ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

http://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2014/02/trof1__article.jpg
Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος
Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τής κατοχικής μας δυστυχίας δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να συνεργαστούν μεταξύ τους, προκειμένου να στερεωθεί η αιχμαλωσία τού ελληνικού λαού και να διαλυθεί το Έθνος. Το ομολογούν άπαντες οι τοποτηρητές τού εμποράκου των εθνών, σοσιαλφιλελεύθεροι και αμερικανοκομμουνιστές. 
Πολύ λογική η σύμπνοια των αρχοντοραγιάδων, αφού τα ίδια αφεντικά υπηρετούν και με τον ίδιο ...

σκοπό. Την μετάλλαξη τού εθνοκοινωνικού μας ιστού, την πώληση εθνικής κυριαρχίας και εδάφους, την συμπεφωνημένη και άνευ όρων παράδοση τού Ελληνικού Έθνους στον σιωνιστικό νεοταξισμό. 
Από την στιγμή μάλιστα που έχουν βαλθεί να ποινικοποιήσουν το Εθνικό Φρόνημα στο πρόσωπο τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος ενώπιον μιας βέβαιης δικής τους ήττας, οι ελληνόφωνοι ανθέλληνες γίνονται απόλυτα κυνικοί. Ακόμη και ευρωβουλευτάδες ξένοι βγαίνουν και τούς λένε πως θα συντριφτούν στις ευρωεκλογές και θα διαλυθεί η κυβερνητική σκλαβιά. 
Έτσι λοιπόν αποφάσισαν οι ριψάσπιδες να προχωρήσουν γρήγορα στο επόμενο βήμα των εντολών που έχουν λάβει από τα αφεντικά τους. Να επιδείξουν ένα ψεύτικο πρόσωπο ανθρωπιάς και κοινωνικής τάχα αλληλεγγύης. Και μάλιστα σε τόνο παράλληλο με την πιστή τήρηση των μνημονίων, όταν ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτεται πως θα τηρήσει τις ίδιες επαίσχυντες συμφωνίες, θεωρώντας πως το 95% του «χρέους» πρέπει να αποπληρωθεί! 
Μέσα λοιπόν στην τρέλα που τούς γεννάνε οι εντολές και ο αφανισμός τους, ξεσπάσανε τις προάλλες το πλαστό κοινωνικό τους πρόσωπο υπέρ των λαθρομεταναστών και σε βάρος τού ελληνικού λαού. Αυτό ακριβώς συνέβη με το επεισόδιο τού θανάτου ενός αριθμού λαθρομεταναστών κοντά στο Φαρμακονήσι, που μετά μανίας διεκδικούν οι Τούρκοι. Μια βάρκα γεμάτη λαθρομετανάστες προσπάθησε να προσεγγίσει το νησί μας, όταν οι Λιμενικές Αρχές την εντόπισαν και επιχείρησαν να περισυλλέξουν τούς επιβαίνοντες για να πράξουν τα νόμιμα. 
Ευθύς λοιπόν αμέσως, μέσα σε λίγες στιγμές και μετά το αναποδογύρισμα τής βάρκας των εκ Τουρκίας ως συνήθως ορμώμενων λαθρομεταναστών, κινητοποιήθηκαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η Διεθνής Αμνηστία και ο Επίτροπος για τα «ανθρώπινα» δικαιώματα στην ψευτοευρώπη και ζήτησαν να αποδοθούν ευθύνες σε βάρος των Λιμενικών Αρχών και τής Πατρίδος μας. Έγιναν καταγγελίες, έγιναν συνεντεύξεις Τύπου, παραστάσεις διαμαρτυρίας σε αστυνομικά τμήματα, ψευτιές και λοιδορίες σε βάρος τού λαού μας, από τούς ίδιους διώκτες τού Εθνικισμού μας και τούς γραφιάδες των «αντιρατσιστικών» νόμων.
