Το παραδέχθηκε και ο Βούτσης στη βουλή: Η ΝΔ θέλει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή για τις ψήφους! - ΒΙΝΤΕΟ



Οι αντισυνταγματικές πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής είναι πασιφανείς και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία έχει κατανοήσει τις πολιτικές σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από το «κυνήγι μαγισσών» κατά των Εθνικιστών.
Σήμερα λοιπόν στην ολομέλεια της βουλής ακόμα και ο πολιτικός μας αντίπαλος, βουλευτής του ...

Σύριζα, Νίκος Βούτσης κατά την ομιλία του παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση και συγκεκριμένα η Νέα Δημοκρατία διώκει την Χρυσή Αυγή, ενώ μεθοδεύει να την θέσει και εκτός νόμου!
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα εκτίμησε ότι κυβέρνηση και Δικαιοσύνη θέλουν να θέσουν τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, για να εκμεταλλευτεί η Νέα Δημοκρατία την εκλογική δύναμη του Λαϊκού Συνδέσμου.
«Είναι ιδεολογική απόφαση και είναι πολιτικό κλείσιμο του ματιού προς την άκρα άκρα δεξιά και προς την εκλογική "πελατεία" της Χρυσής Αυγής. Εν παρενθέσει λέω ότι και εκεί γίνεται μία μεθόδευση, απ’ ότι φαίνεται, για να τεθεί εκτός νόμου αυτό το κόμμα, άρα λοιπόν "παιχνιδάκια" και σε αυτό το ζήτημα» είπε ο Βούτσης από το βήμα της βουλής.



Ο Συριζαίος βουλευτής αποτελεί εξαίρεση για το κόμμα του αφού είναι πρώτος που σπάει την κομματική γραμμή και λέει την αλήθεια για τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής.
Σημειώνουμε ότι οι ψευτοαντιμνημονιακοί του Σύριζα έγιναν ουρά του Σαμαρά και δεν έβγαλαν άχνα για την συνταγματική εκτροπή και τις ανυπόστατες κατηγορίες κατά ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής.