Πανικός στη ΝΔ: Δεν μπορούν να βρουν υποψήφιο στον Δήμο Αθηναίων!


Γράφει ο Γιώργος Μάστορας
Κανείς στη ΝΔ δεν είναι διατεθειμένος να πιει το πικρό ποτήρι της ήττας στις δημοτικές εκλογές για τον Δήμο της Αθήνας. Μια σειρά από βουλευτές της ΝΔ και πρόσωπα που την υποστηρίζουν αρνούνται να είναι εκείνοι που θα συντριβούν από τον υποψήφιο της ΧΡΥΣΗΣ ...
ΑΥΓΗΣ Ηλία Κασιδιάρη.
Μετά, λοιπόν, την άρνηση των Δένδια, Βορίδη και Γεωργιάδη να ηγούνται του ψηφοδελτίου της Ν.Δ στην Αθήνα ήρθε η σειρά της Όλγας Κεφαλογιάννη να αρνηθεί κι αυτή πριν από λίγες ημέρες ενδεχόμενη υποψηφιότητά της. Η επόμενη στον κατάλογο ήταν η… Φωτεινή Πιπιλή (όσο κι αν ακούγεται απίστευτο έγινε πρόταση και σ΄αυτήν), ενώ την Τετάρτη ήταν η σειρά του Προέδρου του ΕΒΕΑ Κώστα Μίχαλου να προστεθεί κι αυτός στον κατάλογο εκείνων που αρνούνται να ηττηθούν από τον υποψήφιο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Αθήνα. Είναι ολοφάνερο ότι η ΝΔ έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα στο να βρει υποψήφιο για τον Δήμο της Αθήνας, καθώς την διακατέχει το σύνδρομο της συντριβής και κανένας δεν είναι διατεθειμένος να πιει το πικρό ποτήρι της ήττας και να τελειώσει πολιτικά.
Κάποια στιγμή η ΝΔ θα αναγκαστεί, εκ των πραγμάτων, να παρουσιάσει κάποιον υποψήφιό της, είτε αυτός θα είναι κομματικό στέλεχος είτε «ανεξάρτητος». Το ότι, όμως, ακόμη δεν έχει ανακοινώσει αυτή την υποψηφιότητα είναι φανερό ότι προδίδει την αμηχανία και την απόγνωση στην οποία βρίσκονται ο Σαμαράς και οι ακόλουθοί του. Και όταν θα γίνει αυτή η ανακοίνωση θα αρχίσει και η αντίστροφη μέτρηση για την εκλογική καθίζηση της ΝΔ (και) στον Δήμο της Αθήνας.

Γιώργος Μάστορας