ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ: Δραστηριότητες Τοπικών σε Αθήνα, Νότια Προάστια, Θεσσαλονίκη, Τρίπολη, Πέραμα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Ασφυκτικά   γεμάτα από κόσμο ήταν τα γραφεία της Τ. Ο. Αθηνών το απόγευμα της Τρίτης. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα εκτενές ρεπορτάζ από την μεγαλειώδη συγκέντρωση του περασμένου Σαββάτου για την μαύρη επέτειο των Ιμίων την οποία διοργανώνει  εδώ και 17 χρόνια η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης. Μια συγκέντρωσή που τα κανάλια της διαπλοκής δεν τόλμησαν να δείξουν ,πανικοβλημένα λόγω της τεράστιας  συμμετοχής του ...

κόσμου .Συμμετοχή η  οποία απέδειξε ότι οι διώξεις του ένοχου πολιτικού κατεστημένου εις βάρος της Χρυσής Αυγής δεν λυγίζουν τους  Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισες.


Ομιλία στην Τ.Ο. Αθηνών

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Κωνσταντίνου Παπαχρήστου, με θέμα το ψέμα στην πολιτική ζωή του τόπου. Ο συναγωνιστής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις των πολικάντηδων, καθώς και στα ψέμματα που σκαρφίζονται για να υφαρπάζουν την ψήφο του Ελληνικού λαού.
Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κόμματα τόνισε ο συναγωνιστής Παπαχρήστου υπάρχει ένα πολιτικό Κίνημα η Χρυσή Αυγή που ότι υποσχέθηκε στον Ελληνικό λαό το τήρησε στο ακέραιο, και δεν χαϊδεύει αυτιά για να είναι αρεστό στο εκλογικό σώμα, με αοριστολογίες και ψέματα.
ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00



Ομιλία στην Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων 

Την Πέμπτη 30/1/2014 πραγματοποιήθηκε ομιλία του συναγωνιστή Μάκη Τουμάση σχετικά με την οικονομική αιχμαλωσία του Ελληνικού λαού στο σύνολό του αλλά και μεμονωμένα κάθε Ελληνικής οικογένειας.Ο συναγωνιστής μας ανέλυσε το τρόπο με τον οποίο παγίδευσαν στο Εθνοπροδοτικό και απόλυτα καταστροφικό μνημόνιο τον Ελληνικό λαο. Ανέλυσε τη φαινάκη του φορολογικού συστήματος που μετατρέπει τους πλούσιους σε πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους με νόμιμοποιημένη καταλήστευση του λαού μας με χαράτσια και αντιλαική υπερφορολόγηση μικρομεσαίων,αγροτών, αυτοαπασχολούμενων, εμπόρων,συνταξιούχων και κάθε κοινωνικής ομάδος,από τους σύγχρονους Σάυλωκ που μετατρέπουν ολόκληρες κοινωνικές ομάδες σε εξαθλιωμένους πολίτες. Μάλιστα υπογράμμισε πως πουλάέι το προδοτικό πολιτικό κατεστημένο της πατρίδος μας,χωρίς αιδώ,λιμάνια,σιδηροδρόμους,κρατικά κτίρια,λιμάνια,φυσικό αέριο και κάθε πλουτοπαραγωγική μας πηγή,λαχεία,εδαφικές εκτάσεις,μαρίνες,κρατικές εταιρείες και κάθε κρατική μας υποδομή.Ολοκληρώνοντας την εμπεριστατωμένη του ομιλία ο συναγωνιστής μας επεσήμανε ότι στη Χρυσή Αυγή είμαστε αντίθετοι τόσο στον ανάλγητο καπιταλισμό που προωθεί η κεφαλαιοκρατία όσο και στον απάνθρωπο  και εθνοπροδοτικό μπολσεβικισμό με μόνη διέξοδο αυτή που δίνει η Χρυσή Αυγή κάτω από την εμπνευσμένη ηγεσία του Αρχηγού μας Νικόλαου Μιχαλολιάκου τον οποίο παρανόμως και εντελώς άδικα και αντιδημοκρατικά κρατά στα κελιά της Τιμής αιχμάλωτο ενός ανελεύθερου και εθνοπροδοτικού καθεστώτος.μαζί τους και τους βουλευτές του κόμματος που με πρωτοφανή αντιδημοκρατική τακτική η πλουτοκρατική κυβέρνηση έχει φυλακίσει μαζί με δεκάδες απλά μέλη του κόμματος με μόνη κατηγορία την άρνησή τους να δεχθούν αδιαμαρτύρητα την οικονομική και πολιτική κατοχή της Ελλάδος από τους εντεταλμένους από το ξένο κεφάλαιο,σύγχρονους  πολιτικούς πάτρωνες των Σαμαροβενιζέλων και των υπόλοιπων πολιτικών κομπάρσων που με τη μορφή κόμματος στηρίζουν.
Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 - 21:00
Σάββατο 11:00 - 14:00
Ποσειδώνος 34 και Καλαμακίου
Τηλέφωνο: 210-9810421



