Υπεκφυγές Αθανασίου για την φίμωση του φυλακισμένου Συναγωνιστή Γιάννη Λαγού - ΒΙΝΤΕΟ


Το Πολίτευμα και τους θεσμούς συνεχίζει να εμπαίζει ο υπουργός του Σαμαρά, Αθανασίου που για ακόμη μια φορά τόλμησε να μιλήσει για ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, την στιγμή που ο ίδιος έχει παραδεχτεί τις παρεμβάσεις του στους δικαστικούς λειτουργούς που χειρίζονται την υπόθεση της ...

Χρυσής Αυγής.
Ο Αθανασίου που χθες τήρησε σιγήν ιχθύος στις βαρύτατες καταγγελίες της Χρυσής Αυγής, σήμερα προτίμησε τον δρόμο της υπεκφυγής. Στην επίκαιρη ερώτηση για λογαριασμό του παράνομα προφυλακισμένου Συναγωνιστή Γιάννη Λαγού που πέρα από το δικαίωμα ψήφου στην Βουλή ως νομίμως εκλεγμένου εκπροσώπου του ελληνικού λαού, του στερούν το δικαίωμα να μιλήσει και να δώσει συνέντευξη για να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψή του, ο υπουργός του Σαμαρά μετέφερε την ευθύνη στο συμβούλιο των φυλακών.
Στην δευτερολογία του ο Συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος επισήμανε την υποκρισία του υπουργού που θεωρεί λογικό να απαγορεύεται σε νομίμως εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού να ψηφίσουν, να μιλήσουν και να συμμετέχουν ενεργά στο κοινοβούλιο, ενώ την ίδια στιγμή καταδικασμένοι τρομοκράτες και δολοφόνοι όπως ο Ξηρός και ο Μαζιώτης είναι ελεύθεροι να κόβουν βόλτες, να σκοτώνουν πολίτες και να βγάζουν διαγγέλματα.
Στις αιτιάσεις του Συναγωνιστή Ζησιμόπουλου ο θλιβερός υπουργός του Σαμαρά αρκέστηκε να απαντήσει πως αυτό είναι ένα... άλλο ζήτημα!