Η διαστρέβλωση της Αλήθειας με την οποία "στοιχειοθετείται" το σαθρό κατηγορητήριο κατά της Χρυσής Αυγής


Στα "τάγματα εφόδου" που αναφέρεται ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής (ειρωνικά βεβαίως, καθώς τον όρο τον είχαν επιβάλλει τα ΜΜΕ για να λασπολογήσουν τον πολιτικό αγώνα των Εθνικιστών), συμμετείχαν γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένοι, άνθρωποι από κάθε κοινωνικό χώρο. Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι από την ημέρα που εκφωνήθηκε η ομιλία του Ν. Μιχαλολιάκου.
Ολόκληρη η ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου στις Θερμοπύλες τον Αύγουστο του 2012:


Ένα από τα σαθρά στοιχεία με το οποίο στήθηκε η βρώμικη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής είναι ένα απόσπασμα από την ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου που εκφωνήθηκε στην τελετή Μνήμης των Θερμοπυλών τον Αύγουστο του 2012.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση λαμβάνει χώρα για δεκαετίες και αποτελεί μια καθαρά ιστορική εκδήλωση Μνήμης. Η ομιλία του Νικόλαου Μιχαλολιάκου το 2012 είχε και έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά, καθώς πραγματοποιήθηκε δυο μήνες μετά την είσοδο του Λαϊκού Συνδέσμου στην Βουλή.
Αυτό που ΔΕΝ περιείχε η ομιλία του Αρχηγού ήταν προτροπή σε βία ή οποιοδήποτε άλλη εγκληματική πράξη, αλλά αποτελούσε μια απάντηση στους πολιτικούς αντιπάλους της Χρυσής Αυγής. Οι σκευωροί όμως, έχοντας απομονώσει την φράση "τάγματα εφόδου" που οι ίδιοι αποδίδουν στην Χρυσή Αυγή, κάνουν λόγο για "ομολογία ενοχής" και προτροπή σε βία.
Για να πειστούν και οι πιο δύσπιστοι, παραθέτουμε ολόκληρη την ομιλία του Ν. Γ.  Μιχαλολιάκου στις Θερμοπύλες και προτρέπουμε οποιονδήποτε να ανακαλύψει οτιδήποτε μεμπτό. Το τραγικό για την ελληνική δικαιοσύνη ότι για ένα απόσπασμα από την συγκεκριμένη ομιλία κατηγορήθηκαν και εν τέλει προφυλακίστηκαν οι βουλευτές του Κινήματος, αποδεικνύοντας έτσι πως πρόκειται για μια ξεκάθαρα πολιτική δίωξη.
"Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, αναφέρθηκε και προηγουμένως ένας εκ των ομιλητών για χρόνια περασμένα. Όταν Αύγουστο ή Ιούλιο σ' αυτόν εδώ τον χώρο η Χρυσή Αυγή με λίγες δεκάδες ξεχωριστών αγωνιστών τιμούσε την μνήμη του Λεωνίδα, των τριακοσίων του, του Δημοφίλου και των επτακοσίων Θεσπιέων. Ήμασταν λίγοι τρελοί έλεγαν, λίγοι ρομαντικοί, λίγοι φανατικοί. Όμως ο χρόνος μας δικαίωσε, είμαστε χιλιάδες. Είμαστε εδώ, είμαστε η Χρυσή Αυγή. Και θα γίνει ο εφιάλτης τους.
Σήμερα, στον ιερό αυτό χώρο, όπου ο ήλιος έχει δύσει και ίσως πάνω στα ουράνια, οι ψυχές των γενναίων που πότισαν με τα αίμα τους αυτή τη γη να μας παραστέκουν. Σήμερα που τιμούμε εμείς τους τριακοσίους, κάποιοι άλλοι πουλάνε πατρίδα. Πιστεύουν πως όλα θα είναι εύκολα γι' αυτούς. Κάνουν μεγάλο λάθος, και αυτό το βλέπουν στις μικρές Θερμοπύλες που στήνουν οι Χρυσαυγίτες, είτε αυτό λέγεται Κόρινθος, είτε Άγιος Παντελεήμονας, είτε Κομοτηνή, είτε Καλαμάτα, είτε Κύπρο, είτε Κρήτη, είτε Έβρος.
Παντού μικρές Θερμοπύλες, γιατί οι Μήδοι είναι παντού και οι εφιάλτες εξουσιάζουν την πατρίδα μας. Είμαστε σήμερα εδώ από κάθε γωνιά της λεγόμενης ελεύθερης Ελλάδας αλλά και από τις σκλαβωμένες πατρίδες του ελληνισμού όπως είναι η Βόρειος Ήπειρος και η Κύπρο μας, όπως είναι η πατρίδα του Σπύρου Μήλιου και του Γρίβα. Είναι εδώ δίπλα μας και αντιπροσωπεύουν ένα εκλεκτό κομμάτι του ελληνισμού.
