ΝΑΙ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!

Το ζήτημα της Χ.Α. έχει εντέχνως μεταμφιεστεί σε έρευνα των αρχών, αν το κίνημα είναι εναντίον της Δημοκρατίας και θέλει να την καταλύσει.
Φυσικά, η «έρευνα» αυτή είναι δεν μπορεί να καρποφορήσει για τους διώκτες. Η Χ.Α. βρίσκεται στον πολιτικό χώρο περίπου από το 1984, δηλαδή κοντά 30 χρόνια και είναι προφανές, ότι σε εποχές που υπόκειτο σε λιγότερη δίωξη από το καθεστώς, θα μπορούσε να είχε ...

τουλάχιστον προσπαθήσει, να καταλύσει το πολίτευμα.
Αντίθετα, κατά το σκεπτικό των αρχών, αποφάσισε να το κάνει τώρα, που μπήκε στη Βουλή, είναι το κόμμα με τη μεγαλύτερη δυναμική στον πολιτικό χώρο των ημερών μας και συνεπώς μπορεί να ελπίζει ακόμη και σε κυβέρνηση.
Αυτού του είδους οι «έρευνες», αποτελούν απλώς ένα σωστά μαγειρεμένο πιάτο φαγητού, για το τέρας των ΜΜΕ, το οποίο έχει συνηθίσει να τρέφεται με δολοπλόκα ψεύδη και γαργαλιστικά σενάρια και να ταΐζει κατόπιν το κοινό με τα περιττώματά του, δημιουργώντας έτσι ένα κενό στη σκέψη των ανθρώπων. Αυτό το κενό εκμεταλλεύεται το «συνταγματικό τόξο» για να κάνει τη δουλειά του. Να τοποθετεί σε θέσεις κλειδιά, απατεώνες που κλέβουν ότι γυαλίζει. Αμόρφωτους που αγνοούν βασικές σελίδες της Ελληνικής Ιστορίας. Μαθητευόμενους μάγους των οικονομικών με παντελή άγνοια των λειτουργιών της αγοράς. Πολιτικούς σαλτιπάγκους με μόνη επιδίωξη την αύξηση των προσωπικών εσόδων τους. Ψεύτες κι αναίσθητους.
Όταν αυτή η ποιότητα ανθρώπων, κατακλύζει τον κρατικό μηχανισμό και δηλητηριάζει την κοινωνία, τότε οι πραγματικοί αφέντες προωθούν την πραγματική ατζέντα. Εξαφάνιση του Έθνους, υφαρπαγή του πλούτου, κοινωνική αποκτήνωση, γενεές δούλων, χωρίς αλυσίδες.
«Δεν πιστεύετε στη Δημοκρατία» εκτοξεύει την κατηγορία, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος… Ο πολιτικός κόσμος… οι Δημοκράτες…
«Δεν θα γυρίσω ποτέ στη ΝΔ, ούτε σαν αρχηγός» είπε ο Πρωθυπουργός και γύρισε. «Δεν θα συνεργαστώ ποτέ με το ΠΑΣΟΚ. Όποιος θέλει να συνεργαστώ, θέλει μια Ελλάδα αδύναμη στο εξωτερικό, θέλει το ΠΑΣΟΚ να πέσει στα μαλακά και να μην ερευνηθούν οι ευθύνες του» είπε ο Πρωθυπουργός και συνεργάσθηκε από την 1η μέρα κυβέρνησης.
«πήρα 1 εκατομ. Μίζα από τη SIEMENS και τα έδωσα στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ» είπε ο Τσουκάτος και καθάρισε.
«Δεν επιτρέπουμε έλεγχο των οικονομικών του κόμματος» είπε το ΚΚΕ και κανείς δεν το έλεγξε. «Δεν πιστεύουμε στην Δημοκρατία και θέλουμε να την ανατρέψουμε με τη δικτατορία του προλεταριάτου» λέει συνεχώς το ΚΚΕ αλλά κανείς δεν αισθάνεται αντίστοιχο φόβο, με εκείνον για τη Χ.Α. που δηλώνει προς όλους, πως σέβεται τη Δημοκρατία.
«Όποιος λέει ότι θα φύγω από το ΛΑΟΣ και θα πάω στη ΝΔ, παίρνει ναρκωτικά» είπε ο πολύς κος Άδωνις και πήγε στη ΝΔ. «Πρόεδρε, σε προκαλώ να κρατήσεις το video κι αν πάω στη ΝΔ να με κάνεις ρόμπα» είπε ο κ. Βελόπουλος και πήγε.
«Είμαι federalιστής και καταλαβαίνω ότι πρέπει να χαθεί Εθνική κυριαρχία» «οι ένστολοι είναι οι πλέον αντιπαραγωγικοί στη χώρα» «να κατεβάσουμε τη σημαία και να πούμε ότι την πήρε ο αέρας» είπε ο κ. Πάγκαλος.
«Τα Ίμια δεν είναι Ελληνικά, τα Σκόπια κατοικούνται από Μακεδονική Εθνότητα και θα καταγγείλουμε το μνημόνιο όμως θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε διότι δεν υπάρχει επαχθές χρέος» κι άλλα τέτοια γραφικά λέει το ΣΥΡΙΖΑ.
