ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: O ΠΛΕΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ ΞΑΝΑΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ! ΑΛΛΙΜΟΝΟ! ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

Ο Μπουτάρης είχε ένα εντυπωσιακό προεκλογικό πρόγραμμα το 2010, όπως κάθε υποψήφιος δήμαρχος μιας πόλης σαν την Θεσσαλονίκη! Περιττό να πούμε πως απέτυχε παταγωδώς… Ο άνθρωπος ήταν τόσο απασχολημένος με το σπίτι του Κεμάλ και ότι άλλο ήταν ξένο και εχθρικό προς την πόλη που δεν “πρόλαβε” να προσφέρει τίποτε στην πόλη που την εξαπάτησε με πάρκα, τραμ και όλα τα καλά, υφαρπάζοντας την ψήφο των πολιτών!
Απέτυχε -δυστυχώς για όλους όσοι κατοικούν, στην πανέμορφη εξ ορισμού πόλη, σε όλους τους ...

τομείς και το πρόγραμμα του σοκάρει όσους ξέχασαν τι έλεγε, ζώντας στο τι ΔΕΝ έκανε, επαληθεύει εμάς και η απόδειξη είναι εδώ:

Όσοι ζουν στην Θεσσαλονίκη και είδαν τις προτάσεις του Μπουτάρη για το 2010, θα τις ξαναδούν για το 2014…ΑΤΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ! Ο άνθρωπος είναι ένας γνήσιος πολιτικός απατεώνας, όμοιος εκείνων που τον στηρίζουν πολιτικά, που το μόνο του μέλημα είναι να ξανα – εκλεγεί, ΜΗΠΩΣ και καταφέρει να γλυτώσει τους εμπεριστατωμένους ελέγχους στα ταμεία του δήμου, για να μην έχει την τύχη του Παπαγεωργόπουλου. 
Μετά τις εκλογές όμως, όταν θα παραδώσει τον δήμο στον υποψήφιο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, συναγωνιστή ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟ, που όπως λέει δεν γνωρίζει, τότε θα θα είναι μια ωραία ευκαιρία να μην τον ξεχάσει για όλη την υπόλοιπη ζωή του. 
Γιατί ο Δήμος θα μπεί σε καθεστώς εξονυχιστικού λογιστικού ελέγχου και θα δούμε που ακριβώς και πόσα έχει ξοδέψει για την προκλητική ανυπαρξία του δήμου σε όλα τα σημαντικά και την προκλητική παρουσία του στα ανούσια. Ο δήμαρχος που ξόδεψε, σε δύσκολες για τον τόπο ημέρες, 1,7 εκ. ευρώ σε 
  • έξοδα αθλητικών δραστηριοτήτων και οργάνωσης κοινωνικών δραστηριοτήτων,
  • δαπάνες λειτουργίας των συσσιτίων,
  • έξοδα αδελφοποιήσεων,
  • δαπάνες για εορταστικές εκδηλώσεις όπως αυτές της Καθαράς Δευτέρας ή της Αποκριάς,
  • δαπάνες για συμμετοχές σε συνέδρια,
  • συναντήσεις και διαλέξεις στο εσωτερικό,
  • έξοδα φιλοξενίας προσώπων και έξοδα δεξιώσεων ή εθνικών και τοπικών εορτών,
  • δαπάνες για τιμητικές διακρίσεις και αναμνηστικά δώρα, θα πρέπει να λογοδοτήσει στον λαό του.
Για εμάς, στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δεν αποτελούν, πλέον, έκπληξη οι “πολιτιστικές επιλογές” του Δήμου Θεσσαλονίκης. Βεβαίως, το ίδιο ισχύει και για τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Μπουτάρη στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου χαρακτήρισε τις εκδηλώσεις μας ανεπιθύμητες στην πόλη. Τα μέχρι τώρα πεπραγμένα και λεγόμενα του κ. Δημάρχου, μας έχουν πείσει για τον ανθελληνισμό και τη γελοιότητα της Δημαρχίας του:
  • Έχει χαρακτηρίσει δημόσια και τηλεοπτικά την γλώσσα των Σκοπίων «Μακεδονικά». Εννοείται, πως στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου ειπώθηκε αυτό, κανείς δεν αντέδρασε.
  • Στην εκδήλωση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας για την γενοκτονία, όπου ήταν καλεσμένος να καταθέσει στεφάνι, έφτασε αργοπορημένος, ψελλίζοντας την δικαιολογία ότι τον πήρε ο ύπνος, εμφανίστηκε μετά την κατάθεση των στεφάνων. Οι Πόντιοι, καθότι, δεν ξεχνούν ποτέ, όταν ανακοινώθηκε το όνομά του από τα μεγάφωνα, τον γιούχαραν φωνάζοντας «Ουστ γαϊδούρι». Δεν πρέπει να αγνοηθεί το γεγονός πως πέρυσι σωματεία Ποντίων αντιμετώπισαν ποινικές διώξεις, για «παράνομη κατάληψη δημοσίου χώρου».
  • Σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία ήταν καλεσμένος, ο κ. Μπουτάρης χαρακτήρισε μεγάλο ηγέτη τον Κεμάλ Ατατούρκ. Τόνισε, επίσης, ότι είναι «βλακώδες να κρατάμε μίσος» για τις γενοκτονίες και τους διωγμούς. Εν συνεχεία, έθιξε και το Βορειοηπειρωτικό, λέγοντας πως «δεν είναι σωστός ο όρος Βόρειος Ηπειρος». Έπειτα, υπερασπίστηκε το δικαίωμα του ν’ αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία». Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι προτιμάει την ονομασία «Ινσταμπούλ» και όχι Κωνσταντινούπολη!
  • Τα άνωθεν δικαιολογούν απόλυτα την διεστραμμένη εμμονή του να μετονομάσει μεγάλη οδό της πόλης, σε οδό Κεμάλ Ατατούρκ.
  • Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος -για να μην τους χάσει από πελάτες- ο Δήμος Θεσσαλονίκης στηρίζει την Διοργάνωση του Gay Pride, παρέχοντας στο πανηγυράκι των κίναιδων, 4500 ευρώ. Με αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να σιτιστούν οι άποροι ή θα μπορούσαν να είχαν δοθεί στο Δημοτικό Κυνοκομείο για στειρώσεις αδέσποτων και την περίθαλψη αυτών ή για να μπουν καύσιμα στα στάσιμα απορριμματοφόρα. Ο κ. Μπουτάρης όμως, θεώρησε πιο σημαντικό να βγάλει τις «τρελές» απ’ το κλουβί τους και να τις ξαμολήσει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, από το να παρέχει ουσιαστικό κοινωνικό έργο στην πόλη.
  • Σε όλα αυτά, έρχεται να προστεθεί ακόμη ένα πανηγυράκι… Αυτό της 6ης Διεθνούς Γυμνής Ποδηλατοδρομίας. Ο δήμαρχος – έχοντας δώσει τις ευλογίες του γι’ αυτό το «τσιτσίδωμα» – καθίσταται, προφανώς, υπεράνω του νόμου περί προσβολής της δημοσίας αιδούς.


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! 


ethnikismos.net