Οι συμμαχίες των Αμερικανοσιωνιστών με τους ισλαμιστές τρομοκράτες


Το τέλος της δεκαετίας του 1970 μπορεί να θεωρηθεί ως το σημείο εκκίνησης της συνεργασίας των ΗΠΑ με τους τρομοκράτες. Την περίοδο εκείνη άρχισε η εκπαίδευση από την CIA των «ισλαμικών ταξιαρχιών», ένα είδος «λεγεώνας των ξένων» με ισλαμική σημαία, για να ...

εξουδετερωθεί κατά το δυνατόν η στρατιωτική επέμβαση της Σοβιετικής Ένωσης στο Αφγανιστάν. Το 1998 ο σιωνιστής Zbigniew Brzezinski δήλωνε: «Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή της ιστορίας η βοήθεια της CIA προς τους Μουτζαχεντίν ξεκίνησε το 1980, μετά την εισβολή της Σοβιετικής Ένωσης στο Αφγανιστάν στις 24 Δεκεμβρίου 1979. Η πραγματικότητα όμως, κάτι που αποκρυβόταν ως σήμερα, είναι τελείως διαφορετική. Ήδη στις 3 Ιουλίου του 1979 ο πρόεδρος Carter υπέγραψε την πρώτη οδηγία για κρυφή βοήθεια στους αντικαθεστωτικούς της φιλοσοβιετικής κυβέρνησης της Καμπούλ. Εκείνη την συγκεκριμένη ημέρα έγραψα ένα σημείωμα προς τον πρόεδρο που του εξηγούσα ότι σύμφωνα με την γνώμη μου αυτή η βοήθεια θα επιφέρει την στρατιωτική εισβολή των Σοβιετικών». Αυτή ήταν η εποχή που στρατολογήθηκε ο bin Laden από τις ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τον Shamseddin Yusef, ηγετικό στέλεχος των Τσετσένων ισλαμιστών, ο bin Laden επισκέφτηκε την Τσετσενία το 1992 με αμερικανικό διαβατήριο. Αυτό δεν προκαλεί βέβαια εντύπωση αφού είναι γνωστό ότι η οικογένεια Bush έχει στενότατους οικονομικούς δεσμούς με την οικογένεια του αρχιτρομοκράτη. Οι ΗΠΑ υποστήριξαν τους Αφγανούς Μουτζαχεντίν για να εμπλέξουν όλες τις μουσουλμανικές χώρες της περιοχής σε πόλεμο εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης. Μεταξύ 1982-1992 πολίτες από περίπου 40 μουσουλμανικές χώρες πολεμούσαν στο Αφγανιστάν εναντίον των σοβιετικών εισβολέων. Τον Μάρτιο του 1985 ο Ronald Reagan υπέγραψε την Οδηγία Εθνικής Ασφαλείας 166 με την οποία εξουσιοδοτούσε την CIA να εξοπλίσει και να εκπαιδεύσει τους Μουτζαχεντίν και με κρυφές αποστολές να αποσταθεροποιήσει τα σοβιετικά στρατεύματα στο Αφγανιστάν. Υπολογίζεται ότι μεταξύ 1980-1987 διοχετεύτηκαν περίπου 500.000 τόνοι στρατιωτικού υλικού στους Μουτζαχεντίν, η δε εκπαίδευσή τους πραγματοποιούνταν σε στρατόπεδα της πακιστανικής μυστικής υπηρεσίας ISI.
Ως «λεγεώνα της Δύσης» οι ισλαμιστές της Αλ Κάϊντα πήραν μέρος και στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας. Το 1997 η ρεπουμπλικανική πολιτική επιτροπή του αμερικανικού Κογκρέσου κατηγόρησε τον Clinton ότι «βοηθάει να μετεξελιχθεί η Βοσνία σε ισλαμική τρομοκρατική βάση». Το βοσνιακό πρότυπο ακολουθήθηκε και στο Κόσσοβο με την συμπαιγνία του ΝΑΤΟ και των γνωστών προθύμων συμμάχων. Ισλαμιστές τρομοκράτες μισθοφόροι από την Μέση Ανατολή και την Κεντρική Ασία στρατολογήθηκαν για να πολεμήσουν στο πλευρό του  KLA (Kosovo Liberation Army) με την υποστήριξη των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Οι τρομοκράτες του KLA εκπαιδεύτηκαν από την CIA, την DIA (Defence Intelligence Agency) των ΗΠΑ και την βρετανική MI6. Η Ουάσιγκτον φρόντισε επίσης να αναγνωριστεί διπλωματικά η οργάνωση KLA και να πάρει μέρος στις «ειρηνευτικές συνομιλίες» του Rambouillet τo 1999 για την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας.
Μετά την επίτευξη των στόχων της στο Αφγανιστάν και την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης η Αλ Κάϊντα μαζί με αμερικανούς εκπαιδευτές μετακόμισε στην Τσετσενία και πιο πρόσφατα στην Συρία. Μαζί με τους συνοδοιπόρους τους από το Πακιστάν, την Σαουδική Αραβία και την Τουρκία οι Αμερικανοί πρόσφεραν εκπαίδευση και χρήματα στους ισλαμιστές Τσετσένους τρομοκράτες και τους τρομοκράτες της Αλ Νούσρα της Συρίας. Οι Αμερικανοί εκπαίδευσαν τον ηγέτη των Τσετσένων τρομοκρατών Shamir Basaev και άλλα ηγετικά στελέχη των τρομοκρατών στην αφγανική επαρχία Khost και αργότερα στο πακιστανικό στρατόπεδο Markaz-i-Dawar, όπως επίσης εκπαίδευσαν και εξόπλισαν τους τρομοκράτες της Συρίας σε στρατόπεδα της Τουρκίας, της Ιορδανίας και του Πακιστάν.