Δεκάδες Υπουργών, διαχειρίστηκαν τη δημόσια περιουσία, έσοδα, ομόλογα, δημόσια ταμεία, εξοπλισμούς, κοινοτικά κονδύλια, φόρους, δημιουργώντας ΠΑΝΤΟΥ ΜΑ ΠΑΝΤΟΥ κι ένα σκάνδαλο. Περιουσίες εξαφανίστηκαν, αποθεματικά ξεκληρίστηκαν, κονδύλια καταφαγώθηκαν. Διάφοροι απατεώνες, υπουργοί και λακέδες τους, παραδέχονται μίζες δισεκατομμυρίων με κυνικότητα τρελού.
Και μόλις άρχισε πλέον ο λαός να αντιδρά, του πέταξαν ένα «μαζί τα φάγαμε» και καθαρίσανε. Μα αν τα φάγαμε μαζί, δεν θα είχαμε άψογο οδικό δίκτυο; Δεν θα είχαμε πολυτελή Υγεία; Δεν θα είχαμε όλοι χρήματα στις τράπεζες; Δεν θα είχαμε καινούργια σπίτια και αυτοκίνητα; Δεν θα είχαμε κι εμείς σαν κι αυτούς χρήματα στο εξωτερικό; Δηλαδή εσείς τα δικά σας τα κάνατε λογαριασμό στην Ελβετία, κι εμείς τα δικά μας τα κάψαμε στο τζάκι ;
Όλα αυτά, ήταν θεωρητικά ερωτήματα και ζητήματα, μέχρι τον Ιούνιο του 2012. Τότε ο λαός αντέδρασε πραγματικά. Έστειλε στη βουλή τους Εθνικιστές. Που δεν λαδώθηκαν ποτέ. Που δεν έκλεψαν ποτέ. Που δεν υπέγραψαν προδοτικές συμφωνίες ποτέ. Που δεν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕ.
Η Χ.Α. στη βουλή κυνηγά ανελέητα τους φαύλους, συντάσσοντας σχέδια νόμου και πάνω από 2.000 επερωτήσεις. Δεν αφήνει καμμιά προδοτική δήλωση, κανένα ύπουλο σενάριο να μείνει αναπάντητο. Φωνάζει κλέφτες τους κλέφτες και πράκτορες τους τούρκους πράκτορες, μέσα στο κοινοβούλιο.
Δεν σταματά όμως εκεί. Βρίσκεται δίπλα στον πολίτη, με διανομές τροφίμων και ρουχισμού. Με αιμοδοσίες και νομική υποστήριξη. Με αγώνα για την εύρεση εργασίας για Έλληνες κι όχι λαθρέποικους. Για την ευνομία και την τάξη στις γειτονιές μας. Για την θωράκιση του θεσμού της οικογένειας. Για την αξιοπρέπεια των ιερών και οσίων της Πατρίδος.
Και κάπου εκεί το σύστημα άρχισε να ανησυχεί. Όμως αντέδρασε Δημοκρατικά… Παραβίασε το νόμο και το Σύνταγμα Δημοκρατικά. ..
Οι Υπουργοί της κυβέρνησης αρνούνται να απαντήσουν σε επερωτήσεις βουλευτών. Κυβερνούν αποκλειστικά με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Συλλαμβάνουν και διαπομπεύουν πολιτικούς αντιπάλους κι εκλεγμένους βουλευτές, χωρίς αδικήματα αλλά με σκευωρίες. Χειραγωγούν τη δικαιοσύνη. Απελευθερώνουν δολοφόνους, λαθρέποικους, τρομοκράτες. Διαλύουν το σύστημα Υγείας, απαξιώνουν το Στράτευμα και εξευτελίζουν τον πολίτη. Εμφανίζονται στην Ελλάδα άνθρωποι να ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό και να κοιμούνται σε χαρτόκουτα. Και το κράτος σφυρίζει αδιάφορα. Στρέφει το βλέμμα του μακρυά από τους τάφους των 5.000 που αυτοκτόνησαν. Στρέφει το βλέμμα του μακρυά από τα Εθνικά ζητήματα. Βουτά το κεφάλι στην άμμο όταν, οι Έλληνες βρίζουν συλλήβδην κυβέρνηση κι αντιπολίτευση αλλά οι ξένοι δανειστές τους βραβεύουν με πλακέτες. Φτάσαμε στο σημείο στην Ελλάδα να φωνάζουν όλα τα κόμματα και τα ΜΜΕ, «προς θεού όχι εκλογές! Οι εκλογές θα ήταν καταστροφή για τη χώρα»
Ε όχι λοιπόν. Αν πρόκειται Δημοκρατία να είναι η φτωχοποίηση, ο εξευτελισμός κι η Εθνική εξόντωση του λαού, τότε οι Δημοκράτες είστε εσείς.
Αν πρόκειται Δημοκρατία να είναι, ένας τοίχος φυλακής της σκέψης, δομημένος με ψέμα, προδοσία και κυνισμό, τότε οι Δημοκράτες είστε εσείς.
Αν πρόκειται Δημοκρατία να είναι μια στυγνή ολιγαρχία νεόπλουτων νεοαστών, τότε οι Δημοκράτες είστε εσείς.
Εσείς πιστεύετε στη κυριαρχία του Χρήματος κι εμείς στη Δημοκρατία του Έθνους.
Σας ερωτώ λοιπόν: ποιός φοβάται τη Δημοκρατία ; Εσείς ή εμείς;

Μυρμιδόνας