Ανάρτηση πανό από το Μέτωπο Νεολαίας Θεσσαλονίκης στην αερογέφυρα Επταπυργίου και ο υπερβάλλων ζήλος της αστυνομίας

Παρόλη την πολεμική τακτική του συστήματος απέναντι στην «ανάρτηση πανό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» σε ολόκληρη την Ελλάδα, με προσαγωγές και πρωτοφανή υπερβάλλοντα ζήλο της αστυνομίας, το Μέτωπο Νεολαίας Θεσσαλονίκης προχώρησε σε ακόμη μία παρόμοια δραστηριότητα.
Ομάδα του Μετώπου Νεολαίας Θεσσαλονίκης, προχώρησε σε ανάρτηση πανό, στην αερογέφυρα Επταπυργίου, επί της περιφερειακής οδού της πόλης για περίπου μία ώρα το μεσημέρι. Συνεχώς ενθουσιώδεις ήταν οι αντιδράσεις των διερχομένων, με κάποιους να κορνάρουν συνεχόμενα και ρυθμικά, με άλλους να φωνάζουν από τα παράθυρα πως είναι υπέρ μας και πως στηρίζουν τον Αγώνα μας. Άλλοι άρχισαν να φωνάζουν προς το μέρος μας και να μας λένε να συνεχίσουμε να τους «ξεφτιλίζουμε» μέσα στο άντρο της προδοσίας.
Φυσικά αρκετά λεπτά αφού βρισκόμασταν στο σημείο, έκανε την εμφάνισή της και η αστυνομία, απειλώντας με προσαγωγές και τονίζοντας το πόσο παράνομη είναι η ενέργεια στην οποία προχωρήσαμε. Ερωτήσεις σε έντονο ύφος για το τι αναγράφεται πάνω στα αεροπανό ακούστηκαν από τους ασυρμάτους της αστυνομίας και απέδειξαν το μένος της διοίκησης αυτής προς τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά και το ότι  δεν έχουν τίποτα απέναντι στο Κίνημά μας και ψάχνουν γελοίες κατηγορίες για να μας προσάψουν. Φυσικά πριν την αποχώρηση από το σημείο υπήρξε η καθιερωμένη πλέον εξακρίβωση στοιχείων.
Αρκετές φορές μέσα σε κάθε εβδομάδα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης προχωρούν σε εξωτερικές μαζικές και εκτεταμένες δραστηριότητες. Ό, τι και να γράφουν οι δημοσκοπήσεις εμείς πραγματοποιούμε μόνοι μας τη μοναδική, που αφουγκράζεται τις πραγματικές απαιτήσεις του κόσμου και με τη σειρά μας προχωρούμε, με όσα μέσα διαθέτουμε, στην πραγματοποίηση αυτών των απαιτήσεων.
Η υπόσχεση που δίνουμε εμείς σε όλους τους πολέμιούς μας είναι ξεκάθαρη και απλή… δε μας έχει λυγίσει η τρομοκρατία του (παρά)κράτους, δε μας έχουν λυγίζει οι πολιτικές διώξεις, εάν θέλουν να μας βγάλουν εκτός «παιχνιδιού» θα πρέπει να θυμούνται πως εμείς οι Χρυσαυγίτες έχουμε Ιδέες, Πίστη και Αρχηγό και μαχόμαστε για τη σωτηρία της Πατρίδος μας, οπότε όλες τους οι προσπάθειες είναι μάταιες…
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Καζαντζάκη 4, πλησίον δικαστηρίων
Τετάρτη και Παρασκευή 18:00-22:00
Τηλ. 2310 521842 και 6970 138893



