Δένδιας και Παπαγιαννόπουλος αφήνουν ελεύθερους τους δολοφόνους-τρομοκράτες και αφύλακτους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής!


Με εξώδικη διαμαρτυρία απάντησε ο συναγωνιστής και βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Νίκος Μίχος στην συνεχιζόμενη προκλητική αδιαφορία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. -κατόπιν εντολών της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη- να πράξει το υπηρεσιακό του καθήκον, ήτοι την προστασία βουλευτών του Λαϊκού ...
 
Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, οι οποίοι αποτελούν επίσημα και διακηρυγμένα, στόχο των θρασύδειλων κόκκινων τρομοκρατών.
Αναφέρει χαρακτηριστικά η εξώδικη διαμαρτυρία, η οποία έχει από 10/01/2014 επιδοθεί στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο: «παρά τις επανειλημμένες δημόσιες και επίσημες εκκλήσεις μας για αποκατάσταση της νομιμότητας στο θέμα της ασφάλειας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., όπως εκπροσωπείται από τα αρμόδια φυσικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και εσείς, όχι μόνο δεν επανεξέτασε θετικά το δίκαιο αίτημά μας για άμεση επαναφορά των αστυνομικών και επιστροφή του ατομικού οπλισμού που παρανόμως μας στέρησε ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως, αλλά αντίθετα ευθυγραμμίστηκε με την πρωτοφανή για τα ελληνικά πολιτικά χρονικά, απόφασή του».
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι με απόφαση του φιλομασόνου Δένδια, έχει παράνομα αφαιρεθεί από όλους τους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή τόσο η αστυνομική συνοδεία, όσο και ο προσωπικός οπλισμός τον οποίο νομίμως διέθεταν. Τα παράνομα μέτρα κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, τα οποία αποφάσισε η Χούντα του Μνημονίου και υλοποίησε ο Δένδιας, δεν ήρθησαν ούτε μετά την στυγερή και θρασύδειλη πολιτική δολοφονία των 2 μελών της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη στο Ν. Ηράκλειο.
Όπως μάλιστα επισημαίνεται στην εξώδικη δήλωση του συναγωνιστή Μίχου και αναφορικά με την προκήρυξη των τρομοκρατών: «κατονομάζομαι συγκεκριμένα, ενώ κατ' ουσίαν προαναγγέλλεται η εξόντωσή μου».
Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και δι' αυτού η αντεθνική Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, ξεμπροστιάζεται καθώς «η παρεξηγήσιμη απάθεια και η αναλγησία με την οποία αντιμετωπίζετε το θέμα ζωής και θανάτου που με αφορά αποδεικνύει το ανύπαρκτο υπηρεσιακό σας καθήκον και την εξευτελιστική υποταγή και δουλοπρέπειά σας έναντι της πολιτικής ηγεσίας που σας προστάζει να εκτελείτε παράνομες εντολές για τις οποίες θα λογοδοτήσετε στη Δικαιοσύνη και τον Ελληνικό Λαό».
Επιπλέον, καθώς επισημαίνεται στο έγγραφο που επιδόθηκε στον κομματικά διορισμένο αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., «επειδή όπως καλώς γνωρίζετε, δεν τυγχάνει στο πρόσωπό σας η εφαρμογή του άρθρου 21 ΠΚ, αφού σε καμία περίπτωση, οποιαδήποτε εντολή του Υπουργού, δεν υποκαθιστά το υπηρεσιακό σας καθήκον ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ για την παράνομη εκτέλεση παράνομων άνωθεν εντολών και ΣΑΣ ΚΑΛΩ άμεσα από την επίδοση της παρούσας να αποκαταστήσετε τη νομιμότητα αποδίδοντάς μου τον ατομικό μου οπλισμό και την φρουρά που δικαιούμαι, όπως συμβαίνει με όλους τους βουλευτές του Κοινοβουλίου».
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κομματικά διορισμένος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κατ' εντολήν και υπό την κάλυψη του πολιτικού του προϊσταμένου, αγνόησε την εξώδικη διαμαρτυρία, αποδεικνύοντας στην πράξη αφενός πως αντιλαμβάνεται ο ίδιος την επιτέλεση του υπηρεσιακού του καθήκοντος και αφετέρου πως εννοεί η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά την ισονομία σε ένα υποτιθέμενο «κράτος δικαίου». Τον παραδίδουμε λοιπόν, τον ίδιο και τη χούντα που τον διόρισε, στη χλεύη του Ελληνικού Λαού!