Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Η μοναδική λύση του Κυπριακού είναι η ΕΝΩΣΗ με την Μητέρα Ελλάδα!


Μήνυμα του Αρχηγού Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου προς τους Κυπρίους Συναγωνιστές του ΕΛΑΜ
Αγαπημένοι μου συναγωνιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), του υπερήφανου και ...

ασυμβίβαστου Πατριωτικού Κινήματος της Ελληνικής Μεγαλονήσου, της Μαρτυρικής Κύπρου μας.
Σας απευθύνω θερμό Αγωνιστικό χαιρετισμό από το κελί της φυλακής, όπου παράνομα μια ανθελληνική σκευωρία οδήγησε τόσο εμένα όσο και βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής.
Δεν λησμονώ ότι στις γραμμές της Χρυσής Αυγής εδώ και πολλά χρόνια δίνουν δυναμικό παρόν νέοι και νέες από την Γη του Ευαγόρα, την Γη του θρυλικού Διγενή και των αγωνιστών της ΕΟΚΑ. Δεν λησμονώ το μήνυμα πρώτη φορά σε συγκέντρωση των Ιμίων του συναγωνιστή Χρίστου, πολύ πριν ιδρυθεί το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), φωνή γεμάτη ζωντάνια και πάθος, φωνή αποφασιστική, η οποία μέσα στην καρδιά του Ελλαδικού κράτους βροντοφώναζε: «Η Κύπρος δεν είναι Ελληνική, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ»
Ξεχωριστή η τιμή μου να απευθύνω χαιρετισμό σε όλους εσάς, αδέλφια μου από το νησί της Αφροδίτης, όλους εσάς που φυλάτε Θερμοπύλες, υψώνοντας υπερήφανα την Γαλανόλευκη λίγα χιλιόμετρα μόλις μακριά από τα στρατεύματα του βάρβαρου κατακτητή της Αμμοχώστου, της Κερύνειας, της Μόρφου. Όλους εσάς, που έχετε την ΤΟΛΜΗ να μιλάτε για Ελλάδα, ανάμεσα σε προσκυνημένους και ραγιάδες, που μοναδική τους έγνοια έχουν το χρήμα και την ησυχία τους.
Εκεί που κτυπά η καρδιά του Έθνους, στο έσχατο Ανατολικό σύνορο του Ελληνισμού, στην Κύπρο μας, να είσθε υπερήφανοι Αγωνιστές και Αγωνίστριες του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) γιατί παραμένετε ΟΡΘΙΟΙ σε καιρούς Εθνικής παρακμής. Είσθε το παράδειγμα ότι υπάρχει ακόμη ΕΛΠΙΔΑ, ότι δεν θυσίασαν άδικα τα νιάτα τους τα 18χρονα παιδιά στις αγχόνες, αφήνοντας την τελευταία τους πνοή με το σύνθημα «ΕΛΛΑΣ - ΚΥΠΡΟΣ - ΕΝΩΣΙΣ».
Αδέλφια, συναγωνιστές και συναγωνίστριες, οι ψευτοεθνικόφρονες ετοιμάζουν νέο σχέδιο ΑΝΑΝ, νέο σχέδιο για την ολοκληρωτική Τουρκοποίηση της Κύπρου μας. Χρέος σας να ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!
Μην υποχωρείτε! Για ΕΜΑΣ η μοναδική λύση του Κυπριακού είναι η ΕΝΩΣΗ με την Μητέρα Ελλάδα, είναι να κυματίσει και πάλι στην Αμμόχωστο, στην Κερύνεια και την Μόρφου η Γαλανόλευκη.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, σας χαιρετώ αναφωνώντας ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΛΑ.Μ.), ΖΗΤΩ οι προμαχώνες του Ελληνισμού στο Έσχατο Ανατολικό σύνορο.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος
 

Πολιτικός κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού