Εκτός πραγματικότητας ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας του Σύριζα: "Το πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας είναι οι αστυνομικοί"!


Μεγάλο «κελεπούρι» αποδεικνύεται για τον ΣΥΡΙΖΑ ο υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας, Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Κυριολεκτικά, εκτός τόπου και χρόνου, ο ανεπάγγελτος αυτός και (φυσικά) παιδί του κομματικού σωλήνα, βγήκε σε πρωινή εκπομπή για να δηλώσει ότι «στο κέντρο της Αθήνας δεν νιώθεις τόσο μεγάλο κίνδυνο»!
Είναι ολοφάνερο ότι η σχέση του εν λόγω συριζαίου με το κέντρο της Αθήνας είναι όση έχει ένας ...

τρόφιμος σε ψυχιατρείο με την λογική… Δολοφονίες, βιασμοί, ληστείες, ναρκωτικά και παρεμπόριο σε καθημερινή βάση ταλανίζουν το τόσο ταλαιπωρημένο κέντρο της Αθήνας και ο Σακελλαρίδης, λες και ήρθε από άλλον πλανήτη, δεν ντρέπεται να δηλώνει άγνοια κινδύνου.
Το πρόβλημά του μάλιστα είναι η υπερβολική παρουσία αστυνομικών, την στιγμή που στις περιοχές - γκέτο δεν βρίσκεις όργανο της τάξης ούτε για δείγμα!
Με τέτοιες θρασύτατες διαστρεβλώσεις της καθημερινής βίαιης πραγματικότητας που βιώνουν οι κάτοικοι των Αθηνών ο Σακελλαρίδης δείχνει το πώς «οραματίζεται» την πρωτεύουσα της Αθήνας σε περίπτωση εκλογής του. Μια πόλη έρμαιο στις διαθέσεις του κάθε λογής εγκληματία, ο οποίος θα εκμεταλλεύεται την ασυδοσία και την πλήρη έλλειψη αστυνόμευσης της περιοχής. Μια φρικτή κατάσταση που ήδη βιώνει  η Αθήνα με τον Καμίνη και ο Σακελλαρίδης «υπόσχεται» να την μεγεθύνει ακόμη περισσότερο.
Με αυτές τις αθλιότητες ο Σακελλαρίδης το μόνο που καταφέρνει είναι να παρουσιάζει την Χρυσή Αυγή ως την μόνη εγγυήτρια δύναμη για την ασφάλεια της Αθήνας και των πολιτών της, από τη στιγμή που θα αναλάβει την διακυβέρνηση του Δήμου.



Γιώργος Μάστορας