Εφημερίδα "Καθημερινή": «Κερδίζει τον Δήμο Αθηναίων η Χρυσή Αυγή - Ανύπαρκτη η ΝΔ!»


Η βέβαιη πλέον ήττα (ή μήπως συντριβή;) του όποιου υποψηφίου της ΝΔ στον δήμο Αθηναίων, από τον αυριανό δήμαρχο Ηλία Κασιδιάρη, έχει φέρει μεγάλη γκρίνια μεταξύ των καθεστωτικών, που έχουν αρχίσει να μοιράζουν… ευθύνες. Έτσι, η καθεστωτική ναυαρχίδα «Καθημερινή»,  με άρθρο της υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο «Πώς να χάσεις τον πρώτο Δήμο της χώρας», κατηγορεί τον φον Αντωνάκη ότι καθυστέρησε να επιλέξει υποψήφιο, με αποτέλεσμα να πάρει ο Ηλίας Κασιδιάρης τον αέρα του νικητή και τώρα να μην πιάνεται με τίποτα. Ιδού:


«Στην Αθήνα ο άγνωστος Χ παραμένει το ποσοστό που θα συγκεντρώσει ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής. Με τα σημερινά δεδομένα και χωρίς ισχυρό φαβορί στον ορίζοντα, το ενδεχόμενο να περάσει στον δεύτερο γύρο ο εκλεκτός της Ακροδεξιάς δεν φαντάζει τόσο απίθανο. Μην ξεχνάμε ότι εδώ, από τον πρώτο δήμο της χώρας, ξεκίνησε η «άλωση» του «κατεστημένου» πολιτικού συστήματος, όταν το 2010 ο Νίκος Μιχαλολιάκος κέρδιζε πανηγυρικά θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Σε αυτόν τον Δήμο, με τον αυτονόητο συμβολισμό αλλά και τις πολιτικές ιδιαιτερότητες, η Ν.Δ. άφησε πολύτιμο χρόνο να περάσει και τώρα τρέχει και δεν φτάνει».
Εάν άρχισε από τώρα η γκρίνια και η μουρμούρα στο… τόξο, φανταζόμαστε τι έχει να γίνει μετά την εκλογή του Η. Κασιδιάρη! «Δημοκράτες» περαστικά σας και ας προσέχατε!


Εθνικισμός.net