Ε ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΙ, ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΝΙΓΗΡΙΑ!


Πριν από καναν μήνα, είχαμε ζητήσει να γίνουμε… Ουγκάντα, με αφορμή την απόφαση του κοινοβουλίου της αφρικανικής αυτής χώρας να ποινικοποιήσει τις σχέσεις μεταξύ των τοιούτων, με πρόβλεψη ισοβίου καθείρξεως.
Σήμερα, έχουμε να σας προτείνουμε μια… εναλλακτική λύση: να γίνουμε… Νιγηρία!
Ο πρόεδρος της Νιγηρίας Γκούντλακ Τζόναθαν, υπέγραψε ένα νόμο που ποινικοποιεί τις ...

«ομοφυλοφιλικές» σχέσεις, γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τις πιέσεις και τις επικρίσεις της διεθνούς ανωμαλίας. Ο νόμος είχε υιοθετηθεί ομόφωνα από τους Νιγηριανούς βουλευτές τον προηγούμενο Μάιο και προβλέπει ποινή κάθειρξης έως και 14 χρόνια για τα αδικήματα των ερωτικών σχέσεων μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου, τη δημόσια επίδειξη τέτοιου είδους σχέσεων και τη συμμετοχή σε οργανώσεις «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων». Ιδού τι λέει ο νόμος:
«Οι άνθρωποι του ιδίου φύλου που παντρεύονται ή συνάπτουν σύμφωνο συμβίωσης διαπράττουν έγκλημα και μπορούν να καταδικαστούν σε ποινή έως και 14 χρόνια κάθειρξης. Κάθε πρόσωπο που διευθύνει ή συμμετέχει σε συλλόγους ή οργανώσεις προάσπισης των ομοφυλόφιλων, ή που έμμεσα ή άμεσα επιδεικνύει δημοσίως την ερωτική του σχέση με ένα άλλο πρόσωπο του ιδίου φύλου διαπράττει κακούργημα, το οποίο επισύρει ποινή έως και 10 χρόνων κάθειρξης».
Ο νέος νόμος, ξεσήκωσε ήδη τις οργισμένες αντιδράσεις των διεθνών προστατών της ανωμαλίας, όπως του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, του Βρετανού πρωθυπουργού κ.λπ. Μόνο ο… ΣΥΡΙΖΑ (που πολύ του αρέσουν τα… αφρικανικά μοντέλα) λείπει από την… ομήγυρη και αναμένεται να τοποθετηθεί τις επόμενες ημέρες.


ethnikismos.net