Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλάει στη βουλή για ενέργεια, εθνική περιουσία, στροφή προς την Ρωσία και σκάνδαλο ζεόλιθου - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου για τις ρυθμίσεις ΑΔΜΗΕ, χαρακτηρίζοντας το ως ξεπούλημα και εθνικό έγκλημα, καθώς η συγκυβέρνηση ακολουθεί την γνωστή τακτική πλήρους υποταγής στους ξένους δανειστές.
Η μεταφορά της ενέργειας πρέπει να είναι εθνική γιατί σε αυτόν το νευραλγικό τομέα δεν πρέπει να εμπλέκεται κανείς ο οποίος θα μπορέσει να δημιουργήσει πρόβλημα στα συμφέροντα κάθε κράτους ...

και κάθε λαού. Στην ουσία πρόκειται για ζήτημα εθνικής κυριαρχίας.Στην προκειμένη περίπτωση το 66%, όσον αφορά τη μεταφορά της ενέργειας μέσω της ΔΕΗ, θα πάει σε νταβατζήδες και σε ιδιώτες, οι οποίοι το μόνο που κοιτούν είναι το προσωπικό τους κέρδος και οδηγούν στην καταστροφή τον ελληνικό λαό.
Η Χρυσή Αυγή λέει κάθετα «όχι» στο ξεπούλημα που διενεργείται από την υποτακτική συγκυβέρνηση του ΜνημονίουΜια πραγματική εθνική ηγεσία στην Ελλάδα θα μπορούσε να οδηγήσει τη χώρα μας σε αληθινή ανάπτυξη, θα μπορούσε σε βάθος χρόνου η εκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου που υπάρχει σε αυτήν τη χώρα να μετατρέψει την Ελλάδα σε κυρίαρχη δύναμη, σε κεντρική δύναμη στην ανατολική Μεσόγειο.
Απαιτείται μία άμεση γεωστρατηγική στροφή προς τη Ρωσία, η οποία θα ξεκινήσει μέσω μίας εμπορικής συμφωνίας και θα εξελιχθεί σε ενεργειακή συμφωνία, θα δρομολογήσει ασφαλώς εξελίξεις και στον τομέα της εθνικής άμυνας και ασφάλειας και στην προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας που σχετίζονται με την ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ και τη νόμιμη, με βάση το Διεθνές Δίκαιο, επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια.
Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να γίνει το Αιγαίο μια κλειστή ελληνική θάλασσα και να μπορέσουμε επιτέλους να παράγουμε πετρέλαιο, να μπορέσουμε να παράγουμε φυσικό αέριο, τα κοιτάσματα του οποίου εντός της ΑΟΖ είναι χρυσοφόρα.
Τέλος, κατακεραύνωσε την χούντα του Μνημονίου λέγοντας πως με τις παράνομες και άδικες προφυλακίσεις το μόνο που κατάφερε είναι να συσπειρώσει περισσότερο το Εθνικιστικό Κίνημα.