Real News: Στον δεύτερο γύρο για την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Αθήνας θα περάσει η Χρυσή Αυγή!


Βόμβα μεγατόνων είναι το άρθρο του δημοσιογράφου Γιάννη Πολίτη στην Real News της Κυριακής.
Κάτω από τον τίτλο «Εθνική συνεννόηση» λέει τα εξής: «Στην Περιφέρεια Αττικής, η οποία έχει τεράστια πολιτική και συμβολική σημασία, βρίσκονται αντιμέτωποι στον δεύτερο γύρο των ...

αυτοδιοικητικών εκλογών ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής με τη Σοφία Σακοράφα του ΣΥΡΙΖΑ. Τι κάνει ο Αντώνης Σαμαράς; Τρέχει και δεν φτάνει, για να εκλέξει «μικρή πρωθυπουργό» την εκλεκτή του Αλέξη Τσίπρα. Στον δήμο της Αθήνας περνούν στον δεύτερο γύρο ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Γιώργο Καμίνη ή τον υποψήφιο της Ν.Δ. Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την επιλογή της Δεξιάς, των πασόκων και του Κουβέλη, για να μην πέσει ο πρώτος δήμος της χώρας στα χέρια των ναζιστών. Και τα δύο σενάρια ξέρετε πόσο κοντά είναι στην πραγματικότητα; Μιαν ανάσα.
Έτσι λοιπόν, σε τέσσερις μήνες η κάλπη θα δώσει τη λύση που δήθεν δεν μπορούν να δώσουν οι αρχηγοί του λεγόμενου συνταγματικού τόξου. Και αυτή είναι η επίτευξη μιας πραγματικής εθνικής συνεννόησης, για να μην τσακιστεί η χώρα στα βράχια μέσα από μια τυφλή σύγκρουση με όρους και φρασεολογία της δεκαετίας του ’80. Μετά τις 18 Μαΐου θα το θυμηθείτε: Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα είναι για το Μέγαρο Μαξίμου ο «σαμποτέρ του ευρώ» και ο «αβανταδόρος των κερδοσκόπων». Όπως και ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα είναι για την Κουμουνδούρου ο «αχυράνθρωπος της Μέρκελ» που οδηγεί τον λαό σε εξαθλίωση. Όλα τότε θα είναι αλλιώς!».
Όσο μικρό είναι το περιεχόμενό του τόσο ξεκάθαρο είναι το συγκεκριμένο άρθρο στο μήνυμα πανικού που περνάει: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι παρούσα στον δεύτερο γύρο των εκλογών, τόσο στην Περιφέρεια Αττικής όσο και στον Δήμο της Αθήνας! Όπως χαρακτηριστικά γράφει ο Πολίτης «και τα δύο σενάρια ξέρετε πόσο κοντά είναι στην πραγματικότητα; Μιαν ανάσα».
Δεν μπορεί να υπάρξει πιο ξεκάθαρη ομολογία και παραδοχή, τόσο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει μια τεράστια δυναμική και απήχηση στον Ελληνικό Λαό αλλά και στην ανάγκη συσπείρωσης του «συνταγματικού τόξου», προκειμένου να αναχαιτιστεί. «Πραγματική εθνική συνεννόηση» ονομάζει ο Πολίτης την εσπευσμένη συμμαχία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Στην πραγματικότητα, όμως, θα πρόκειται για την ύστατη προσπάθεια σωτηρίας ενός διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, το οποίο ευθύνεται για την τραγική κατάσταση της Χώρας. Ταυτόχρονα θα είναι τα αποκαλυπτήρια ότι παρά τις φαινομενικές διαφορές τους τα κόμματα της λεκτικής απάτης του «συνταγματικού τόξου» είναι γεννήματα-θρέμματα ενός συστήματος, το οποίο αναγνωρίζει ως μοναδικό του αληθινό εχθρό την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Το σενάριο του Πολίτη, όπως και να έχει, αποτελεί μια εφιαλτική προοπτική για το σύστημα και τα κόμματα που το αποτελούν. Γι’ αυτό, ακριβώς, η κυβέρνηση χρησιμοποιεί κάθε ανήθικη και παράνομη μέθοδο για να απαγορεύσει την συμμετοχή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις εκλογές του Μαΐου. Δείχνει το πραγματικό ανελεύθερο και αντιδημοκρατικό πρόσωπό της, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα έχουν αυτές οι αποκαλύψεις για το αληθινό τους πρόσωπο προς τον Ελληνικό Λαό. Προκειμένου να εκτεθούν ανεπανόρθωτα, αλληλοϋποστηριζόμενοι κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, θέλουν να προλάβουν αυτή την μονόδρομη επιλογή, «κόβοντας» με αντισυνταγματικές μεθόδους την συμμετοχή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις εκλογές.
Συμφωνούμε, πάντως, με τον Πολίτη ότι μετά τις 18 Μαΐου «όλα τότε θα είναι αλλιώς!». Μόνο που τότε τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου ρόδινα για τους «εραστές» της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ...

Γιώργος Μάστορας