Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από Σαμαροβενιζέλους στην τράπεζα των Συριζαίων την ώρα που οι Έλληνες πένονται


Το Ελληνικό Κράτος με εντολή των διεθνών τοκογλύφων βρίσκεται σε μία πρωτόγνωρη περικοπή δαπανών. Έχουμε φτάσει σε έσχατο σημείο ένδειας με τις δομές του κοινωνικού κράτους να διαλύονται ακρίτως, οδηγώντας εκατομμύρια Ελλήνων στην απελπισία. Η υγεία, η παιδεία και όλες οι δομές του κράτους βρίσκονται σε διάλυση, προκειμένου να περικοπούν δαπάνες. Είναι, όμως, ακριβώς έτσι ή μήπως κόβονται όλες οι δαπάνες που είναι προς όφελος του Ελληνικού Λαού, ...
 
ενώ αυτές που είναι εναντίον του ή του είναι αδιάφορες παραμένουν σε ισχύ;
Από ότι φαίνεται ισχύει το τελευταίο, αφού σύμφωνα με έγγραφα που αποκαλύφθηκαν σήμερα από ενημερωτική ιστοσελίδα, το ελλαδικό κράτος συνεχίζει και δίνει δεκάδες εκατομμυρίων για ειρηνευτικές αποστολές του ΟΗΕ σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Φυσικά δεν πρόκειται απλώς για ειρηνευτικές αποστολές, αφού στις περισσότερες των περιπτώσεων μιλάμε για αποστολές προώθησης των αμερικανοσιωνιστικών γεωπολιτικών συμφερόντων. Αρκεί να θυμηθούμε ότι την εποχή της εισβολής του Αττίλα στην Κύπρο, υπάρχουν πολλές καταγγελίες ότι οι κυανόκρανοι έδιναν τις θέσεις των Ελλήνων στον τουρκικό στρατό.
Το αξιοσημείωτο στην όλη υπόθεση δεν είναι μόνο ότι το κράτος δίνει δεκάδες εκατομμυρίων για τέτοιου είδους αποστολές που είναι παντελώς αδιάφορες για τα ελληνικά συμφέροντα. Υπάρχει και η σημαντική λεπτομέρεια ότι αυτά τα χρήματα διακινούνται μέσω της «αγαπημένης των συριζαίων» JP Morgan, με υπογραφή του Βενιζέλου. Η έννοια της συγκυβέρνησης του μνημονίου και του ευρύτερου χώρου της αριστεράς αποκτά μία άλλη αίγλη με τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια.
Σας παραθέτουμε τα έγγραφα της ντροπής: