Ομολογία Ζήγρα: «Εγκληματική οργάνωση το ΠΑΣΟΚ» - Πότε θα μπει η αντιτρομοκρατική στα σπίτια των πασόκων;


Απολογήθηκε ενώπιον ελβετών εισαγγελέων ο Αντώνης Ζήγρας που εμπλέκεται στην γνωστή υπόθεση του Άκη ΤσοχατζόπουλουΜέσα σε πολλά άλλα που είπε, προέβη και στην ομολογία σύστασης εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Συγκεκριμένα είπε: «Έχω δηλώσει εμπράκτως τη μεταμέλειά μου για τη συμμετοχή μου στην εγκληματική ...
οργάνωση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος των πρώην υπουργών και ζήτησα συγγνώμη από την ελληνική Δικαιοσύνη και τον ελληνικό λαό.».
Έχουμε, λοιπόν, εδώ την ομολογία του Ζήγρα για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης. Τα στοιχεία από τις πολλές συναφείς δικογραφίες σχετικά με τις μίζες στα εξοπλιστικά καταδεικνύουν ένα ολόκληρο δίκτυο που ξεκινά από γνωστούς πρώην υπουργούς και τα τσιράκια τους και φτάνει μέχρι τις υπόνοιες μεγαλοστελεχών του δικτύου για συμμετοχή υψηλά ιστάμενων ενεργών πολιτικών προσώπων στην όλη απάτη.
Δεν είναι μόνο η υπόνοια που αφέθηκε από τον συνήγορο του Ευσταθίου, ο οποίος δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ότι «ένας σοβαρός πολιτικός που κρύβεται πίσω από εταιρεία που είχε συναλλαγές ο Ευσταθίου. Δεν είναι ο Τσοχατζόπουλος. Είναι γνωστός πολιτικός, στην πρώτη γραμμή και είναι από το ΠΑΣΟΚ».
Είναι και ο Κάντας που δήλωσε ότι «θεωρώ αδύνατο να έπαιρνα εγώ τέτοιες μίζες και να μην έπαιρναν οι πολιτικοί μου προϊστάμενοι»Είναι και οι μετέπειτα αποκαλύψεις του ιδίου που ενέπλεξαν στην όλη υπόθεση «δύο σημαντικά πολιτικά πρόσωπα, από τα οποία το ένα εν ενεργεία».
Με βάση την εμπειρία των αντισυνταγματικών και παράνομων διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής, θα έπρεπε ήδη να έχει πραγματοποιηθεί εισβολή στα σπίτια των πασόκων που υπονοήθηκαν για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωσηΘα έπρεπε ήδη να έχουν οδηγηθεί σιδηροδέσμιοι στην δικαιοσύνη με τα κοράκια των ΜΜΕ να βρίσκονται στην θέση τους και επίσης θα έπρεπε τα προσωπικά τους δεδομένα να βρίσκονται ανηρτημένα στα εξώφυλλα όλων των εφημερίδων και βορά στα μεσημεριανάδικα.
Δεν φαίνεται, όμως, να υπάρχει αντίστοιχη κινητοποίηση στην εισαγγελία για διαλεύκανση του σκανδάλου. Μήπως επειδή, σε αντίθεση με την Χρυσή Αυγή που κόβει ψήφους από την συγκυβέρνηση του μνημονίου, το ΠΑΣΟΚ αποτελεί εταίρο της συγκυβέρνησης και εγγυητής της ύπαρξης της;