«Η Συνάντηση της Αθήνας»- Η Συνάντηση των βρικολάκων της Νέας Τάξης


Τι σκοπό έχει άραγε η συγκέντρωση με τον τίτλο «Συνάντηση της Αθήνας» που διοργανώνουν ο Nouvel Observateur και η «Καθημερινή» την Πέμπτη  6 και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου; Από την λίστα των ομιλητών και μόνο μπορεί κάποιος να καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Όλη η ...

αφρόκρεμα των νεοταξιτών της Ευρώπης θα παρελάσει από το Μέγαρο Μουσικής, ενώ παραπάνω από τους μισούς είναι ενεργά μέλη της Λέσχης Bilderberg.
Παραθέτουμε ενδεικτικά τι αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Γαλλικού Ινστιτούτου.
«…Σε συνδυασμό με την Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ε.Ε., υπό την αιγίδα του Πρωθυπουργού της Ελλάδος  Αντώνη Σαμαρά και του Αντιπροέδρου και Υπουργού Εξωτερικών  Ευάγγελου Βενιζέλου, του Valéry Giscard d'Estaing, πρώην Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας (κατά το διάστημα 1974-1981), του Jacques Delors, πρώην Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (κατά το διάστημα 1985-1995) και του Martin Schulz, Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η εφημερίδα Le Nouvel Observateur σε συνεργασία με την Καθημερινή, τους International New York Times… οργανώνει, στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος «Ελλάς Γαλλία Συμμαχία 2014»,  μια μεγάλη συνάντηση στην Αθήνα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πέμπτη 6 και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, με θέμα  “Τολμήστε τη Δημοκρατία”. Σε αυτές τις δύο μέρες συζητήσεων, που θα διεξαχθούν την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, από τις 5μμ έως τις 8.30μμ και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, από τις 11πμ μέχρι τις 8μμ, θα παρευρεθούν περίπου πενήντα παράγοντες: πολιτικοί αντιπρόσωποι, εξέχοντες διανοούμενοι και ειδικοί σε διεθνή θέματα, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώπης».
Δείτε τα διαπιστευτήρια ορισμένων από τους μετέχοντες.

Bernard Kouchner:
Πρώην υπουργός Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας. Μέλος της λέσχης Bilderberg, ενώ το 2010 ήταν σύμφωνα με την  Jerusalem Post  ο εβραίος με την 15η μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Εκ των ιδρυτών των  «Γιατρών Χωρίς Σύνορα» και των «Γιατρών του Κόσμου». Πάλαι ποτέ κομμουνιστής, κατέληξε υπουργός του Σαρκοζί.

Elie Cohen:
Γάλλος οικονομολόγος, εβραϊκής καταγωγής. Διευθυντής του «Εθνικού Κέντρου Ερευνών της Γαλλίας» ο οποίος και έχει συγγράψει δύο βιβλία υπέρ της παγκοσμιοποίησης

Γιάννης Μανιάτης:
Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιµατικής Αλλαγής. Ο υπουργός που χαρακτήρισε «ασαφές το τοπίο σε Αιγαίο και Καστελόριζο» σχετικά με την κυριαρχία της Ελλάδας ώστε να προκηρύξει διαγωνισμούς για έρευνες υδρογονανθράκων, δήλωση που αποτέλεσε «βούτυρο στο ψωμί» της τουρκικής προπαγάνδας για «συνεκμετάλλευση του Αιγαίου».

Νίκος Αλιβιζάτος:
Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών,  μέλος του Δ.Σ. της ΜΚΟ «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» πέραν των ιδεών του –τον Δεκέμβρη του 2012-για την ποινική αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, είναι γνωστός και για την υπογραφή του στο κατάπτυστο κείμενο υπέρ του εθνοκτόνου σχεδίου Ανάν.

Νικηφόρος Διαµαντούρος:
Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τον Νοέμβρη τοy 2011 έχασε στο νήμα από  τον Λουκά Παπαδήμο, για τη θέση του πρωθυπουργού της συγκυβέρνησης. Μέλος της Bilderberg.

Bernard Guetta:
Γάλλος αρθρογράφος για θέματα γεωπολιτικής της Libération. Μέλος της  Bilderberg.

Hans-Joachim Fuchtel:
Γερμανός  που διορίστηκε από την Μέρκελ ως εντεταλμένος υφυπουργός με ειδικό αντικείμενο την Ελλάδα. Ως λαγωνικό έχει οργώσει την Ελλάδα προς ανίχνευση φιλέτων για «φάγωμα». Εντύπωση προκάλεσε η δουλοπρεπείς  συμπεριφορά που του επιφύλαξε στην Πελοπόννησο ο Τατούλης.

Χρήστος Ροζάκης 
Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, εβραϊκής καταγωγής. Πρώην γενικός γραμματέας του ΕΛΙΑΜΕΠ και υφυπουργός Εξωτερικών επί Σημίτη. Σήμερα συμμετέχει στους «58» ενώ είναι και πρόεδρος του Διοικητικού Δικαστηρίου του Συμβουλίου της Ευρώπης. Ιδιαίτερη αδυναμία τρέφει στην καταδίκη της Ελλάδας όταν πρόκειται για την μη αναγνώριση «τουρκικών» ή «μακεδονικών» συλλόγων.
Φυσικά δεν μπορούσαν να λείπουν και οι Σαμαράς- Βενιζέλος ως καλοί οικοδεσπότες. Τώρα για τους υπόλοιπους εγχώριους σταρ όπως οι Σημίτης-Στουρνάρας-Μπακογιάννη-Καψής-Μητσοτάκης-Ποδηματά δεν νομίζουμε ότι χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, ο Ελληνικός Λαός τους γνωρίζει πολύ καλά, το ίδιο φυσικά και οι διεθνείς τοκογλύφοι.