Τρόφιμα μόνο για Έλληνες από κοινωνικό παντοπωλείο στην Κρήτη - «Συσσίτια μίσους» είναι μόνο της Χρυσής Αυγής!

Μόνο σε Έλληνες διανέμει τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο της περιφέρειας Κρήτης!  Η διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της περιφέρειας ενημέρωσε τους δήμους του νησιού ότι οι αιτήσεις για βοήθεια σε απόρους αφορά μόνο σε Έλληνες πολίτες! Τουλάχιστον αυτό αναφέρεται σε ...

ανακοίνωση του δήμου Χερσονήσου προς τους απόρους δημότες της περιοχής.
Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του για τις προϋποθέσεις που θα πρέπει να έχει κάποιος προκειμένου να ενταχθεί στο πρόγραμμα: «Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Έλληνες πολίτες, όπως αναφέρει η περιφέρεια Κρήτης και για την ίδια οικογένεια θα υποβάλλεται μόνο μια αίτηση»!

Αν μάλιστα ανατρέξει κάποιος και στην αίτηση που καλούνται να συμπληρώσουν οι άπορες οικογένειες, σ αυτή ζητείται και η υπηκοότητα, γεγονός που επιβεβαιώνει την αναφορά του δήμου Χερσονήσου.

Βέβαια το ότι η περιφέρεια Κρήτης δίνει τρόφιμα μόνο σε Έλληνες δεν είναι ούτε ρατσιστικό, ούτε αντισυνταγματικό, ούτε συσσίτιο μίσους είναι απλά κοινωνικό έργο! Εν αντιθέσει με τις διανομές τροφίμων του Λαϊκού Συνδέσμου οι οποίες χαρακτηρίζονται διχαστικές από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ των νταβατζήδων στις οποίες οι άποροι περνάν από το βασανιστήριο της επίδειξης ταυτότητας για να πάρουν τα τρόφιμα που έχουν ανάγκη. 

 

Υ.Γ. Φανταστείτε η Χρυσή Αυγή να ζητούσε από τους άπορους συμπολίτες μας να υπογράψουν και την σχετική αίτηση όπως κάνει η περιφέρεια Κρήτης…