυγή είναι κυρίαρχη δύναμη και αυτό θα φανεί στις κάλπες των ...
 
ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών, οι μονταζιέρες του Μαξίμου θέλουν μάταια να πείσουν πως οι Έλληνες Εθνικιστές συγκεντρώνουν μονοψήφια ποσοστά και πως η ψοφοδεξιά δεν είναι τρίτο κόμμα, αλλά ακόμα δεύτερο.
Όσο για τον Δήμο της Αθήνας, σύμφωνα με τα παπαγαλάκια του "Έθνους" και της Metron Analysis η υποψηφιότητα της "Ελληνικής Αυγής" με επικεφαλής τον Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη βρίσκεται στην 4η θέση προτίμησης!
Θα παραθέσουμε τα εν λόγω ποσοστά μόνο και μόνο για να έχουν καταγραφεί και να ψάχνουν οι δημοκλόποι λαγούμι να κρυφτούν το βράδυ των εκλογών!
Εκτίμηση ψήφου για τις ευρωεκλογές:
ΣΥΡΙΖΑ 29,7%
ΝΔ 27,7%
Χρυσή Αυγή 9,6%
ΚΚΕ 8,2%
ΠΑΣΟΚ 6,9%
ΑΝ.ΕΛΛ 5,7%
ΔΗΜΑΡ 4,6%
Εκτίμηση ψήφου για τις βουλευτικές εκλογές:
ΣΥΡΙΖΑ 29,2%
ΝΔ 28,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9,7%
ΚΚΕ 8,7%
ΠΑΣΟΚ 6,4%
ΑΝ.ΕΛΛ 5,9%
ΔΗΜΑΡ 4,7%
Τέλος, για τον Δήμο Αθήνας:
Καμίνης 23%
Σπηλιωτόπουλος 14%
Σακελλαρίδης 13%
Κασιδιάρης 11%
Κακλαμάνης 9%
Σοφιανός 6%
Καπερνάρος 5%
Βαλλιανάτος 3%
Και μετά... ξύπνησαν. Αν τα συγκεκριμένα ποσοστά ήταν πραγματικά, δεν θα προωθούσαν την Συνταγματική εκτροπή με τις παράνομες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής. Ό, τι και να κάνουν ο Μάιος έρχεται!