Ακόμη περιμένουμε να ακούσουμε κάποιον καταγγελτήριο λόγο υπέρ των Ελλήνων που έχουν χαθεί από τα μνημόνια και την λαθραία εγκληματικότητα από τούς επαγγελματίες «ευαίσθητους». Κατά τ’ άλλα, πρέπει να πιστέψουμε πως οι συνεχείς είσοδοι των λαθρομεταναστών από ξηρά και θάλασσα ακολουθούνται τάχα τυχαία από τις εκθέσεις των ψευτοσυμμαχικών δυνάμεων και των Παρατηρητηρίων τού Παγκοσμιοποιητή Τύραννου. 
Τυχαία φτιάχνουν ανθελληνικούς νόμους. Τυχαία γεμίζουν με γυρολόγους πόλεις και χωριά, ακόμη και νησάκια που πουλάνε σε «επενδυτές». Τυχαία τα κέντρα αρωγής για αναξιοπαθούντες από τον εμποράκο «επενδυτή» που σκαρώνει στημένες επαναστάσεις στην Ουκρανία και αλλού. Τυχαίες και οι κινήσεις για τη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών και οι εντολές για την μη απώθησή τους και τη μη παρενόχληση των Τούρκων. 
Όχι βέβαια! Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα μαζί είναι ένα βρώμικο σχέδιο για να φτιάξουν μια Ελλάδα δίχως Έλληνες. Πράξεις των ψευτορωμιών για να φτιάξουν μια ψεύτικη Ελλάδα που θα χάσει τον πόλεμο που τής γίνεται από τον Νεοταξισμό άνευ αντιστάσεων και άνευ Μαχητών τής Πίστης και τής Φυλής. 
Προχωράνε στο περαιτέρω άνοιγμα τής νέας κερκόπορτας διώκοντας τούς Έλληνες Εθνικιστές και ανοίγοντας το δρόμο για την διενέργεια μιας ψεύτικης επανάστασης από τον διεθνιστικό και τον ξένο συρφετό. Διαρρηγνύουν την εθνοφυλετική συνοχή, την κοινωνική αλληλεγγύη και το Εθνικό Κράτος. Κόβουν τα επιδόματα των παιδιών μας, στέλνουν Έλληνες στην ανεργία, κομματιάζουν γη. Τα ίδια που κάνουν και στην Κύπρο, όταν δίνουν δικαιώματα ψήφου στους κατοχικούς τής Άγκυρας και κατηγορούν τούς Εθνικιστές για τον Αττίλα! 
Δεν γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα, την ελληνική ψυχή, την Ορθή Πίστη. Είναι η αστική κοινοβουλευτική τυραννία που δεν έχει καμία θέση ανάμεσά μας, όπως ακριβώς δεν έχουν θέση ανάμεσά μας οι τοκογλύφοι και οι βάρβαροι. Τα σχέδια τού Νεοταξικού Κτήνους δεν θα πιάσουν τόπο. Η Ελλάς είναι Έθνος και έτσι θα παραμείνει. Είναι η Πατρίδα των Ελλήνων. Είναι η Πατρίδα τής Ορθοδοξίας. Είναι η Πατρίδα τού Φυλετικού Συναισθήματος. Είναι η Πατρίδα τού Αίματος, τής Τιμής και των Θυσιών για Χριστό και Ελλάδα. 
Κοινωνική Αλληλεγγύη και Ανθρωπιά δίδεις όταν γνωρίζεις το βάθος και την ουσία αυτών των εννοιών. Όταν είσαι Άνθρωπος. Και για να είσαι Άνθρωπος, πρέπει να συνδράμεις τούς δικούς σου ανθρώπους πάνω και πριν απ’ όλα. Να φροντίζεις την υγεία τους, την προκοπή τους, την ασφάλειά τους, τη διατήρηση τής εθνικής και τής θρησκευτικής τους ταυτότητας. Να επαναφέρεις τις Πατροπαράδοτες Αξίες που αντιπροσωπεύει ο Ελληνικός και Λαϊκός Εθνικισμός.  
newego_LARGE_t_1101_54227327
Όταν πεινάς, δεν φέρνεις κι άλλους για να πεινάσετε μαζί, παρά μονάχα αν είσαι προδότης. Δεν φέρνεις αλλογενείς και αλλόθρησκους που τούς είχες ως κατακτητές παλιότερα. Το χρυσό ξημέρωμα τής λευτεριάς που φέρνουμε ανήκει μονάχα στους Έλληνες.