Τραγελαφικές και χαλκευμένες δημοσκοπήσεις δεν μπορούν να ανακόψουν την νικηφόρα πορεία της Χρυσής Αυγής


Σχεδόν ανάξιες σχολιασμού είναι οι νέες δημοσκοπήσεις που παρουσιάζονται αύριο στις εφημερίδες "Πρώτο Θέμα" και "Έθνος". Αν και ακόμα εκεί και με χοντρό ψαλίδι η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερά τρίτη δύναμη, αυτό σε κανένα σημείο δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.
Όλοι ξέρουν και πολύ καλύτερα μάλιστα στα επιτελεία των κομμάτων πως τα ποσοστά της Χρυσής ...
 
Αυγής αγγίζουν το 20%, η Νέα Δημοκρατία έχει πέσει στην τρίτη θέση, ενώ ΠΑΣΟΚ, Δημάρ και τα λοιπά αποκόμματα έχουν εξαφανιστεί εντελώς από τον πολιτικό χάρτη.
Παρόλα αυτά τα φερέφωνα του πολιτικού συστήματος κανάλια και εταιρείες δημοσκοπήσεων παρουσιάζουν μια πλασματική εικόνα για την ελληνική κοινωνία. Συγκεκριμένα σε δημοσκόπηση της Alco για το "Πρώτο Θέμα" ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 22,2%, η ΝΔ 21,6%, η Χρυσή Αυγή με 7,7%, το ΠΑΣΟΚ 4,7%, το ΚΚΕ 4,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,3% και η ΔΗΜΑΡ με 3,2%.
Αντίστοιχα ψέμματα παρουσιάζει και η έρευνα της Metron Analysis που δημοσιεύει το "Έθνος της Κυριακής". Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 20,5%  και εν συνεχεία έπονται ΝΔ 19,7% , η Χρυσή Αυγή 6,9%, το ΠΑΣΟΚ  4,3%, το ΚΚΕ 3,4%, οι ΑΝΕΛ με 3,2% και η ΔΗΜΑΡ με 2,5%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει στο 32,7%.
Ούτε και ο πιο αφελής δεν πείθεται από τα χονδροειδέστατα ψέμματα της Metron Analysis και της Alco, οι οποίες πριν τις τελευταίες εκλογές έδιναν στην Χρυσή Αυγή 3,9% και 4,6% αντίστοιχα. Με την κατάλληλη αναγωγή και την πρόσθεση των κομμένων ποσοστών της Χρυσής Αυγής υπέρ... μνημονίου και κλεπτοκρατίας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος ξεπερνά το 20%!
Αυτό είναι ακριβώς το μεγάλο πρόβλημα του καθεστώτος που συνεχίζει τον πόλεμο στους Έλληνες Εθνικιστές με παράνομες διώξεις, φυλακίσεις, δολοφονίες και τρομοκρατικές ενέργειες. Ό,τι και να κάνουν όμως ο Μάιος έρχεται!