ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!

Λίγες ημέρες μετά την απόλυτη συνεργασία των κουκουλοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ (με την παράνομη αντισυγκέντρωση στο Σύνταγμα, που έδωσε την ευκαιρία στο ΠΡΟ-ΠΟ να κλείσει σταθμούς του μετρό και να αποκλείσει όλο το κέντρο, καθιστώντας εξαιρετικά δύσκολη την πρόσβαση στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής και στα καθεστωτικά ΜΜΕ να τρομοκρατούν τον κόσμο μιλώντας για απαγόρευση της συγκέντρωσης…) βουλευτάδες του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ...

ερώτηση προς τον… συνεργάτη τους υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ και τον υπουργό Αμύνης, ανακαλύπτοντας τάχαμου-τάχαμου… «ανοχή αστυνομίας και στρατού στη δράση της Χρυσής Αυγής»!!! Ιδού το σχετικό ρεπορτάζ της σταλινικής λαχανοφυλλάδας «Αυγή»:
«Την ανοχή των αστυνομικών δυνάμεων και της πολιτείας στη δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής καταγγέλλουν σε ερώτησή τους προς τους υπουργούς Δημόσιας Τάξης και Εθνικής Άμυνας οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Καραγιαννίδης, Θ. Δρίτσας και Δημ. Τσουκαλάς, με αφορμή τη συγκέντρωση που οργανώθηκε από το νεοναζιστικό κόμμα μπροστά από τη Λέσχη Αξιωματικών.
Όπως σημειώνεται στην ερώτηση, “η φασιστική και νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, η ηγεσία της οποίας από τις 28 Οκτωβρίου του 2013 διώκεται μετά από εισαγγελική έρευνα, ως ηγεσία εγκληματικής οργάνωσης, το περασμένο Σάββατο 1 Φεβρουαρίου του 2014 πραγματοποίησε δημόσια συγκέντρωση στη Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της οδού Ρηγίλλης”.
Μάλιστα, στην ερώτηση επισημαίνεται ότι η συγκέντρωση οργανώθηκε μπροστά από την είσοδο κτιρίου που ανήκει στο Γ.Ε.Ε.Θ.Α και συγκεκριμένα μπροστά από την είσοδο της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, με τις σημαίες της οργάνωσης να κρεμιούνται πάνω στην πόρτα και την πλατφόρμα του ομιλητή να ακουμπά στο πλατύσκαλο της.
Σύμφωνα με την καταγγελία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι διοργανωτές της φασιστικής συγκέντρωσης είχαν αφεθεί ανενόχλητοι να παρελαύνουν φωνάζοντας νεοναζιστικά και ρατσιστικά συνθήματα…».
Και βέβαια, η ερώτηση είναι εκ του πονηρού και σκοπό έχει να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από την αγαστή συνεργασία κράτους και παρακράτους, δηλαδή του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ  και του συστημικού μαντρόσκυλου ΣΥΡΙΖΑ, κατά του κοινού εχθρού, της Χρυσής Αυγής. Του μόνου αντισυστημικού κόμματος στην Ελλάδα, που… τρελαίνει όλες τις συνιστώσες του σάπιου καθεστώτος της δυστυχίας μας!