Όταν η ΣΤΑΖΙ πούλαγε το αίμα του λαού!


Νέες αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες των αιματοβαμμένων κομμουνιστικών καθεστώτων έρχονται στο φως. Πιο συγκεκριμένα, πως η χώρα της απαίσιας Στάζι εκμεταλλευόταν τους ...

κρατούμενους, αναγκάζοντάς τους να δίνουν αίμα για να πωλείται στη Δύση ή αναγκάζοντάς τους να εργάζονται για δυτικές εταιρείες, όπως ανέφερε η εκπομπή “Report Mainz” του πρώτου καναλιού της κρατικής τηλεόρασης της Γερμανίας.

Βασιζόμενη σε αναφορές των χαφιέδων της Στάζι, η εκπομπή αναφέρει ότι ο Ερυθρός Σταυρός της Βαυαρίας αγόραζε το αίμα αυτό με τη μεσολάβηση μιας ελβετικής εταιρείας.
Όταν ρωτήθηκε ο Ερυθρός Σταυρός της Βαυαρίας, παραδέχθηκε ότι έχει αγοράσει αίμα από την πρώην Ανατολική Γερμανία τη δεκαετία του 1980.
Εκτός, όμως, από το αίμα των κρατουμένων, οι αιματοπότες βρικόλακες του κομμουνισμού χρησιμοποιούσαν τους πολιτικούς κρατουμένους και ως σκλάβους, προς όφελος δυτικών εταιρειών.
Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen και η αλυσίδα καταστημάτων (σούπερ- μάρκετ) Aldi είχαν προμηθευτές που χρησιμοποιούσαν κρατούμενους της πρώην Ανατολικής Γερμανίας τις δεκαετίες 1970 και 1980. Επίσης, τον Νοέμβριο του 2012, η γνωστή σουηδική εταιρεία επίπλων Ikea είχε εκφράσει τη λύπη της για το γεγονός ότι κάποιοι από τους προμηθευτές της χρησιμοποιούσαν την εργασία των πολιτικών κρατούμενων της πρώην Ανατολικής Γερμανίας.
Οι παραπάνω αποκαλύψεις, που δείχνουν τον πραγματικό χαρακτήρα των κομμουνιστικών καθεστώτων, δεν έτυχαν καμιάς δημοσιότητας από τα ελληνόφωνα ΜΜΕ. Αναμενόμενο, αν σκεφτούμε πως η Ελλάδα είναι η τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης!

Ινώ Σωτηροπούλου


ethnikismos.net