21 ΜΑΡΤΙΟΥ-21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Ο… ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΚΑΡΑΔΩΝ ΤOΥ ΣΥΡΙΖΑ


Αν νομίζετε πως η περίοδος των καρναβαλιών και των μασκαράδων τελειώνει την Καθαρά Δευτέρα, με το κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου, κάνετε… λάθος!
Ακολουθεί και δεύτερη… καρναβαλική περίοδος των… μασκαράδων του ΣΥΡΙΖΑ, από την 21η Μαρτίου έως την 21η Απριλίου, η οποία θα ονομάζεται «Μήνας πανελλαδικής αντιφασιστικής ...

δράσης». Κι όπως γίνεται με τις λοιπές καρναβαλικές εκδηλώσεις (τις… κανονικές), η… μασκαράτα των κουκουλοφόρων των συνονθυλεύματος θα κορυφωθεί το τριήμερο 11-13 Απριλίου, «μέσα σ’ ένα περιβάλλον γιορτής» (όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους).
Μάλιστα, ετοιμάζουν να μεταφέρουν το καρναβάλι τους και στα σχολεία, με την υποστήριξη των ινστρουχτόρων του μαρξισμού που παριστάνουν τους καθηγητές και την ανοχή του ψοφοδεξιού υπουργείο (Α)παιδείας: «Είμαστε ήδη σε συνεννόηση με την ΟΛΜΕ και τοπικές ΕΛΜΕ ώστε ο μήνας να ξεκινήσει με αντιφασιστικές δράσεις μέσα στα σχολεία την Παρασκευή 21 Μάρτη».
Ιδού και οι διοργανωτές (ο ΣΥΡΙΖΑ και οι σταλινικές συνιστώσες του):
Νέοι-νέες ΣΥΡΙΖΑ, ΑΡ.ΑΝ, ΑΡ.Α.Σ, Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας, Διεθνιστική Εργατική Αριστερά, Σοσιαλιστική Διεθνιστική Οργάνωση – ΞΕΚΙΝΗΜΑ, Αντιφασιστική επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Ε χρηματοπιστωτικού τομέα ΣΥΡΙΖΑ, Δίκτυο για τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα, ΟΚΔΕ – Σπάρτακος, Πολιτική οργάνωση ΚΟΚΚΙΝΟ, Κ.Ο Ανασύνταξη.

(ΥΓ): Αγαπούλα, την… κουκούλα!