Ο Σεραφείμ Πειραιώς, ο Mister Tsipras και η υποκρισία!

Όταν συγκεκριμένοι μητροπολίτες (ευτυχώς ελάχιστοι…), εμφανώς καθοδηγούμενοι από την ΝΔ (και όχι μόνον…), ξεκίνησαν έναν αδικαιολόγητο πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής (αδικαιολόγητο γιατί η Χ.Α. είναι το μόνο κόμμα που στηρίζει την Ορθοδοξία), ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευε τα κατεβατά τους στα ΜΜΕ που ελέγχει, με επαινετικά σχόλια για την «τόλμη» και το «θάρρος» τους. Τώρα, ...

ήρθε η σειρά του να τα λουστεί, με αφορμή τη δήλωση του εκπροσώπου θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, Ι. Αμανατίδη, ότι ο mister Tsipras είναι άθεος!
Πρώτος και καλύτερος βγήκε ο Σεραφείμ Πειραιώς (τιμητής του Κοντομηνά…), ο οποίος δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:
 «Ο ίδιος πρέπει να απαντήσει. Αν πιστεύει ότι η δημιουργία αποδίδεται στο πουθενά, τι μπορώ να σχολιάσω εγώ. Κάποιος που θέλει να αναλάβει την διακυβέρνηση, πρέπει να πει τι πιστεύει για την ιδιοπροσωπία αυτής της χώρας, για την ιστορία, τον πολιτισμό της και βεβαίως για τη θρησκεία της».
Τι ωραία που τα λέει ο Σεραφείμ! Αλλά πάντα μονόπλευρα, ρίχνοντας τα φαρμακερά βέλη του προς τη μεριά των αντιπάλων της ΝΔ. Διότι, εδώ και καιρό τον προκαλέσαμε να πάρει θέση για την παρουσία του πρωθυπουργού του φον Αντωνάκη (καθώς και ΟΛΩΝ των ηγετικών στελεχών της ΝΔ…) σε διασκέψεις της σατανιστικής Λέσχης Μπίλντενμπεργκ και στην μασονική χειραψία του φον με κορυφαίους αξιωματούχους της Ε.Ε., αλλά ο «λέων» μητροπολίτης ετήρησε σιγήν ιχθύος! Γιατί άραγε;