Όμως πρέπει να καταλάβετε Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες πως ότι χτίσαμε δεν πρέπει να μείνει μια μάχη εντυπώσεων εις ότι μας αφορά, εμείς που έχουμε την τιμή να είμαστε η ηγεσία της Χρυσής Αυγής είτε σε επίπεδο κομματικό, αναφέρομαι στο πολιτικό συμβούλιο, στην κεντρική επιτροπή, στα μέλη των τοπικών μας οργανώσεων, είτε σε επίπεδο κοινοβουλευτικό και αναφέρομαι στους βουλευτές μας, θέλω να σας πω κάτι. Μάταια μας πλησιάζουν και μας λένε σας παρακαλούμε να μην μας προδώσετε. Όχι κύριοι, εσείς μας είχατε προδώσει για πολλά πολλά χρόνια όταν εμείς είχαμε υψώσει την σημαία.
Καλοδεχούμενοι, λοιπόν, όσοι επιτέλους κατάλαβαν πως υπάρχει μια δύναμη εθνική για να αντισταθεί για το μεγαλείο αυτού εδώ του τόπου. Όμως εμείς που φυλάγαμε Θερμοπύλες εδώ και 30 σχεδόν χρόνια, μια χούφτα άνθρωποι, δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να αμφισβητεί το γεγονός ότι θα αλλάξουμε. Και να λένε ότι θα τους προδώσουμε. Όχι, Χρυσαυγίτες ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε στο μέλλον. Και δεν έχουμε να απολογηθούμε σε κανέναν.
Ο βρώμικος πόλεμός τους ξεφεύγει από κάθε όριο. Πριν λίγες ημέρες όπως γνωρίζετε όλοι, σ' ένα στενό κάτω από την πλατεία Ομονοίας στην οδό Αναξαγόρα κάποιοι κακοποιοί, προφανώς ξένοι, ίσως και τίποτε παρακμιακοί του κοινού ποινικού δικαίου κάτοικοι αυτού του τόπου δολοφόνησαν έναν Ιρακινό και βγήκε ο αρμόδιος Υπουργός κι έκανε σημαία του το έγκλημα αυτό. Και έκανε και ειδική υπηρεσία για φακελώνει όλους εσάς. Ε, είμαστε πολλοί, δεν χωράνε τα γραφεία τους τόσους φακέλους. 426.000 ήταν η τελευταία φορά και ίσως την επόμενη πάνω από ένα εκατομμύριο. Τι θα φακελώσουν; Θα φακελώσουν την Ελλάδα;
Και βγήκε στην αίθουσα του κοινοβουλίου ο δανδής Δένδιας με ειρωνικό χαμόγελο να πει ότι θα συντρίψουμε τα τάγματα εφόδου. Εδώ είμαστε, ας μας συντρίψουν, εσείς είσαστε τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Ας έρθουν να μετρηθούμε και τότε θα δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος. Αν θέλουν, εμείς περιμένουμε την ώρα να γίνουμε αρκετά δυνατοί για να διεκδικήσουμε το δίκαιο των Ελλήνων.
Αλλά σας πληροφορώ ότι δεν περνάμε καθόλου καλά μέσα στο κοινοβούλιο, αισθανόμαστε άβολα, αισθανόμαστε εκεί μέσα μια σιχασιά και μια αηδία. Εάν θέλουν, τα εγκαταλείπουμε ανά πάσα στιγμή και βγαίνουμε στους δρόμους και θα δούνε πόσα απίδια βάζει ο σάκος. Θα δούνε τότε τι σημαίνει τάγματα εφόδου, τι σημαίνει μάχη, τι σημαίνει αγώνας, τι σημαίνει οι ξιφολόγχες να ακονίζονται στα πεζοδρόμια.
Γελάμε πραγματικά, δεν είναι εκεί μέσα είναι παντού. Οι προδότες είναι παντού. Σε ολόκληρη τη χώρα. τα τσιράκια τους, οι κλέφτες, οι απατεώνες. Δεν είναι εύκολο. Έχουν να τους αντικαταστήσουν. Εάν χρειάζεται αυτούς που είναι εκεί μέσα. Αλλιώς πρέπει να δοθεί ο αγώνας. Είμαστε βέβαιοι ότι όταν θα έρθει η στιγμή, θα δοθεί ο αγώνας!"