Κυβέρνηση ΗΠΑ: «Μπράβο δουλοπρεπή Σαμαρά που παραβίασες το Σύνταγμα και το Πολίτευμα εναντίον της Χρυσής Αυγής»


Δεύτερη διαταγή: Παρέδωσε την χώρα σε τούρκους, σκοπιανούς και λαθρομετανάστες
Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι διαθέτουμε μία ξενόδουλη κυβέρνηση, που προτίθεται να κάνει όλα τα χατίρια των αμερικανοσιωνιστών. Του λόγου το αληθές έχει αποδειχτεί από αναρίθμητα παραδείγματα μέσα στα χρόνια της μεταπολίτευσης. Από τα Ίμια και την προδοσία της Κύπρου έως την σημερινή νομιμοποίηση του Αττίλα και τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, ο ...

κοινός παρανομαστής είναι η υπακοή στις ξένες δυνάμεις και συγκεκριμένα στον αμερικανικό παράγοντα.
Θυμίζουμε ότι ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Ρουπακιώτης, είχε αποκαλύψει πρώτος ότι οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής είχαν αρχίσει κατόπιν διαταγών που είχαν έρθει από ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων. Είχε πει, θυμίζουμε, τότε ο Ρουπακιώτης ότι «Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσής Αυγής σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό, σαφώς ο Πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι».
Από τότε έχει «κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι» και έχει αποκαλυφθεί πλήρως και η πολιτική φύση των διώξεων και το γεγονός ότι αυτές ήρθαν κατόπιν διαταγών. Προς επίρρωση αυτού αρκεί να αναφέρουμε την βράβευση Σαμαρά από τον Μοσέ Καντόρ, πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου, για τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, αλλά και την επίσημη ομολογία, υπό την μορφή δικαστικού εγγράφου, ότι οι διώξεις είναι καθαρά πολιτικές.
Τώρα έχουμε μία νέα ομολογία, από την πλευρά του επίσημου αμερικανικού κράτους, αφού η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που αναφέρει ότι ενώ στην Ελλάδα «η ελευθερία της έκφρασης είναι θεσμοθετημένη», «υπήρξαν εξαιρέσεις», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το έγγραφο. Βέβαια δεν γίνεται λόγος ευθέως για την Χρυσή Αυγή, αλλά για φυλετικές και κοινωνικές διακρίσεις, που παρότι δεν αφορούν με κανένα τρόπο την Χρυσή Αυγή, χρησιμοποιούνται από το καθεστώς ως «κώδικας αναφοράς».
Ακολούθως αφότου γίνεται σαφέστατα μία ευμενής για την κυβέρνηση αναφορά για τις πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αναφέρει τις επόμενες διαταγές του προς την κυβέρνηση των υποτακτικών. Ενώ για την Χρυσή Αυγή απαιτεί περιστολή της «ελευθερίας της έκφρασης», απαιτεί το ακριβώς αντίθετο για όλα τα άλλα που είναι ενάντια στο συμφέρον της χώρας μας, ήτοι απαιτεί να επιτρέπεται ο «αυτοπροσδιορισμός» των μουσουλμάνων ως «τούρκων», για να μπορέσει να κάνει όργια προπαγάνδας το προξενείο, και το δικαίωμα «αυτοπροσδιορισμού» των σκοπιανών ως «μακεδόνων». Καλεί, λοιπόν, την Ελλάδα όχι μόνο να επιτρέψει αυτό το αίσχος, αλλά και να αφήσει την δημιουργία των πρακτορικών ενώσεων, ώστε να μπορεί να δρα ανενόχλητη η ανθελληνική προπαγάνδα στην Πατρίδα μας.
Συνεπώς γίνεται ευκόλως αντιληπτή η τροχιά που επιθυμεί να ακολουθήσει η αμερικανική εξωτερική πολιτική. Πριν πούμε το οτιδήποτε να τονίσουμε ότι η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, προφανώς δεν νοιάζεται για τα «ανθρώπινα δικαιώματα», αφού είναι τουλάχιστον αστείο το να μιλά για αυτά η κυβέρνηση του «Γκουαντάναμο». Η κυβέρνηση των ΗΠΑ κινείται μόνο για γεωπολιτικά ή ενεργειακά συμφέροντα. Συνεπώς αυτό που θέλουν οι αμερικανοί είναι η αποδυνάμωση της Ελλάδος στην περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης και η αντίστοιχη ενδυνάμωση της Τουρκίας. Γι’ αυτό ακριβώς απαιτούν την δίωξη της μοναδικής Εθνικής Αντιπολιτεύσεως και την δραστηριοποίηση ανθελληνικών ενώσεων  και συλλόγων στην περιοχή. Όλα αυτά εντάσσονται στην πολιτική των ΗΠΑ για μοίρασμα του Αιγαίου και συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων μεταξύ Ελλάδος και τουρκίας, υπό την αιγίδα των ΗΠΑ και των πολυεθνικών εταιριών της Ουάσινγκτον.