ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (HUMAN RIGHTS WATCH): Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ!

Αμέσως μετά την δημοσιοποίηση της ετήσιας έκθεσης του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η οποία ήταν γεμάτη με Χρυσή Αυγή, ακολουθούν οι αντίστοιχες εκθέσεις των… παραρτημάτων της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Δημοσιοποιήθηκε, λοιπόν, η ετήσια έκθεση του γνωστού Παρατηρητηρίου των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (αμερικανιστί, Human Rights Watch), η οποία στρέφεται κατά της Χρυσής ...
 
Αυγής, με τα γνωστά «επιχειρήματα» της «Αυγής», του «Ριζοσπάστη», του φον Αντωνάκη και γενικώς του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου. Όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε…
Κατ’ αρχάς, τονίζεται στην έκθεση ότι και μόνον είσοδος της Χρυσής Αυγής στην ελληνική βουλή συνιστά… «απειλή για τα ανθρώπινα δικαιώματα». Έπειτα, πάει κατευθείαν στις… ρατσιστικές επιθέσεις: «η ξενοφοβική βία έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις, καθώς μετανάστες και πρόσφυγες γίνονται τακτικά στόχος επιθέσεων, ενώ υπάρχουν αυξανόμενες αποδείξεις για την ανάμειξη μελών της Χρυσής Αυγής». Φυσικά, ουδείς λόγος γίνεται για τους αλλοδαπούς που έχουν πέσει θύματα επιθέσεων (και δολοφονικών…) από άλλους αλλοδαπούς (συνήθως δε ομοεθνείς τους…) και βέβαια ούτε για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που έχουν πέσει θύματα ληστοσυμμοριών «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών».  
Τέλος, η έκθεση των νεοταξιτών υποστηρίζει ότι υπάρχει και αύξηση των επιθέσεων εναντίον ομοφυλοφίλων (από… χρυσαυγίτες εννοείται). Που το ’μαθαν αυτό, ενώ δεν υπάρχουν τέτοιες καταγγελίες ούτε στα πιο κόκκινα ΜΜΕ; Προφανώς, τους το’ πε ένα… πουλάκι.
Συμπέρασμα: η Χρυσή Αυγή είναι η μεγαλύτερη απειλή για τα συμφέροντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των υπηρετών της, γι’ αυτό την διαβάλουν με τέτοια μανία!