ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΜΙΚΟΥ ΝΤΙΕΝΤΟΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ

Είναι δυνατόν ένας κωμικός να χαρακτηρισθεί ανεπιθύμητος σε μια χώρα, με την οποία μάλιστα δεν έχει καμιά σχέση; Εάν πρόκειται για τον αφρικανικής καταγωγής (από το Καμερούν), με γαλλική υπηκοότητα, Ντιεντονέ, είναι και παραείναι! 
Ο Ντιεντονέ, λοιπόν, που χαρακτηρίζεται από κάποιους κύκλους ως «ο πιο επικίνδυνος κωμικός ...

στην Ευρώπη», διότι όπου σταθεί κι όπου βρεθεί καταγγέλλει το αμερικανοσιωνιστικό σύστημα, κηρύχθηκε ανεπιθύμητο πρόσωπο στη Βρετανία, κατηγορούμενος για αντισημιτισμό, μετά την απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών στο Λονδίνο να του απαγορεύσει την είσοδο «για λόγους δημόσιας ασφάλειας και πολιτικής»!
Ο Ντιεντονέ θα πήγαινε στη Βρετανία για να συμπαρασταθεί στον φίλο του, γαλλικής υπηκοότητας, ποδοσφαιριστή της Γουέστ Χαμ Νικολά Ανελκά, ο οποίος αναμένεται να τιμωρηθεί με αποκλεισμό τουλάχιστον πέντε αγωνιστικών από το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ για τη γνωστή χειρονομία του, που χαρακτηρίστηκε από τους σιωνιστές «αντισημιτικός χαιρετισμός», με τον οποίο πανηγύρισε ένα γκολ.
Στη Γαλλία, οι Αρχές έχουν απαγορεύσει πολλές φορές στον Ντιεντονέ να δώσει παραστάσεις λόγω των αντισιωνιστικών θέσεών του, ενώ στο γραφείο του εισαγγελέα του Παρισιού διεξάγεται μια προκαταρκτική έρευνα κατά του Ντιεντονέ για «υποκίνηση φυλετικού μίσους».
Επιπροσθέτως, ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Μανουέλ Βαλς, ψάχνει τρόπους να απαγορεύσει όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του Ντιεντονέ ως… πιθανή (!!!) απειλή για τη δημόσια τάξη.