Ο Σαμαράς μάζεψε όλα τα ορφανά του Καρατζαφέρη - Και ο Κύρτσος θα... κοσμεί το ευρωψηφοδέλτιο της ψοφοδεξιάς


Αν κάποιος σας χτυπήσει την πόρτα, μπορεί για πρώτη φορά να μην είναι δάνεια, χρέη και δόσεις. Ίσως να είναι κάποιος από τους παρατρεχάμενους του Μαξίμου, που αφού προσπαθούν μάταια να μαζέψουν τις πομπές του προϊσταμένου τους, έχουν επιδοθεί σε κυνήγι στελέχωσης των ψηφοδελτίων, αφού δεν βρίσκουν κανένα πια να τους στηρίξει στην ελληνική κοινωνία πλην των ...

πληρωμένων κομματόσκυλων.
Έτσι ο - όχι για πολύ ακόμα - πρωθυπουργός, αφού έφερε στην Νέα Δημοκρατία τους αποχωρήσαντες από το ΛΑΟΣ Ροντούλη και Τζαβέλλα, ολοκλήρωσε το τρίο με τον Γιώργο Κύρτσο που απέτυχε ως υποψήφιος βουλευτής επικρατείας με τον Γιώργο Καρατζαφέρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Ευαγγελάτου ο Κύρτσος θα είναι μια από τις... προσωπικότητες που θα φιγουράρουν στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και ίσως όχι ο μοναδικός δημοσιογράφος. Όπως επισημαίνει και το σχετικό "αντικειμενικό" ρεπορτάζ: "Με μια διαδρομή που πηγαίνει πίσω πολλά χρόνια, ο Γιώργος Κύρτσος με μεστό πολιτικό λόγο και με διείσδυση στον ιδεολογικό χώρο της κεντροδεξιάς, είπε το ναι στην πρόταση που του έγινε από τη ΝΔ".
Πιθανότατα η επόμενη μεταγραφή να είναι αυτή του Κώστα Αϊβαλιώτη ή ίσως ακόμα και του ίδιου του Καρατζαφέρη. Αν και ο "πρόεδρος" μέχρι στιγμής φαίνεται να μένει σταθερός στην άποψη του: Άπαξ προδότης, για πάντα προδότης!


ΥΓ. Δείτε τον Βορίδη με τι πάθος και χάρη χειροκροτάει, όταν ακούει τον "πρόεδρο" να αποκαλεί τον Σαμαρά προδότη!