Η Χρυσή Αυγή Κέρκυρας τίμησε την μνήμη του Ήρωα Έκτορα Γιαλοψού - Φωτορεπορτάζ


Ο Αγωνιστικός Πυρήνας της Χρυσής Αυγής Κέρκυρας παρευρέθη και φέτος όπως κάθε χρόνο στο καθιερωμένο τρισάγιο μνήμης στην ιδιαίτερη Πατρίδα του Ηρωικού Έλληνα Αξιωματικού Έκτορα Γιαλοψού, ο οποίος μαζί με τους Χριστόδουλο Καραθανάση και Παναγιώτη Βλαχάκο έπεσαν πριν 18 χρόνια στη γραμμή του καθήκοντος στις Ελληνικές βραχονησίδες Ίμια. ...







Το μνημόσυνο τελέστηκε στον Αφιώνα Κέρκυρας και εκ μέρους της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Χρυσής Αυγής, κατέθεσε στεφάνι ο συναγωνιστής Νικόλαος Λεμοντζής.


Αξίζει να σημειωθεί ότι με την εκφώνηση του ονόματος Χρυσή Αυγή, ο παριστάμενος κόσμος ξέσπασε σε αυθόρμητα χειροκροτήματα αποδεικνύοντας περίτρανα ότι δεν τρώει το κουτόχορτο των συμμαχιών της διαπλοκής περί δήθεν "εγκληματικής οργάνωσης" και αντιλαμβάνεται πλήρως την άθλια πολιτική σκευωρία που εξυφαίνεται εις βάρος του Αρχηγού και του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Το Σάββατο 8/2 στα γραφεία του Πυρήνα Χρυσής Αυγής Κέρκυρας πραγματοποιήθηκε ακόμη μια εκδήλωση με απόλυτη επιτυχία. Πλήθος συναγωνιστών παρακολούθησε την πολιτική ομιλία του συναγωνιστή Νικόλαου Λεμοντζή, υπεύθυνου Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ο οποίος σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην θερμότατη αντιμετώπιση της οποίας έτυχε το κλιμάκιο συναγωνιστών που επισκέφτηκαν το πρωί της ίδιας ημέρας τους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας στην Κεφαλονιά, τους οποίους οι πολιτικάντηδες επισκέφτηκαν με περισσό θράσος και ύφος χιλίων καρδιναλίων, εισπράττοντας βέβαια και την ανάλογη αντιμετώπιση.

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στην άθλια πολιτική δίωξη που υφίστανται ο Αρχηγός και οι συναγωνιστές από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο και τους επίορκους λειτουργούς του αλλά και στα μηνύματα του Αρχηγού για ΔΡΑΣΗ-ΠΙΣΤΗ-ΑΓΩΝΑ.

Τέλος, ενημέρωσε τους Κερκυραίους συναγωνιστές για τις εκλογικές διαδικασίες και αναμετρήσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα αποδείξουν με τον πιο καταφανή τρόπο ότι η λάσπη, οι διώξεις, οι φυλακίσεις, οι δολοφονίες, η πλύση εγκεφάλου, όχι μόνο δε λύγισαν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, αλλά χαλύβδωσαν ακόμη περισσότερο την Πίστη και το Φρόνημα των Αγωνιστών.

 Η εκδήλωση έκλεισε ως είθισται με τον Εθνικό ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.