Ομιλία στην Τ.Ο. Τριπόλεως

Τα μέλη,οι υποστηρικτές και οι φίλοι της Χρυσής Αυγής που  συγκεντρώθηκαν, παρακολούθησαν ομιλία του Συναγωνστή Αποστόλη Μπέλπα με θέμα: " Ίμια: 31 Ιανουαρίου 1996, η νύχτα της μεγάλης ντροπής και της εσχάτης προδοσίας ". Στη συνέχεια ο Γραμματέας της Τοπικής Νικόλαος Σκαντζός ανέλυσε την τρέχουσα επικαιρότητα και ενημέρωσε τους παρευρισκομένους ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν επίσημα και τα ονόματα των υποψηφίων για την περιφέρεια Πελοποννήσου.
ΤΡΙΠΟΛΗ:
Πλατεία Κολοκοτρώνη 8
Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 17:30-21:30
Τηλ. 2710-224073 & 6974 882304



Ομιλία στην Τ.Ο. Περάματος

Την Δευτέρα 3/2 πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της τοπικής μας οργάνωσης από τον εκπρόσωπο του Ε.ΛΑ.Μ. συναγωνιστή Γεάδη Γ. Ο συναγωνιστής αρχικά αναφέρθηκε στις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις εναντίον του κινήματος μας οι οποίες όμως όπως τονίστηκε δεν έφεραν τα αποτελέσματα εκείνων που τις εμπνεύστηκαν και αυτό θα αποτυπωθεί με τον πιο εμφατικό τρόπο στις επερχόμενες εκλογές. Εν συνεχεία έγινε εκτενής αναφορά στις δραστηριότητες των Κυπρίων αδερφών μας και τις ομοιότητες που παρουσιάζει ο πολιτικός τους αγώνας στην μεγαλόνησο με τον δικό μας στην Ελλάδα. Έπειτα έγινε μία σύντομη πολιτική ανάλυση όσων συμβαίνουν στην Κύπρο ταυτόχρονα με κάποιες πολύ σημαντικές ιστορικές αναφορές σε γεγονότα των τελευταίων ετών. Τέλος επισημάνθηκε ότι ο αγώνας του Ε.ΛΑ.Μ. θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση ως ελάχιστος φόρος τιμής στην ιστορία μας, τους νεκρούς μας και τις μελλοντικές γενιές. Ακολούθησε συζήτηση και σχολιασμός με τους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος μας.
Τ.Ο. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
25ης Μαρτίου 7
Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 - 21:00
τηλ. : 2104416009 - 6974861427



Ομιλία στην  Τ.Ο. Μάνδρας

Με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε η προκαθορισμένη ομιλία του Συναγωνιστή και Βουλευτή Αχαϊας Μιχάλη Αρβανίτη.Ο Συναγωνιστής γνωστό  αιχμηρό λόγο που κατέχει σχολίασε την απόφαση της Δικαιοσύνης με το να κρατά δέσμιους τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.Μιχαλολιάκο,Βουλευτές και αρκετά στελέχη με μόνη πρόφαση ότι ανήκουν σε εγκληματική οργάνωση χωρίς αυτό να τεκμηριώνεται από κανένα στοιχείο.Η σκευωρία του μνημονιακού τόξου έχει καταρρεύσει στα μάτια του Ελληνικού Λαού και τρανή απόδειξη όλων αυτών είναι το πλήθος κόσμου που συρρέει στις κατά τόπους Τοπικές Οργανώσεις.Η μάχη θα δοθεί σύντομα στις κάλπες και οι μόνοι νικητές θα είναι οι Έλληνες Εθνικιστές.
ΤΟΠΙΚΗ OΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΝΔΡΑΣ
Στρατηγού Νικολάου Ρόκα 94
Τηλ.:6973283559-2105551597
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΕΜΠΤΗ 19.00-21.00