Πανηγυρική επιβεβαίωση Χρυσής Αυγής: Τουρκικές κρατικές υπηρεσίες προωθούν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα


Δικαίωση των όσων υποστηρίζει επί δεκαετίες η Χρυσή Αυγή και ταυτόχρονα ξεγύμνωμα του βρώμικου ρόλου του αντεθνικού Κράτους αλλά και των κομμάτων της αριστεράς και των κρατικοδίαιτων συμμοριών του «αντιρατσισμού», συνιστά η αποκάλυψη της τουρκικής εβδομαδιαίας επιθεώρησης Aksyon πως οι τουρκικές κρατικές υπηρεσίες προωθούν ...
 
οργανωμένα και μεθοδικά εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, ήδη από το 1993!
Το δημοσίευμα περιγράφει κατά τρόπο ξεκάθαρο πως το τουρκικό κράτος μέσω της υπηρεσίας Jitem της τουρκικής στρατοχωροφυλακής, συγκεντρώνει περί τους 150.000 λαθρομετανάστες κατ' έτος από διάφορες μουσουλμανικές χώρες της Ασίας και της βόρειας Αφρικής και ακολούθως τους προωθεί δια συγκεκριμένων οδικών και θαλάσσιων δικτύων προς την Ελλάδα, από το Αιγαίο και τον Έβρο. Η ανάμιξη του τουρκικού κράτους δια της Jitem στην μεταφορά των λαθροεισβολέων προς την Ελλάδα, έχει ξεκινήσει ήδη από το έτος 1993, όταν η τουρκική πολιτική ηγεσία αντελήφθη πως θα μπορούσε να δημιουργήσει σοβαρότατα προβλήματα στην ελληνική πλευρά χάρη στα κύματα των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. Τα τουρκικά σχέδια τέθηκαν σε πλήρη ισχύ από το 2001 κι εντεύθεν, όταν οι λαθρομετανάστες από Ασία και Αφρική άρχισαν να συρρέουν αθρόα στην Τουρκία.
Πρώην υψηλόβαθμος αξιωματικός της Jitem αποκαλύπτει στην τουρκική επιθεώρηση πως στην πόλη του Αϊδινίου, λίγα χιλιόμετρα ανατολικά της Σμύρνης, έχει στηθεί στρατηγείο στο οποίο καταστρώνονται τα τελικά σχέδια της προώθησης των λαθροεισβολέων προς την ελληνική επικράτεια, ενώ αντίστοιχο στρατηγείο υφίσταται στην Κωνσταντινούπολη. Στα σημεία αυτά υπάρχει μια βιομηχανία παραγωγής πλαστών εγγράφων, τα οποία προμηθεύονται οι λαθρομετανάστες έναντι χρηματικού αντιτίμου και τα οποία χρησιμοποιούν προκειμένου να εξαπατήσουν τις ελληνικές αρχές.
«Από το 2002 έχει οργανωθεί ένας από τους πιο κερδοφόρους κλάδους της τουρκικής οικονομίας και αυτός ήταν η προώθηση των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, που απέφερε μεγάλα οικονομικά οφέλη όχι μόνο για την Jitem, αλλά γενικότερα για την τουρκική οικονομία. Από το 2005 δε και μετά, η επιχείρηση οργανώθηκε ακόμα καλύτερα και όπως ομολόγησε, ήταν εν γνώση και του ίδιου του Ερντογάν. Από τότε έχουν χαραχτεί συγκεκριμένοι μυστικοί οδικοί διάδρομοι από τους οποίους περνούν τα κομβόι των λαθρομεταναστών που κατά εκατοντάδες χιλιάδες προωθούνται προς τα δυτικά με τελικό προορισμό την Ελλάδα», αναφέρει ο τούρκος αξιωματικός, ο οποίος και διετέλεσε υπεύθυνος του στρατηγείου του Αϊδινίου.
Το δημοσίευμα της τουρκικής επιθεώρησης επιδιώκει να παρουσιάσει το οργανωμένο και μεθοδευμένο σχέδιο της τουρκικής πολιτικής ηγεσίας ως αντιστάθμισμα στην υποτιθέμενη «εκπαίδευση κούρδων τρομοκρατών στην Ελλάδα».
Παρά το γεγονός όμως ότι οι τούρκοι ομολογούν ευθαρσώς, όχι απλώς την ανάμιξη αλλά την οργανωμένη προώθηση μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, η σιωπή της πολιτικής και δημοσιογραφικής καθεστηκυίας τάξης στην Πατρίδα μας είναι εκκωφαντική. Πολύ περισσότερο, είναι ένοχη και αποδεικνύει πως οι πολιτικοί απατεώνες συνειδητά αδιαφορούν μπροστά στο μεγάλο εθνικό έγκλημα που συντελείται. Από την άλλη πλευρά, καταδεικνύεται και ο προδοτικός και ανθελληνικός ρόλος των κομμάτων της αριστεράς, τα οποία με το πρόσχημα του «ανθρωπισμού» και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν μετατραπεί στους πιστότερους υπηρέτες της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής και των ύπουλων και δόλιων τουρκικών μεθοδεύσεων.
Στο ίδιο πλαίσιο κινούνται και οι κρατικοδίαιτες ΜΚΟ των βολεμένων αριστεριστών, οι οποίες και έχουν εργολαβικά αναλάβει την συστηματική κατασυκοφάντηση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, κατηγορώντας την συλλήβδην και άνευ στοιχείων για ευρισκόμενες στη μαρξιστική φαντασία μονάχα, «ρατσιστικές επιθέσεις».
Το ερώτημα λοιπόν, το οποίο αβίαστα ανακύπτει είναι το εξής: όλοι οι ανωτέρω είναι τόσο αδαείς ώστε άθελά τους να παίζουν το παιχνίδι της Τουρκίας ή μήπως το οργανωμένο τουρκικό σχέδιο να πλημμυρίσει η Ελλάδα από μουσουλμάνους λαθροεισβολείς περιλαμβάνει και τη σύμπραξη της 5ης φάλαγγας εντός του ελληνικής επικράτειας;
Το αντεθνικό Καθεστώς, η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, τα κόμματα της αριστεράς και οι παρακρατικές συμμορίες της άκρας αριστεράς και ο ρόλος τους στην προσπάθεια καταστροφής του Ελληνικού Έθνους, ξανοίγονται πλέον ολοφάνερα μπρος στα μάτια του Ελληνικού Λαού. Η Χρυσή Αυγή δικαιώνεται και οι κατήγοροί της, θα έρθει η ώρα που θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τα εθνικά τους εγκλήματα.