Συμπληρώθηκε το τρίο... στούτζες των δημοσκοπήσεων: Και η Alcο με ψεύτικη αναγωγή θάβει την Χρυσή Αυγή!


Τα ρέστα τους παίζουν οι νταβατζήδες με την αρωγή των φερεφώνων τους, τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και τις εταιρείες των χαλκευμένων δημοσκοπήσεων, ώστε να ανακόψουν την νικηφόρα πορεία της Χρυσής Αυγής.
Από την στιγμή που αντιλήφθηκαν πως η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής σύντομα θα καταπέσει ολοκληρωτικά και παταγωδώς και πως η αποδοχή των Ελλήνων Εθνικιστών στην κοινωνία έχει ...

φτάσει σε δυσθεώρητα ποσοστά, προσπαθούν μάταια με βρώμικο πόλεμο λάσπης, φίμωση, παραπληροφόρηση αλλά και διαστρέβλωση της αλήθειας να αποφύγουν το αναπόφευκτο.
Η Χρυσή Αυγή θα αναλάβει τις περιφέρειες, τους μεγάλους δήμους και σύντομα τα ηνία της Πατρίδας, αλλά αυτό είναι κάτι που θα σηματοδοτήσει παράλληλα και το τέλος των νταβατζήδων. Γι΄ αυτό θέλουν να περάσουν με χαλκευμένες δημοσκοπήσεις την εικόνα πως η Χρυσή Αυγή πέφτει!
Μετά την εξωφρενική δημοσκόπηση της Gpo για το Mega και της Public Issue για την "Εφημερίδα των Συντακτών", ήρθε και η χθεσινή καταγέλαστη σφυγμομέτρηση της Alco για να συμπληρώσει το... τρίο στούτζες!

Ο Γιώργος Κουβαράς παρουσίασε χθες στο Action 24 την δημοσκόπηση της ALCO σύμφωνα με την οποία τα κόμματα λαμβάνουν:
ΣΥΡΙΖΑ 21,4% (25,8 επί των εγκύρων)
ΝΔ 20% (24,7%)
Χρυσή Αυγή 7,4% (7,8%)
Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,9% (5%)
ΚΚΕ 5,4% (6,8%)
ΠΑΣΟΚ 4% (4,3%)
ΔΗΜΑΡ 3% (3,1%)
Το πόσο χαλκευμένη είναι η δημοσκόπηση φαίνεται μόνο και από το... λογιστικό λάθος που έγινε κατά την αναγωγή επί των εγκύρων, αφού με την σωστή αναγωγή η Χρυσή Αυγή λαμβάνει 8,5% και όχι 7,8%. Για να γίνει αυτό κατανοητό, απλά κοιτάξτε το ποσοστό του ΚΚΕ που από 5,4% πηγαίνει στο 6,8%!

Λάθος αναγωγή:
ΣΥΡΙΖΑ 25,8%
ΝΔ 24,7%
Χρυσή Αυγή 7,8%
ΚΚΕ 6,8%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 5%
ΠΑΣΟΚ 4,3%
ΔΗΜΑΡ 3,1%
Άλλο Κόμμα 7,9%
Αναποφάσιστοι 14,6%
Σωστή αναγωγή:
ΣΥΡΙΖΑ: 24,5%
ΝΔ: 22,9%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 8,5%
ΚΚΕ:  6,2%
ΑΝΕΛ: 5,6%
ΠΑΣΟΚ: 4,6%
ΔΗΜΑΡ: 3,4%
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ: 7,6%
Αναποφάσιστοι: 15,6%
Δεν χρειάζονται άλλα σχόλια για να καταδείξουμε το χαλκείο! Όλοι γνωρίζουν και όχι μόνο στα κομματικά επιτελεία πως η Χρυσή Αυγή είναι ήδη στην δεύτερη θέση με ποσοστά που αγγίζουν το 20% και η ψοφοδεξιά καταρρέει στην τρίτη θέση και αυτό σύντομα θα φανεί στις κάλπες!