ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ;

Αληθεύει πως υπάρχει καταγγελία πως η οικονομική υπηρεσία του δήμου Καλαμάτας δεν υπογράφει για την πληρωμή του εργολάβου αποκομιδής απορριμμάτων, επειδή αυτός δεν διαθέτει βεβαιώσεις διάθεσης των απορριμμάτων σε νόμιμους χώρους, ωστόσο, η πληρωμή γίνεται με εντολή του δημάρχου; Και τι σχέση έχει αυτή η καταγγελία με την είδηση πως ο εργολάβος-μεταφορέας ...

απορριμμάτων, Θεό­δωρος Καράμπελας, πιάστηκε από την Αστυνομία και το Δασαρχείο Πύργου να θάβει τα σκου­πίδια της Καλαμάτας στο προστατευόμενο δρυοδάσος της Φολόης;
Ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Ηλείας, Παναγιώτης Μεϊδάνης, εξέδωσε εντάλματα σύλληψης κατά έξι συνολικά προσώπων. Κατά του εργολάβου και πέντε ακόμη συνεργατών του με την κατηγορία της σύστασης, λειτουργί­ας και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό σοβα­ρά εγκλήματα κατά του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγεί­ας και κίνητρο το οικονομικό όφελος.
Η αστυ­νομία βρήκε και κατέσχεσε δύο φορητούς ηλεκτρο­νικούς υπολογιστές, το σκληρό δίσκο από ένα σταθε­ρό ηλεκτρονικό υπολογιστή, πολλά κινητά τηλέφω­να και μεγάλο όγκο εγγράφων και χειρόγραφων σημειώσεων.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των κατασχεμένων αντικειμένων είναι και σημειώσεις του εργολάβου που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, αναλυτικά όλα τα πρόσωπα που συναλλάσσονταν μαζί του και χρηματικά ποσά. Το υλικό που κατασχέθηκε με βάση την πρώ­τη αξιολόγηση κρίνεται από τις διωκτικές αρχές ως «συγκλονι­στικό και αποκαλυπτικό» (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;) και επιβεβαιώνει στο ακέραιο τη λει­τουργία της εγκληματικής οργάνωσης που είχε ιεραρχία και εκτελεστικά μέλη.
Οι Αρχές εκτιμούν ότι βρίσκονται στην αρ­χή της εξάρθρωσης μιας εγκληματικής οργάνωσης που είχε διασυνδέσεις και πλοκάμια στην Ηλεία και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και ύποπτες συναλλαγές ακόμη και με επώνυμους αυτοδιοικητικούς παράγο­ντες. (ΝΑ, ΓΙΑΤΙ… ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ;)Γι’ αυτό θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι οι ποινικές διώξεις και το κατηγορητήριο θα επεκταθούν και σε άλλα πρόσωπα.
Επίσης, έγινε γνωστό ότι η Αστυνομία συνέλαβε όλα τα μέλη της εγκληματικής οργά­νωσης και τα παρέπεμψε στον εισαγγε­λέα και τον ανακριτή του Πύργου για  τα περαιτέρω.
Κάποιοι κοιτάνε να αρπάξουν κρατικό χρήμα και τίποτα περισσότερο, ακόμη και σήμερα που η χώρα πνέει τα λοίσθια. Δημοτικές αρχές που παρέχουν πολιτική κάλυψη σε όσους εγκληματούν και από πάνω ζητούν και την ψήφο του Ελληνικού λαού. Δεν έχουν καταλάβει, η δεν θέλουν να καταλάβουν, για τους γνωστούς λόγους, ότι τα σκουπίδια είναι χρυσός και η σωστή επεξεργασία τους μπορεί να αποφέρει πολλαπλά οφέλη για το Ελληνικό κράτος. 
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει καταθέσει την πρότασή της εντός βουλής για τα απορρίμματα όπου επιγραμματικά, έχει επανειλημμένα στηρίξει την μέθοδο της ανακύκλωσης στην πηγή, με ενημέρωση και υποχρέωση των πολιτών και φορέων, με παροχή κινήτρων για την μείωση του όγκου των παραγόμενων οικιακών, βιομηχανικών και νοσοκομειακών απορριμμάτων, ανακύκλωσή τους στο μέγιστο δυνατό βαθμό και απομείωση του όγκου απορριμμάτων σε ειδικά σχεδιασμένα εργοστάσια αξιοποίησης, (ΟΧΙ ΚΑΥΣΗ) και τέλος τελική απόθεση ενός απειροελάχιστου υπολείμματος σε πλήρως ελεγχόμενες και ειδικά διαμορφωμένες, σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα πρότυπα, μικρές εγκαταστάσεις, όπου ανά δήμο ή συμπλέγματα δήμων να μπορούν να διαχειρίζονται και να αξιοποιούν τα οφέλη και όχι τις συνέπειες.
Αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει οι αυτοί που διαχειρίζονται τις τύχες του κράτους, να διαθέτουν Εθνική Συνείδηση, και αυτή υπάρχει μόνο στην Χρυσή Αυγή. 

Υ.Γ. Περιμένουμε με αγωνία να δούμε την εξέλιξη. 


xryshaygh.blogspot.gr