Ξεφτίλισε πάλι τους ανίκανους υπουργούς του Σαμαρά ο αναρχοαριστερός Σακκάς - Ακόμα τον ψάχνει ο Δένδιας!


Για άλλη μία φορά ο Κώστας Σακκάς αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές, καθώς για άλλη μία φορά παραβίασε τους περιοριστικούς όρους με τους οποίους είχε αφεθεί ελεύθερος.
Και πάλι φυγόδικος θεωρείται για την Ελληνική Αστυνομία ο Κώστας Σακκάς, ο οποίος πριν λίγες ημέρες είχε αφεθεί ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους και εγγύηση 5.000 ευρώ από τις...

 δικαστικές αρχές που χειρίζονται την υπόθεση της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς.
Ο Κώστας Σακκάς δεν εμφανίστηκε ως όφειλε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένει και έτσι από τα μεσάνυχτα αναζητείται πλέον. Ο Σακκάς είχε συλληφθεί ξανά πριν από μερικές μέρες γιατί τα αποτυπώματά του βρέθηκαν σε σακούλα με υπολείμματα βομβών που είχε πεταχτεί από γιάφκα της οργάνωσης στο Χαλάνδρι.
Εκτός από την εγγύηση των 5.000 ο Σακκάς αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους που ίσχυαν από την προηγούμενη φορά: απαγορεύεται να φύγει από τη χώρα ή από το νομό Αττικής. Πρέπει να εμφανίζεται μια φορά την εβδομάδα (κάθε Δευτέρα) στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, να δηλώσει τον τόπο κατοικίας και να κοιμάται υποχρεωτικά εκεί και να μην έχει καμία επαφή και επικοινωνία με συγκατηγορουμένους του στην υπόθεση της «Συνωμοσία».
Μετά τον Μαζιώτη και τον Ξηρό, ακόμα ένας τρομοκράτης ξεφτιλίζει το ξεχαρβαλωμένο κράτος Δένδια - Σαμαρά. Η επικίνδυνη μνημονιακή για τον τόπο κυβέρνηση πρέπει να ξεκουμπιστεί μια ώρα αρχύτερα!