Ο σύντροφος Μπογιόπουλος... Στάλινγκραντ ονειρεύεται!

Γράφει ο Αντίοχος
Με την Χρυσή Αυγή ασχολείται ο κυνηγημένος από το ΚΚΕ σύντροφος Μπογιόπουλος, που βρήκε ασφαλές καταφύγιο στα «αστικά» ΜΜΕ, σε άρθρο του με τον… παιχνιδιάρικο τίτλο «Εκτός ποιού νόμου;». Στο σταλινικό αυτό ξέρασμα, ο σύντροφος δίνει συμβουλές στο αστικό καθεστώς, για την αντιμετώπιση του μεγάλου εφιάλτη του, της Χρυσής Αυγής. Έτσι, ...
 
υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, διότι «θα πρόκειται για δώρο». Αντ’ αυτού, ο… αδικημένος σύντροφος προτείνει –με το άσβεστο μίσος του να ξεχειλίζει το βόθρο- τα εξής:
«Οι ναζί δεν έχουν θέση στην κοινωνία των ανθρώπων. Η απαλλαγή της κοινωνίας από τους ναζί δεν θα γίνει δια νόμου. Θα γίνει με το πολιτικό και ιδεολογικό τους «Στάλινγκραντ». Που σημαίνει: Να φτάσει η ατιμία τους παντού. Να ξεγυμνωθούν στα μάτια όλης της κοινωνίας. Για να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν πουθενά. Για να τους ξεράσει ο τόπος. Για να ντρέπονται που υπάρχουν. Για να τους αναγκάσει η πλειοψηφία του λαού και το κίνημά του να κρυφτούν στα λαγούμια τους. Και να θαφτούν εκεί».  
Τουτέστιν, δώστε δύναμη στο σταλινικό παρακράτος να τους καταστείλουμε εμείς (με τον τρόπο που ξέρουμε καλά, με τη βία και την τρομοκρατία) για λογαριασμό σας αφεντάδες!

(ΥΓ) 1: Όσο για το «Στάλινγκραντ» που ονειρεύεται ο εξωπεταγμένος από το ΚΚΕ σύντροφος, μας θυμίζει την παροιμία «ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται»! Έτσι και «τα κομμούνια Στάλινγκραντ ονειρεύονται»!

(ΥΓ) 2: «Στάλινγκραντ» όχι γι’ αυτούς πλέον (καθότι τα Στάλινγκραντ μας τελείωσαν προ πολλού…), αλλά υπέρ του ξενοκίνητου και ξενόδουλου αστικού καθεστώτος της δυστυχίας μας!