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών πάνω από 60 τρομοκρατικές οργανώσεις, περίπου 100 διεθνείς εταιρίες και δέκα τραπεζικοί όμιλοι συνεργάζονται για να προσφέρουν υλική, οικονομική και στρατιωτική βοήθεια στους τρομοκράτες του Βορείου Καυκάσου, εντός της ρωσικής επικράτειας. Μόνο στις ΗΠΑ περίπου 50 οργανώσεις συγκεντρώνουν κεφάλαια για τους τρομοκράτες του Βορείου Καυκάσου. Μεταξύ αυτών των οργανώσεων είναι οι Muslim American Bar Association, Islamic American Center, Muslim American Council, Islamic Relief/Chechnya appeal, Islamic Action Center, Islamic Relief Worldwide, Muslim Organisation Al-Ehsan και πάρα πολλές άλλες. Παρενθετικά να υπενθυμίσουμε ότι κάποιες από αυτές τις οργανώσεις έχουν παραρτήματα στην Αθήνα. Οι οργανώσεις αυτές που δρουν στις ΗΠΑ δεν είναι παράνομες και πολλές από αυτές μάλιστα χρηματοδοτούνται από το επίσημο αμερικανικό κράτος, όπως η American Muslim Assistance (AMA) η οποία έχει στενούς δεσμούς με το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών και είναι γνωστό ότι δρα  στον Βόριο Καύκασο όχι μόνο προπαγανδιστικά, αλλά προσφέροντας και οικονομική βοήθεια στους τρομοκράτες.
Τα ανωτέρω αποτελούν μερικά ψήγματα της συναυτουργίας των ΗΠΑ με τους ισλαμιστές τρομοκράτες. Θα μπορούσαμε να γεμίσουμε δεκάδες σελίδες με στοιχεία που αποδεικνύουν την συμμαχία των τρομοκρατών με το επίσημο αμερικανικό κράτος. Προκύπτει δικαιολογημένα το ερώτημα γιατί οι ΗΠΑ περιθάλπουν και θρέφουν την τρομοκρατία, που έχει ως κατάληξη τον θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων αθώων ανθρώπων, μεταξύ αυτών και Αμερικανών. Το ερώτημα είναι ανθρώπινο και λογικό. Δυστυχώς οι αμερικανοσιωνιστές όπως ο Brzezinski και οι όμοιοι του σκέφτονται διαφορετικά. Όταν ο τελευταίος ρωτήθηκε εάν μετανιώνει για την υπόθαλψη του ισλαμικού εξτρεμισμού και φονταμενταλισμού απάντησε: «Τι να μετανιώσω; Η χρησιμοποίηση της Αλ Κάϊντα ήταν μια καταπληκτική ιδέα. Οδήγησε την Σοβιετική Ένωση στην παγίδα του Αφγανιστάν. Την ημέρα που περνούσαν τα σοβιετικά στρατεύματα τα σύνορα του Αφγανιστάν έγραψα προς τον πρόεδρο Carter. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε στην Σοβιετική Ένωση το δικό της Βιετνάμ. Πραγματικά για 10 ολόκληρα χρόνια  η Σοβιετική Ένωση υποχρεώθηκε σε έναν μη υποστηρίξιμο πόλεμο με αποθαρρυντικά αποτελέσματα που οδήγησαν στην διάλυση της σοβιετικής αυτοκρατορίας».
Η εξάπλωση της τρομοκρατίας υπό την σημαία του Ισλάμ με την βοήθεια και υψηλή καθοδήγηση των ΗΠΑ οδηγεί στον κατακερματισμό πολλών κρατών και εθνών με αποτέλεσμα όφελος για την οικονομία των ΗΠΑ και τους σιωνιστικούς τραπεζικούς και πετρελαϊκούς ομίλους. Ο μύθος των ΗΠΑ περί του «πολέμου εναντίον της τρομοκρατίας» δημιουργεί προσχήματα για στρατιωτικές επεμβάσεις σε χώρες όπου διακυβεύονται αμερικανοσιωνιστικά συμφέροντα. Επίσης η εξάπλωση της τρομοκρατίας εξασθενεί τους κύριους γεωπολιτικούς ανταγωνιστές των ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία. Η στρατιωτική και οικονομική βοήθεια των ΗΠΑ στους ισλαμιστές τρομοκράτες της Συρίας και του Βορείου Καυκάσου έχει άμεση σχέση με τα σχέδια περικύκλωσης της Ρωσίας. Η Ρωσία η οποία έχει στην επικράτειά της πολλά εκατομμύρια μουσουλμάνους πολίτες είναι σε θέση, οικονομικά και στρατιωτικά, να ανταπεξέλθει στις αμερικανοσιωνιστικές προκλήσεις και στα νέα γεωπολιτικά δεδομένα, έχοντας μάλιστα ως θετικό σημείο το αρραγές εσωτερικό της πολιτικό μέτωπο.
Η Ελλάδα με κατεστραμμένες, από τους τοκογλύφους και τους υπηρέτες τους πολιτικάντηδες, υποδομές ασφάλειας και άμυνας πώς θα ανταπεξέλθει στην λαίλαπα των επικίνδυνων ισλαμιστών λαθρομεταναστών που αποτελούν τουλάχιστον το 15% του πληθυσμού της χώρας μας. Την απάντηση σε αυτό θα την δώσει ο ελληνικός λαός στις επόμενες εκλογές ισχυροποιώντας σε μέγιστο βαθμό τους Εθνικιστές και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Γ.Λ.